Субпродукти – це не лише дуже бюджетно, але й смачно. З сердечок, наприклад, можна приготувати дуже ситний та поживний майонезний салат. Для нього обов'язково потрібно замаринувати цибулю, щоб вона не була гіркою, і додати багато нарізаних консервованих огірків для соковитості.
Ідея приготування ситного салату з курячими сердечками опублікована на сторінці фудблогерки Лілії з ніком liliya.cooking в Instagram. Щоб м'ясо було м'яким, його потрібно варити не менше 20 хвилин.
Інгредієнти:
- курячі серця – 400 г.
- яйця – 4 шт.
- огірки консервовані – 4 шт.
- цибуля синя – 1 шт.
- майонез – 2 ст.л.
- сіль
- цукор
- перець чорний
- оцет – 1 ст.л.
- лаврове листя
Спосіб приготування:
1. Курячі серця помити і почистити.
2. Варити 20 хвилин, з додаванням солі, перцю і лаврового листа.
3. Цибулю замаринувати: спочатку нарізати пів-кільцями, додати сіль 1/2 ч.л., цукор 1 ч.л., оцет 1 ст.л.
4. Всі інгредієнти нарізати соломкою.
5. Додати мариновану цибулю і майонез.
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Салат із філе курки
- Шашлик із курячого філе
- Биточки із курячого філе