Ніжний і такий смачний сорбет із персика зробити можна за кілька хвилин, головне правильно заздалегідь підготуватися, про що в Інстаграм розповідає food-стиліст та експерт з кулінарії my_happyfood.
На 4-6 порцій:
Інгредієнти:
- 1 склянка ігристого вина
- 500 мл води
- Цедра 1 лимона
- 1-1,5 склянки цукру (залежно від солодощі персиків)
- 5-6 персиків (очищених від шкірки)
- Кілька гілочок чебрецю, базиліка чи м'яти
Приготування:
У сотейник помістіть цукор, цедру лимона, влийте вино та воду. Поставте на вогонь і доведіть до кипіння, помішуючи, поки цукор повністю не розчиниться. Зніміть з вогню, додайте чебрець або іншу пряну траву і дайте суміші повністю охолонути.
Персики подрібніть у блендері, щоб вийшло м'яке пюре. Змішайте його з охолодженим сиропом і помістіть в холодильник на 2-3 години.
Збережіть сироп, що залишився, а решту змішайте з персиковим пюре. Перекладіть суміш у морозильник, доки вона не стане твердою. Потім перекладіть заморожений сорбет у чашу блендера, влийте відкладений сироп і збивайте до отримання м'якої повітряної суміші.
Останні новини України:
З таким маринадом малосольні огірки виходять неймовірно смачними та пікантними: новий рецепт.
Смачний сніданок за 15 хвилин: фіналістка "Майстер Шеф" поділилася простим рецептом.
Секрет смачних та соковитих відбивних: шеф-кухар дав простий рецепт маринаду.