Люди, які куштували цю страву, запевняють: кращого рецепту приготування хеку не існує. Тому вам точно треба ним скористатись.
Фудблогерка з ніком mariiam_foodblog в Instagram детально розповіла, як приготувати рибу за цим рецептом. Як виявилось, все дуже легко і з цим може впоратись навіть початківець.
Інгредієнти
- Хек – 1 кг
- Сіль
- Перець
- Паприка
- Борошно
Інгредієнти для маринаду
- Томатний сік – 300 мл
- Олія – 50 мл
- Оцет – 50 мл
- Сіль – 1 ч.л.
- Цукор – 50 гр
Спосіб приготування
1. Рибу нарізаємо на шматки, додаємо сіль, перець та викочуємо у борошні.
2. Обсмажуємо на пательні з олією.
3. Цибулю нарізаємо кільцями.
4. У сотейнику змішуємо всі інгредієнти для маринаду.
5. На дно глибокої ємності викладаємо цибулю. Зверху викладаємо рибу і знову шар цибулі. Заливаємо маринадом, накриваємо кришкою та залишаємо на ніч.
На OBOZ.UA є й інші рецепти хека:
- Маринований хек
- Уха з хеку
- Заливний хек
Поділитися сюжетом
Джерело матеріала