Осінню завжди хочеться поживної та легкої їжі. На цей випадок ідеально підходить крем-суп з гарбуза та інших різноманітних овочів. Інгредієнти потрібно просто запекти, тому всі вони залишаються корисними.
Ідея приготування осіннього гарбузового супу з різноманітними овочами опублікована на сторінці фудблогерки gordynovskaya в Instagram. Гарбуз обирайте саме хокайдо – він ідеально підходить для запікання.
Інгрідієнти:
- гарбуз сорту хокайдо – 1 шт.
- болгарський перець – 1 шт.
- томати – 2 шт.
- цибуля – 1 шт.
- кабачок – 1 шт.
- морква – 1 шт.
- часник – 1 головка
- бульйон/вершки/кип’яток (ними регулювати густоту при в збиванні блендером)
- трави, спеції, рослинна олія
Спосіб приготування:
1. Овочі почистити.
2. Викласти у форму для запікання.
3. Поставити в духовку.
4. Запікати приблизно 35 хвилин за температури 200 градусів.
5. Все збити блендером, з додаванням бульйону, вершків або кипʼятку.
6. Подавати з грінками.
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Молочний суп із гарбузом і рисом
- Заливний пиріг із гарбузом
- Заливний пиріг із гарбузом та яблуками
Поділитися сюжетом
Джерело матеріала