/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2Faa91c2a2cff078fbd22f758d053422f2.jpg)
"Мімоза" по-новому: що додати до салату для оригінального смаку
Салат "Мімоза" – дуже простий, бюджетний та легкий салат, основа якого – рибна консерва, а також овочі, цибуля, майонез. Для того, щоб салат був ніжним, додайте плавлений сир.
Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже простої та смачної "Мімози", яка дуже швидко готується.
Інгредієнти:
- 2 картоплі
- банка сардин або тунця (у власному соку)
- цибуля маринована
- 2 моркви
- 2 плавлені сирки
- 3 яйця (розділити на білок та жовток)
Спосіб приготування:
1. Картоплю, моркву, відваріть, яйця та сир натріть.
2. Цибулю поріжте дрібним кубиком і замаринуйте.
3. Зберіть салат шарами, змащуючи шари майонезом, зверху присипте тертим жовтком.
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Мімоза із сардиною
- Мімоза з тунцем
- Мімоза з рисом
Поділитися сюжетом
Джерело матеріала