Кожна людина має свій власний спосіб збивання яєць для омлету. Дехто заздалегідь збиває в мисці, а хтось перемішує просто на гарячій сковорідці. Але є один важливий нюанс, який може просто зіпсувати яєшню.
Редакція FoodOboz розповість про те, що може зіпсувати омлет. Уся справа лише в одному інгредієнті.
Багато людей, під час приготування омлету, люблять додавати в суміш трохи молока. Але це велика помилка. Саме така дія може зробити ваш майбутній омлет гумовим.
Все, що робить цей інгредієнт, це додає вологості. Якщо ж ви хочете отримати ніжний омлет – потрібно обрати правильну основу для смаження.
На чому краще смажити омлет
Найкраще смажити омлет на вершковому маслі. Його потрібно зовсім трохи розігріти на сковорідці, а потім вилити яйця. Спочатку продукт потрібно трохи перемішати, а потім згорнути лопаткою.
Також, яйця можна процідити, щоб розбити білки. Потім їх потрібно готвати на дуже слабкому вогні.
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Пиріжки з лаваша з яйцями та зеленню
- Салат з яйцями і сардинами
- Майонез на пастеризованих яйцях