/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F1%2F1450735030835b02f99ad46d382aa5e8.jpg)
Для соковитих, смачних і хрумких дерунів без борошна: що потрібно додати до картоплі
Спробуйте приготувати деруни без борошна, якщо хочете насолодитися новим смаком давно улюбленої страви.
Цей рецепт дерунів запропонувала авторка кулінарного YouTube-каналу "Кулінарні рецепти від Надії". Вони виходять смачними, соковитими, мають хрумку скоринку і, найголовніше, готуються без борошна.
Інгредієнти:
Інгредієнти
- м'ясний фарш
 - 400 г
 
- цибулина
 - 1 шт.
 
- яйце
 - 1 шт.
 
- зубчик часнику
 - 2 шт.
 
- приправа до м'яса
 - 1 ч. ложка
 
- картопля
 - 1 кг
 
- крохмаль від картоплі
 - за бажанням
 
- сіль та перець
 - за смаком
 
Спосіб приготування:
- Візьміть фарш, додайте до нього яйце, натерту половину цибулі та подрібнений зубчик часнику, додайте приправу до м'яса, перець та сіль.
 - Ретельно перемішайте, залишіть в стороні, щоб фарш просочився ароматом.
 - За цей час натріть на терці сиру картоплю, відіжміть в окрему ємність рідину з неї.
 - Крохмаль, який осів на дні ємності, додайте до фаршу. Ще раз ретельно перемішайте.
 - До картоплі натріть другу половину цибулі, поперчіть і посоліть.
 - Розігрійте олію на сковороді, викладайте столовою ложкою картопляну масу, зверху ложку фаршу і ще один шар картопляної маси.
 - Смажте по 4 хвилини з кожного боку. Після того, як перевернете деруни, накрийте сковорідку кришкою і зачекайте ще 1 хвилину.
 
До столу подавати зі сметаною.
Смачного!
Поділитися сюжетом
Джерело матеріала