/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2Fcf466cee62128dd282f5e218d2e9a24b.jpg)
Що приготувати з кабачків, щоб було ситно: рецепт нашвидкуруч
Кабачки – це універсальний овоч, з якого можна приготувати будь-яку страву. Чудовою ідеєю буде зробити ситну овочеву запіканку, якої вистачить на всю родину. Технологія елементарна.
Ідея приготування ситної кабачкової запіканки опублікована на сторінці фудблогерки Валерії з ніком valerikiry в Instagram. Інгредієнти для такої страви ви точно знайдете в холодильнику.
Інгредієнти:
- кабачки – 2 шт. великі
- яйця – 3 шт.
- грецький йогурт – 3 ст.л.
- помідор – 1 шт.
- борошно – 5 ст.л.
- моцарела
Спосіб приготування:
1. Кабачки натерти на велику тертку, посолити, відтиснути зайвий сік через 5 хвилин.
2. Додати яйця до кабачків, грецький йогурт, помідор кубиком, зубчик часнику (подрібнений).
3. Дрібно нарізану зелень, борошно.
4. Все добре перемішати.
5. Викласти у форму для запікання.
6. Викласти сир, помідори кружечками.\
7. Відправити у духовку за температури 180 градусів на 35 хвилин.
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Пряні мариновані кабачки
- Мариновані кабачки з петрушкою і кетчупом
- Кабачки в клярі