Ідея приготування бабаганушу з баклажанів опублікована на сторінці фудблогерки mariiam foodblog в Instagram.
Інгредієнти:
- баклажани середні – 3 шт.
- часник – 1 головка
- крем-сир (можна замінити на сметану або натуральний йогурт) – 2 ст.л.
- лимонний сік
- спеції: сіль, перець, копчена паприка, трішки кумину
Спосіб приготування:
1. Баклажани запікати за температури 220 градусів 30 хвилин.
2. Охолодити і загорнути в харчову плівку.
3. Відрізати кінчик баклажану і вичавити серцевину.
4. Збити її блендером або розтовкти вилкою.
5. Додати запечений часник, крем-сир, лимонний сік, спеції.
6. Подавати з грінками.
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Мариновані баклажани з гострим перцем
- Баклажани з соєвим соусом
- Мариновані баклажани за 5 хвилин
Поділитися сюжетом
Джерело матеріала