Малосольні помідори люблять майже всі. Готувати їх найкраще з кропом, часником, спеціями та мінеральною водою, завдяки їй помідори можна буде їсти через 2 дні.
Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачних малосольних помідорів з кропом, часником та мінеральною водою.
Інгредієнти:
- помідори невеликі – 1 кг
- кріп
- часник – 2 головки
- газована вода – 2 л.
- сіль – 6 ст.
- цукор – 2 ст. л.
Спосіб приготування:
1. Помідори промийте і проколіть виделкою.
2. На дно банки викладіть кріп, часник та частину помідорів. І так повторіть, доки не заповниться банка.
3. Всипте сіль та цукор на 1 л води 3 ст.л солі. Залийте газованою водою.
4. Закрийте кришкою посуд і поставте в холодильник або залиште в кімнаті на 2 дні.
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Малосольні помідори у пакеті з кропом
- Малосольні помідори на Новий рік
- Мариновані помідори
Поділитися сюжетом
Джерело матеріала