Молоду картоплю можна варити, тушкувати, запікати, а також використовувати для приготування смачних та ситних салатів.
Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачного, ситного та простого у приготуванні салату з картоплі.
Інгредієнти:
- молода картопля – 8 шт.
Заправка:
- сметана – 3 ст.
- майонез – 3 ст.
- гірчиця у зернах – 1/2 ст.л.
- огірок – 1 шт.
- фіолетова цибуля – 1 шт.
- зелень (петрушка + кріп)
- сік лимона
Спосіб приготування:
1. Картоплю помийте, очистіть та відваріть. Після цього покладіть на пергамент, роздавіть кожну і запікайте 10 хвилин при 200 С.
2. Змішайте все для заправки.
3. Полийте заправкою картоплю, перемішайте і можна їсти.
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Молода картопля по-селянськи на сковороді та в духовці
- Зрази картопляні з капустою
- Хрусткі картопляні пончики
Поділитися сюжетом
Джерело матеріала