Із соковитих сезонних овочів можна приготувати навіть тонкі млинці. Для основи вам знадобляться звичайний кефір, а також борошно. Подавати смачно з огірковим соусом.
Ідея приготування тонких овочевих млинців опублікована на сторінці фудблогерки Валерії з ніком valerikiry в Instagram. Кабачки та картоплю потрібно просто потерти.
Інгредієнти:
- кефір – 200 мл.
- яйця – 3 шт.
- борошно – 150 г
- кабачок – 1 шт.
- рослинна олія 2 ст.л.
- сіль – 1 ч.л.
- зелень
- картопля – 1 шт.
Спосіб приготування:
1. Яйця збити вінчиком, додати кефір, олію, сіль, перемішати.
2. Додати борошно.
3. Кабачок і картоплю натерти на маленьку тертку.
4. Додати до тіста, перемішати.
5. Смажити млинці з двох сторін на сковорідці до золотистої скоринки.
6. Подавати з огірковим соусом.
Інгредієнти для соусу:
- огірок – 1 шт.
- сметана
- часник – 4 зубчика
- зелень
- сіль
- чорний перець
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Тонкі млинці на сироватці
- Млинці на сметані
- Тонкі заварні млинці на молоці
Поділитися сюжетом
Джерело матеріала