MY.UAНовини
Найцікавіші нові фільми вересня 2024 року
Найцікавіші нові фільми вересня 2024 року

Найцікавіші нові фільми вересня 2024 року

Бітлджюс, граф Монте-Крісто, Трансформери, Геллбой — такі персонажі претендуватимуть на глядацьку увагу у вересні. Та поза конкуренцією знаходяться, звісно, нова спільна робота Йоргоса Лантімоса та Емми Стоун, екранне возз’єднання Джорджа Клуні і Бреда Пітта, а також епічний довгобуд від Френсіса Форда Копполи, який дехто називає magnum opus великого режисера. Чи так це насправді — зможемо переконатися вже зовсім скоро. А поки пропонуємо ознайомитися з усіма потенційно цікавими вересневими новинками у статті нижче.

Відключайте рекламу - підтримуйте ITC!

Зміст

  • 1 «Бітлджюс Бітлджюс» / Beetlejuice Beetlejuice
  • 2 «Переслідувач» / Strange Darling
  • 3 «Граф Монте-Крісто» / Le comte de Monte-Cristo
  • 4 «Ребел-Ридж» / Rebel Ridge
  • 5 «Боксер» / Bokser
  • 6 «Види милосердя» / Kinds of Kindness
  • 7 «Кінець, з якого ми починаємо» / The End We Start From
  • 8 «Не говори зі злом» / Speak No Evil
  • 9 «Гра кілера» / The Killer’s Game
  • 10 «Великий маніпулятор» / Coup!
  • 11 «Огидні» / Uglies
  • 12 «Трансформери: Початок» / Transformers One
  • 13 «Його три доньки» / His Three Daughters
  • 14 «Мегалополіс» / Megalopolis 
  • 15 «Геллбой: Горбань» / Hellboy: The Crooked Man
  • 16 «До кінця світу» / The Dead Don’t Hurt
  • 17 «Квартира 7А» / Apartment 7A
  • 18 «Резбол: Баскетбол резервацій» / Rez Ball
  • 19 «Самотні вовки» / Wolfs

«Бітлджюс Бітлджюс» / Beetlejuice Beetlejuice

Жанр: фентезі, комедія, жахи
Дата прем’єри: 5 вересня
Реліз: кінотеатри

Через багато років після подій першого фільму родина Дітц повертається у рідний Вінтер-Рівер після несподіваної смерті Чарльза Дітца. Життя Лідії перевертається догори дриґом, коли її бунтівна дочка-підліток Астрід випадково відкриває портал у потойбіччя, випускаючи Бітлджюса.

Тім Бертон повертається до «Бітлджюса» через 36 років з моменту виходу першого фільму, а разом з ним свої ролі знову виконають Майкл Кітон, Вайнона Райдер та Кетрін О’Гара. Окрім них до акторського складу також приєдналися Джастін Теру, Моніка Белуччі, Віллем Дефо та Дженна Ортега, яка вже успішно працювала з Бертоном у хітовому серіалі «Венздей».

«Переслідувач» / Strange Darling

Жанр: трилер
Дата прем’єри: 5 вересня
Реліз: кінотеатри

Дія фільму відбувається в сільській місцевості Орегона. Чоловік та жінка вступають у зв’язок, але у підсумку ця зустріч перетворюється на смертельну гру на виживання. Стрічка розділена на шість глав, розташованих у нелінійному порядку, і розповідає про низку злочинів серійного вбивці на заході Сполучених Штатів. «Переслідувач» став дебютною операторською роботою відомого актора Джованні Рібізі.

«Граф Монте-Крісто» / Le comte de Monte-Cristo

Жанр: пригодницький екшн, історична драма
Дата прем’єри: 5 вересня
Реліз: кінотеатри

Зраджений друзями та засуджений корумпованим суддею до довічного ув’язнення, молодий моряк Едмон Дантес опиняється за ґратами. Після втечі він отримує значні статки і повертається до Франції під виглядом «графа Монте-Крісто», плануючи помститися усім своїм кривдникам.

Сюжет стрічки заснований на однойменному романі Александра Дюма, виданого у далекому 1844 році. Світова прем’єра цієї екранізації відбулася у травні на Каннському кінофестивалі. «Граф Монте-Крісто» став найдорожчим французьким фільмом року.

«Ребел-Ридж» / Rebel Ridge

Жанр: бойовик-трилер
Дата прем’єри: 6 вересня
Реліз: Netflix

Террі Річмонд приїжджає у місто Шелбі-Спрінгс, щоб внести заставу за свого кузена. Але його заощадження несправедливо конфісковуються місцевою корумпованою поліцією на чолі з шефом Сенді Бернном. Террі заручається підтримкою судового клерка Саммер Макбрайд та згодом виявляє масштабну змову в Шелбі-Спрінгс і використовує свої особливі «навички», щоб повернути те, що належить йому. Подивитися на нову історію у дусі «Рембо» можна буде з 5 вересня на Netflix.

«Боксер» / Bokser

Жанр: спортивна драма
Дата прем’єри: 11 вересня
Реліз: Netflix

Молодий та перспективний боксер вирішує тікати з комуністичної Польщі разом зі своєю сім’єю. Тепер він планує досягти найбільших вершин у спорті. «Боксер» — спортивна драма польського виробництва, ще одна варіація класики зі Слаєм від Netflix, цього разу вже «Роккі», яка прем’єрується 11 вересня.

«Види милосердя» / Kinds of Kindness

Жанр: антологія, чорна комедія
Дата прем’єри: 12 вересня
Реліз: кінотеатри

«Види милосердя» позиціюється як триптих-притча, що складається з трьох слабо пов’язаних між собою історій. У першій йдеться про чоловіка, котрий намагається взяти під контроль своє життя, у другій — про поліціянта, який переживає, що його дружина стала іншою людиною, і у третій — про жінку, що прагне знайти людину, котрій призначено стати лідером релігійного культу.

Режисером фільму виступив Йоргос Лантімос, який після нашумілих «Бідолашних створінь» возз’єднується на знімальному майданчику з Еммою Стоун, Віллемом Дефо та Марґарет Кволлі.

«Кінець, з якого ми починаємо» / The End We Start From

Жанр: фільм про виживання, драма
Дата прем’єри: 12 вересня
Реліз: кінотеатри

Коли нескінченні зливи в Англії призводять до катастрофічних наслідків, світ перестає бути таким, як раніше. Молода жінка, разом з чоловіком та новонародженою дитиною, намагаються покинути затоплений Лондон та знайти безпечний сховок. Але згодом ситуація починає виходити з-під контролю, і героям доведеться зробити все, щоб вижити у такому неспокійному світі.

«Кінець, з якого ми починаємо» — екранізація дебютного однойменного роману англійської письменниці Меґан Гантер, що з’явився на полицях книгарень у 2017 році. Твором зацікавилася продюсерська компанія Бенедикта Камбербетча SunnyMarch, яка брала участь у створенні фільму, а сам актор зіграв одну з невеличких ролей. Власне, про цю стрічку ми вже писали раніше, коли відбулася його прем’єра в мережі.

«Не говори зі злом» / Speak No Evil

Жанр: психологічний горор
Дата прем’єри: 12 вересня
Реліз: кінотеатри

Чоловік, дружина та їхня донька отримують запрошення від знайомих, з якими вони подружилися під час відпустки, відвідати їхній заміський будинок. Але те, що планувалося як відпочинок мрії, згодом перетворюється на найжахливіший кошмар у їхньому житті. «Не говори зі злом» є рімейком однойменного данського фільму, що вийшов на екрани у 2022 році. 

«Гра кілера» / The Killer’s Game

Жанр: комедійний бойовик
Дата прем’єри: 12 вересня
Реліз: кінотеатри

Досвідчений кілер Джо Флуд отримує сумну новину про те, що невиліковно хворий. Щоб позбавити себе страждань, Джо робить замовлення на власне вбивство. Але незабаром він дізнається, що лікарі поставили неправильний діагноз, і тепер горе-замовнику доведеться відбиватися від колишніх колег.

Цей абсурдний сюжет заснований на однойменному романі Джея Бонансінга, що побачив світ у 1997 році. Поряд зі зніманнями у високобюджетних кінокоміксах Дейв Батіста, як і його колега по реслінгу Джон Сіна, не гребує постійно зніматися у невибагливих комедійних бойовиках: буквально півтора місяця тому на малих екранах гримів один з них під назвою «Мій шпигун: Вічне місто». Тут Батісті склали компанію Софія Бутелла, Террі Крюс, колега по «Вартовим Галактики» Пом Клементьєв та Бен Кінґслі.

«Великий маніпулятор» / Coup!

Жанр: чорна комедія
Дата прем’єри: 12 вересня
Реліз: кінотеатри

Події відбуваються на ізольованому острові у розкішному маєтку під час Першої світової війни та епідемії грипу 1918 року. Багатий і знаменитий прогресивний журналіст Джей Гортон та його світська дружина Джулі наймають нового кухаря Флойда Монка. Той спочатку саботує накази готувати виключно вегетаріанські страви, а коли епідемія дістається острова, підбурює слуг на повстання з ціллю захопити особняк. Таким чином там розгортаються справжні ігри розуму між господарем і знахабнілим слугою.

«Огидні» / Uglies

Жанр: науково-фантастичний бойовик, підліткова антиутопія
Дата прем’єри: 13 вересня
Реліз: Netflix

Події відбуваються в антиутопічному світі майбутнього, де встановлені суворі стандарти краси. Юна дівчина Таллі Янгблад готується до пластичної операції, щоб відповідати цим химерним стандартам. Та коли її друзі наводять докази того, що це дуже погана ідея, героїня змінює думку та вирішує кинути виклик нав’язаним нормам.

«Огидні» є кіноадаптацією однойменного роману Скотта Вестерфельда 2005 року. Режисерувати цю історію про перемогу інстаграмного мислення над здоровим ґлуздом взявся МакДжі, котрий і раніше звертався до науково-фантастичного жанру. Щоправда, з проєктів калібру «Термінатор: Спасіння прийде» постановник регресував до одноденок на Netflix на кшталт «Рубіж світу» чи комедії «Родинний обмін».

«Трансформери: Початок» / Transformers One

Жанр: науково-фантастичний анімаційний бойовик
Дата прем’єри: 19 вересня
Реліз: кінотеатри

Історія походження, що відбувається на планеті Кібертрон. Сюжет буде зосереджений навколо раси Трансформерів та, зокрема, стосунків її двох представників на ім’я Оріон Пакс і D-16, які перетворюються з братів по зброї на заклятих ворогів, пізніше відомих як Оптимус Прайм і Мегатрон.

«Початок» — чергова історія в рамках медіафраншизи «Трансформери», цього разу анімаційна. Вона відправить глядачів у ті далекі часи, коли в майбутнього лідера Автоботів Оптимуса Прайма ще олива на губах не обсохла. До озвучення персонажів долучилися відомі голлівудські зірки — Кріс Гемсворт, Скарлетт Йоганссон, Лоуренс Фішберн, Стів Бушемі, Джон Гемм та інші.

«Його три доньки» / His Three Daughters

Жанр: драма
Дата прем’єри: 20 вересня
Реліз: Netflix

Троє сестер — Кеті, Рейчел та Крістіна, ніколи не мали близьких стосунків. Але хвороба батька змушує жінок зібратися разом у його домі, щоб подбати про старого. Ці обставини можуть стати шансом для героїнь, щоб налагодити стосунки між собою.

Нова повнометражна робота Азазела Джейкобса зібрала на знімальному майданчику талановитих акторок — Керрі Кун, Наташу Лайонн та Елізабет Олсен. Після прем’єри стрічки на Міжнародному кінофестивалі в Торонто, що відбулася ще у вересні минулого року, оглядач The Hollywood Reporter Джон Фрош назвав їхні перфоманси «виключними».

«Мегалополіс» / Megalopolis 

Жанр: епічна науково-фантастична драма
Дата прем’єри: 26 вересня
Реліз: кінотеатри

Раптова катастрофа руйнує і без того багатостраждальний мегаполіс під назвою Новий Рим. Архітектор-ідеаліст Цезар Катіліна, який може контролювати час, прагне перебудувати місто як утопію, а його ворог, мер Франклін Цицерон, залишається прихильним регресу. Ускладнює ситуацію присутність світської доньки Франкліна і коханої Сезара Джулія, яка намагається знайти сенс власного життя.

Ідея «Мегалополісу» прийшла до живого класика Френсіса Форда Копполи ще наприкінці роботи над «Апокаліпсисом сьогодні», але втілити її у життя метр зміг тільки зараз. Для цього йому довелося навіть продати свої виноробні, щоб отримати бюджет для фільму розміром у $120 млн. Прем’єра стрічки відбулася у травні на Каннському кінофестивалі, після чого вона отримала неоднозначну реакцію від кінокритиків.

«Геллбой: Горбань» / Hellboy: The Crooked Man

Жанр: супергеройський фільм жахів
Дата прем’єри: 26 вересня
Реліз: кінотеатри

У 1950-х роках Геллбой і агент-новачок Бюро паранормальних досліджень опиняються у сільській місцевості Аппалачів. Там вони виявляють невелику громаду, населену відьмами на чолі з таємничим Горбанем, що має тривожний зв’язок із минулим Геллбоя.

У площину кіноекрана Геллбой сходить зі сторінок коміксів авторства Майка Міньойли вже не вперше. Після вдалого старту під керівництвом Ґільєрмо дель Торо 20 років тому та катастрофічно незграбної спроби перезавантаження від Ніла Маршалла 2019 року, за новий ребут взявся Браян Тейлор. Цей чоловік відомий своєю безпосередньою причетністю до створення божевільного екшн-кіно з присмаком крінжу, зокрема, франшизи «Адреналін» з Джейсоном Стейтемом, бойовика «Геймер» з Джерардом Батлером та сиквела «Примарного вершника» з Ніколасом Кейджем.

«До кінця світу» / The Dead Don’t Hurt

Жанр: вестерн
Дата прем’єри: 26 вересня
Реліз: кінотеатри

Сан-Франциско, 1860-ті роки. Франкоканадка Вів’єн Ле Куді закохується в данського іммігранта Гольгера Ольсена, але плани на щасливе майбутнє руйнуються через Громадянську війну, що охопила країну.

«До кінця світу» — режисерська робота Вігго Мортенсена, котрий також виконав одну з головних ролей. Стрічка мала покази на торішньому кінофестивалі в Торонто і загалом отримала позитивні відгуки кінокритиків.

«Квартира 7А» / Apartment 7A

Жанр: психологічний трилер
Дата прем’єри: 27 вересня
Реліз: Paramount+

Дія фільму відбувається в Нью-Йорку у 1965 році. Молода танцівниця Террі Джіоноффріо приймає пропозицію заможної літньої пари оселитися у їхній розкішній квартирі. Але згодом це рішення призведе до трагічних наслідків.

«Квартира 7А» позиціюється як приквел культового горору «Дитина Розмарі» (1968) Романа Поланскі. За постановку відповідає режисерка Наталі Еріка Джеймс, для якої це буде усього лиш друга повнометражна робота, а головну роль виконала Джулія Гарнер.

«Резбол: Баскетбол резервацій» / Rez Ball

Жанр: спортивна драма
Дата прем’єри: 27 вересня
Реліз: Netflix

Індіанська шкільна баскетбольна команда Chuska Warriors з міста Чуска, штат Нью-Мексико, бореться за титул чемпіона штату, але втрачає свого зіркового гравця. Сюжет стрічки заснований на науково-популярному спортивному романі Canuon Dreams журналіста The New York Times Майкла Павелла, а одним з продюсерів виступив наразі найкращий бомбардир в історії НБА Леброн Джеймс.

«Самотні вовки» / Wolfs

Жанр: комедійний екшн
Дата прем’єри: 27 вересня
Реліз: Apple TV+

Двоє професійних фіксерів, які віддають перевагу роботі поодинці, вимушені працювати разом після того, як їх винайняли на виконання одного й того самого завдання.

Тріумфальне возз’єднання на екрані великих зірок Джорджа Клуні та Бреда Пітта, яке відбулося після трилогії «Друзі Оушена» (2001–2007) та «Прочитати і спалити» (2008), спочатку планувалося до показу в Україні 19 вересня (вже навіть український дубльований трейлер підвезли). Але фільм зник з сітки релізів компанії B&H Film Distribution — зараз на цю дату запланований «Трансформери: Початок». Хай там як, а 27 вересня «Самотні вовки» вийдуть на Apple TV+, тож усі охочі матимуть змогу подивитися цю новинку у вересні.

Теги за темою
Кіно
Поділитися
Поділитися сюжетом
Джерело матеріала
Згадувані персони
В сети показали последнее фото умершего от рака комика Маслякова
Comments UA
2024-09-11T20:45:45Z
Соня Евдокименко поддержала сбежавшего из Украины внука Софии Ротару: "Воскресенье с..."
Знай
2024-09-09T17:51:56Z
"С согласия ФСБ": Кондратюк отреагировал на съемки пропагандистской ленты об армии РФ
Фокус
2024-09-08T13:00:33Z
«Новый сезон-2024»: самые стильные образы российских звезд на фестивале
Marie Claire
2024-09-16T15:25:02Z
Тварь дрожащая или право имеет? "Кинопоиск" показа трейлер сериала "Преступление и наказание"
GameMag
2024-09-20T00:58:53Z
Австралийцам очень стыдно: Amazon показала трейлер новой версии сериала "Офис"
GameMag
2024-09-20T00:40:20Z
Звезда "Лиги смеха" Розовый высмеял окупантов, которые внесли его в российский аналог "Миротворца"
TSN
2024-09-13T09:39:17Z
Кендалл Дженнер вернула в моду легендарную стрижку пикси-шегги: кому подойдет
Обозреватель
2024-09-11T05:10:28Z
Украинский комик ответил на хейт: “Никогда не уклонялся”
Comments UA
2024-09-08T21:36:34Z
В Польше объяснили, почему задержали Усика и надели наручники
Известия Киев
2024-09-18T18:15:47Z
Чемпионка России разбила цветочный горошок об голову победительницы Кубка Европы. Фотофакт
Обозреватель
2024-09-11T17:04:24Z
Модель с 17-м размером груди сделала предложение по реваншу Усик – Фьюри
Обозреватель
2024-09-07T15:54:26Z
"Либо будет коротким, либо..." Кличко ответил на вопрос о реванше Усик – Фьюри
Обозреватель
2024-09-06T16:36:26Z
Двухлетняя девочка из Черноморска установила рекорд Украины по плаванию и попала в Книгу рекордов
ZN UA
2024-09-19T22:31:53Z
Джошуа – Дюбуа: онлайн-трансляция боя за звание чемпиона мира
ZN UA
2024-09-19T22:07:52Z
Жена голкипера сборной Украины показал себя в откровенном бикини и "разорвала" Instagram. Фото
Обозреватель
2024-09-15T14:01:03Z
"Вот почему это происходит". Ребров не сдержался в эфире после поражения сборной Украины от Албании. Видео
Обозреватель
2024-09-08T06:52:52Z
В ДТП погиб тренер немецкого Айнтрахта
Корреспондент
2024-09-06T14:33:22Z
Сел на шею: 5 признаков, что вы избаловали своего мужчину
Marie Claire
2024-09-12T12:37:09Z
Деруны по-новому для сытного и бюджетного ужина: самый простой рецепт
Обозреватель
2024-09-11T18:11:56Z
Секреты приготовления классической солянки: подробная инструкция
Comments UA
2024-09-13T08:18:52Z
Почему тыква получается невкусной: не допускайте этих ошибок во время приготовления популярного осеннего продукта
Обозреватель
2024-09-09T02:05:21Z
Многовековая свадебная традиция, от которой отказались зумеры
Marie Claire
2024-09-19T20:30:51Z
Вместо шапки: 8 головных уборов на осень, которые носят женщины с хорошим вкусом
Marie Claire
2024-09-19T18:01:25Z
Гуляш, которые тает во рту: рецепт сытного блюда
Фокус
2024-09-19T17:21:37Z
Головоломка для гениев: какой стакан наполнится первым
Обозреватель
2024-09-09T02:05:56Z
Антитренды осени и зимы 2024/25: от этих 7 вещей нужно избавиться незамедлительно
Marie Claire
2024-09-09T18:01:51Z
Запад изменил позицию по ударам вглубь РФ. The Times назвал причину
ГЛАВКОМ NET
2024-09-13T17:27:19Z
Астролог назвал дату окончания войны в Украине: ждать осталось недолго
Знай
2024-09-09T01:31:01Z
Семья судьи Апелляционного суда Львовщины Михаила Романюка незаконно завладела виллой в центре Львова, - расследование СМИ
Политека
2024-09-10T17:13:06Z
Отказ от НАТО и без возврата территорий: соратник Трампа озвучил его “мирный план“
UAToday
2024-09-13T18:03:49Z
Италия выступает за участие России и Китая в новом Саммите мира – Таяни
ZN UA
2024-09-20T01:04:37Z
Украина ввела санкции против РФ, Ирана и Китая
Корреспондент
2024-09-20T00:18:36Z
Зеленский: Путин и ему подобные могут разделить мир и съесть части как пирог
Европейская правда
2024-09-15T19:03:34Z
"Послам приготовиться?": Безуглая перешла в комитет Рады по внешней политике
Фокус
2024-09-17T20:06:18Z
Россия в ООН заявила, что готова воевать "со всем НАТО"
Корреспондент
2024-09-13T16:48:03Z
"Уже через неделю были понятны причины", - эксперт о катастрофе F-16
Новости Украины
2024-09-08T19:27:45Z
Полиция нашла "шутника", взорвавшего страйкбольную гранату в Киеве
Корреспондент
2024-09-11T18:24:39Z
В России заявили о крупнейшем в истории техногенном пожаре на нефтебазе в Ростовской области
Новости Украины
2024-09-06T13:15:42Z
На территории Сербии и Венгрии из дунайских вод показались обломки нацистских кораблей времен Второй мировой
ZN UA
2024-09-11T15:38:58Z
Под Москвой произошел масштабный пожар на складе
Корреспондент
2024-09-19T23:31:38Z
У берегов Гренландии затонуло судно, которое может загрязнить акваторию
ZN UA
2024-09-19T23:19:06Z
Грозит восемь лет заключения: полиция Киева задержала поджигателей авто ВСУ
Апостроф
2024-09-06T16:16:08Z
Россияне ударили по Харькову управляемыми авиабомбами, в городе загорелся пожар - Терехов
ZN UA
2024-09-09T04:25:08Z
Выполнил пуск ракет по Одесщине и пропал с радаров: в сети сообщают об "аварии" российского Су-30СМ над Черным морем
Обозреватель
2024-09-11T15:08:56Z
20 сентября 2024 года: Астафьев день — что сегодня нельзя делать
Фокус
2024-09-19T21:00:36Z
"Вытаскивать нужно вовремя": Жан Беленюк с огромным аппаратом предлагает украинкам помощь
Знай
2024-09-08T16:51:42Z
В Украине изменится процесс вручения повесток: что известно
Comments UA
2024-09-16T14:06:51Z
На фронте погиб сын Главного раввина Украины
Comments UA
2024-09-11T16:03:25Z
Украинская РЭБ начала противодействовать вражеским дронам - генерал
Хвиля
2024-09-20T01:12:16Z
Удар по арсеналу в Торопце: какие еще похожие цели могут поразить ВСУ, — Defense Express
Фокус
2024-09-20T00:15:08Z
Почему нельзя переезжать 9 сентября и кому запрещено шить сегодня: приметы и запреты на Анны
Знай
2024-09-09T02:04:14Z
Какой праздник отмечают 9 сентября: каким был день в истории
Обозреватель
2024-09-09T01:05:07Z
В Латвии придумали способ обеспечить ВСУ автомобилями: подробности
Хвиля
2024-09-08T14:45:29Z
Пожиратели энергии: 4 популярных продукта, которые отнимают у организма много сил
Фокус
2024-09-18T16:15:38Z
Как не просыпаться посреди ночи: рекомендации от специалиста
Обозреватель
2024-09-06T17:09:54Z
Три способа обеззараживания: как сделать воду безопасной для питья
Знай
2024-09-08T17:21:08Z
Сезон гриппа и простуд приближается: что нужно есть, чтобы меньше болеть
Знай
2024-09-19T16:21:51Z
Способы уменьшения отеков и выведения излишней жидкости из организма
Comments UA
2024-09-19T15:15:52Z
Повод изменить рацион: какие болезни могут развиться, если часто есть рис и макароны
Знай
2024-09-19T14:51:51Z
Назван возраст, в котором люди резко стареют
Comments UA
2024-09-19T14:30:43Z
Операция длилась 14 часов: врачи разъединили сиамских близнецов "с одной головой"
Фокус
2024-09-19T13:51:37Z
Можно ли беременным пить кофе: исследование американских ученых
Comments UA
2024-09-19T12:51:23Z
Лунный гороскоп на 20 сентября, пятница
Marie Claire
2024-09-19T21:09:36Z
Стерненко показал документы относительно российского гражданства Труханова
Апостроф
2024-09-17T17:03:42Z
Гороскоп на субботу 14 сентября 2024 года
UAToday
2024-09-13T18:03:26Z
Россияне ударили УАБами по Харькову
Корреспондент
2024-09-15T16:13:46Z
Даже закидывание фронта "мясом" не приносит врагу желаемых результатов - военный обозреватель
Хвиля
2024-09-19T23:09:08Z
В Одессе демонтируют памятник Пушкину
Корреспондент
2024-09-19T23:00:09Z
Стало известно, сколько людей сейчас проживает в Харькове
Корреспондент
2024-09-13T11:30:36Z
Украинцев призвали запасать еду и воду: как готовиться к возможным масштабным отключениям электроэнергии
Обозреватель
2024-09-08T22:46:35Z
ВСУ переломили ситуацию под Покровском, - NYT
Хвиля
2024-09-08T20:15:34Z
Украинским водителям придется заплатить более 50 тысяч гривен: за какое нарушение грозит жесткое наказание
Обозреватель
2024-09-15T16:21:46Z
На аукцион выставили заброшенную коллекцию культовых американских спорткаров
Фокус
2024-09-17T16:42:11Z
Ford снова будет производить авомобили в Индии
Корреспондент
2024-09-14T03:36:24Z
В Украине утвердили возрастные лимиты для водителей: кому нельзя управлять автомобилем
Хвиля
2024-09-09T10:03:40Z
Водителям дали всего 10 дней: как избежать неожиданных штрафов
Знай
2024-09-19T17:36:08Z
Миниатюрную городскую Honda превратили во внедорожный автодом за $13 000
Фокус
2024-09-19T14:12:02Z
Городской малыш: тест-драйв нового Suzuki Swift
Фокус
2024-09-19T13:51:38Z
Подавляющее большинство аккумуляторов электрокаров прослужат дольше самого авто
Фокус
2024-09-19T13:51:24Z
Эксклюзив за $350 000: культовый американский спорткар простоял 47 лет в гараже
Фокус
2024-09-19T09:30:55Z
Украина не обращает внимания на Россию и кормит страны по всему миру: Зеленский рассказал, как работает морской зерновой коридор
Обозреватель
2024-09-18T17:41:10Z
"Будут сидеть без света по 16 часов в сутки": эксперт ответил, в каких городах зимой ситуация будет самой тяжелой
TSN
2024-09-08T10:54:08Z
Одна из стран ЕС легализовала производство самогона, есть интересный нюанс
ГЛАВКОМ NET
2024-09-13T18:30:54Z
Во вторник отключать свет по графикам не будут, но электричество нужно экономить, - ДТЭК
Комсомольская правда
2024-09-16T15:16:51Z
ЕС хочет забрать до 10% годового дохода Meta
Хвиля
2024-09-19T20:36:36Z
Почти на 10 гривен дороже: как изменились цены на яйца, хлеб и подсолнечное масло
Знай
2024-09-19T20:12:50Z
Международные резервы Украины выросли
Корреспондент
2024-09-13T11:51:04Z
Р2Р-трейдинг криптовалют: что нужно знать о нем
Comments UA
2024-09-13T11:23:28Z
Аграрии сообщили о темпах сбора урожая
Корреспондент
2024-09-14T03:03:16Z
Хоррор Retrieval получит поддержку PlayStation 5 Pro — первый взгляд на версию игры для мощной консоли
GameMag
2024-09-19T03:02:11Z
Появилось изображение коробки PlayStation 5 Pro — без упоминания поддержки 8K
GameMag
2024-09-19T01:32:18Z
Pax Romana: Новый трейлер Sid Meier's Civilization VII посвящен Октавиану Августу
GameMag
2024-09-20T01:10:34Z
Испытание бочкой: Обзор часов HUAWEI WATCH GT5 Pro
GameMag
2024-09-19T21:09:30Z
Sony анонсировала лимитированную PlayStation 5 Pro в дизайне первой PlayStation — к 30-летию оригинальной консоли
GameMag
2024-09-19T19:40:18Z
Инсайдер: Sony собирается анонсировать ремастер Days Gone для PlayStation 5
GameMag
2024-09-19T19:01:44Z
Официально: "Кинопоиск" экранизирует Atomic Heart
GameMag
2024-09-19T18:07:26Z
Официально: "Кинопоиск" участвует в создании трансмедийной вселенной российской игры Distortion
GameMag
2024-09-19T18:07:15Z
Вселенная Ника Перумова: "Кинопоиск" экранизирует игру "Алмазный меч, деревянный меч"
GameMag
2024-09-19T18:07:08Z