В цей раз зірка «Мастер Шеф» Татьяна Литвинова поділилася,що цей рецепт торта був доставлений від мами, і, можливо, саме тому торт носить таку поетичну назву — «Їжа янголів». Нежний, низькокалорійний «янгольський» бісквіт на білому ідеально поєднується з кремом.
Інгредієнти:
Для бісквіта:
- 8 білків
- 220 г цукру
- 75 г муки
- 50 г какао
Для крему:
- 8 жовтків
- 100 г молока
- 50 г цукру
- 70 г муки
- 200 г масла
- 100 г шоколаду для прикраси
Приготування:
Збийте білки до пишної маси, поступово додаючи цукор. Вмішайте борошно та какао. Вилийте тісто у форму і випікайте при 180 °C протягом 25 хвилин, радить "Мастер Шеф" Литвинова.
У сотейнику змішайте цукор, борошно та жовтки. Влийте половину молока та поставте на слабкий вогонь, постійно помішуючи.
"Мастер Шеф" Литвинова додає, як тільки маса почне густіти, додайте молоко, що залишилося, і продовжуйте помішувати до загусання. Зніміть з вогню та додайте м'яке вершкове масло. Збийте крем міксером до однорідної консистенції.
Остиглий бісквіт розріжте навпіл. Промажте коржі кремом, зібравши торт. Зверху прикрасьте торт розтопленим шоколадом, розповідає "Мастер Шеф" Литвинова.
Останні новини України: