Солодка хрустка морква і сир дають незвичайне поєднання смаків.
Салат із моркви з сиром — дуже смачна страва з незвичайним поєднанням смаків. Він дуже легко готується, і його можна подавати як повсякденну страву, так і як позицію святкового меню. Своїм рецептом цього салату поділилася авторка кулінарного блогу "Смачні рецепти на кожен день".
Салат "Озерна"
Інгредієнти:
- свіжа морква — 2-3 шт;
- сир — 300 г;
- майонез — 4-5 ст. л;
- спеції: сіль, перець — за смаком,
- часник — 3-4 зубчики.
Спосіб приготування:
Помиту і почищену моркву натерти на тертці для моркви по-корейськи, щоб вийшли довгі рівні смужки. Сир злегка розім'яти виделкою і додати в моркву.
У майонез додати спеції, видавити часник, перемішати і заправити отриманою масою салат.
Замість майонезу можна додати в салат грецький йогурт.
Читайте також:
Кришку ніколи не зірве: рецепт салату на зиму, який вийде у всіх
Привіт з Італії: рецепт швидкого та корисного салату для тих, хто на дієті
Незмінно викликають фурор: рецепт маринованих цілком баклажанів на зиму