/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2Fa4d9e9acddee3b7c8365ca2f70eda01e.jpg)
Справжній одеський форшмак: розповідаємо, як правильно приготувати
Оселедець є одним з найкорисніших і найсмачніших видів риби, яку можна їсти просто з хлібом, а також робити закуски, бутерброди та найсмачніший форшмак. Для яскравого смаку до форшмаку додайте кислі яблука.
Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачного, справжнього одеського форшмаку, з яблуком та вареними яйцями.
Інгредієнти:
- оселедець 1шт
- яйця 3шт
- цибуля 1шт
- яблуко 1шт
- вершкове масло 60г
- сіль, перець
- лимонний сік
Спосіб приготування:
1. Філе оселедця відокремте від кісточок і дрібно порубайте ножем.
2. Цибулю дрібно поріжте і додайте в оселедець.
3. Натріть яблуко та відварені яйця. Додайте м'яке вершкове масло (але не розтоплене) і полийте лимонним соком.
4. Посоліть, поперчіть за смаком і перемішайте.
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Маринований оселедець з овочами
- Рулет з буряка з оселедцем, сиром та гірчицею
- Оселедець з цибулею, чилі та лимонним соком
Поділитися сюжетом
Джерело матеріала