/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F0cc62b6dbbbff124a882e2932f22c7bb.png)
Що додати в сирники, щоб вони не розпадалися: ділимося секретами та рецептом
Дуже часто сирники виходять сирими всередині та розпадаються. Щоб вони тримали форму, додайте в основу борошно рисове або кокосову стружку.
Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачних сирників з рисовим борошном, які не розпадатимуться.
Інгредієнти:
- 200 г сиру в брикеті
- 1 жовток
- 2 ст. л. рисового борошна (це головний секрет)
- 1 ст. цукру або цукрозамінника
- 0.5 ванільного цукру
Спосіб приготування:
1. До сиру додайте всі інгредієнти і добре перемішайте.
2. Вологими руками сформуйте сирники, трохи обваляйте в рисовому борошні.
3. На сковороду додайте невелику кількість олії та добре розігрійте, зробіть вогонь до середнього та смажте сирники до золотої скоринки з двох боків.
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Сирники з родзинками та манкою
- Сирники у духовці з манкою
- Сирники з родзинками
Поділитися сюжетом
Джерело матеріала