З курячого філе часто готують різноманітні котлети або салати. Але такий продукт може бути самостійною ситною стравою. Для цього м'ясо потрібно просто потушкувати в ніжному соусі – курка вийде дуже соковитою.
Ідея приготування соковитого курячого філе з часником та шпинатом опублікована на кулінарній сторінці tastystories.feed в Instgaram. Запікати нічого не доведеться.
Інгредієнти:
- куряча грудка – 1 шт.
- помідори чері – 10 шт.
- часник – 2-3 зубчика
- шпинат – жменя
- спеції до курки – 1 ч.л
- крем-сир – 180 г
Спосіб приготування:
1. Курячу грудку прорізати вздовж та впоперек не до кінця.
2. Натерти спеціями до курки та сіллю.
3. Обсмажити на сковорідці до золотистої скоринки з обох боків.
4. Викласти курку на тарілку.
5. В тій самій сковорідці посмажити часник.
6. Додати крем-сир, томати, зелень.
7. Викласти назад курку в соус і тушкувати ще хвилин 5-7.
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Смажена курка у соусі теріякі
- Тушкована курка з квасолею
- Курка гриль на вугіллі