MY.UAНовини
Подивися на себе, кому ти нужний? Новий сезон «Міняю жінку» мститься токсичним чоловікам
Подивися на себе, кому ти нужний? Новий сезон «Міняю жінку» мститься токсичним чоловікам

Подивися на себе, кому ти нужний? Новий сезон «Міняю жінку» мститься токсичним чоловікам

Телешоу
Статті
Подивися на себе, кому ти нужний? Новий сезон «Міняю жінку» мститься токсичним чоловікам
Статті
Телешоу

Подивися на себе, кому ти нужний? Новий сезон «Міняю жінку» мститься токсичним чоловікам

Усе — для сатисфакції своїх глядачок. Бодай через екран телевізора.
Лєна Чиченіна
27 Вер 2024
0
334

Чотири довгі роки Антоніна чекала, коли автори «Міняю жінку» зроблять таку милість і знімуть черговий сезон. Це вже 16-й. Зізнаюся, у моєму найближчому колі вже довгий час люди спілкуються фразами з цього шоу. Найпопулярніша фраза, яка може замінити будь-яке здивування чи обурення, звучить так: «Неужели в мире бывает такое быдло?!». Даруйте, що мовою воріженьків, але вже як є. Ось неповторний оригінал, який перекласти ще важче, аніж пісні Макса Барських чи Вєрки Сердючки.

Ця героїня, до слова, шокувала мене хіба на початку і стало страшнувато за її нового партнера, але потім я до неї прониклася, а партнер, навпаки, — неприємно вразив. Тут варто нагадати принцип шоу, бо, може, хтось просидів під каменем 14 років (шоу виходить на «Плюсах» з 2010-го). Двоє чоловіків обмінюються дружинами на тиждень, спочатку живуть за правилами однієї сім'ї, а потім іншої. Мета — спробувати щось нове та пофіксити свої стосунки. 

Пари добирають із кардинально протилежними звичками та принципами. По-перше, для того, щоб експеримент справді був цікавим і учасники побачили, як можна будувати життя по-іншому. По-друге, щоби влаштувати срач. 

Друге потрібне авторам і нам із вами, любі читачі. Бо дивимося ми такі шоу переважно для того, аби потицяти пальцями у фриків (чи просто трішки неадекватних) на екрані, позакочувати очі і дійти висновку, що ми, слава богу, не такі пришелепкуваті. Бо що може бути кращою терапією, ніж старий добрий осуд?

Однак варто сказати, що «Міняю жінку», на скромну думку Антоніни, шоу значно добріше і складніше, ніж іще один її фаворит — «Супермама» на СТБ. Там, звісно, творцям уже давно знесло дах і вони творять, що захочуть. Те, що вони це роблять дуже добре з точки зору виробництва, заперечувати складно. Але токсичності все ж забагато навіть для мене. Зрештою, звідси, зокрема, й успіх програми.

Проте наявність Дмитра Карпачова, якого продовжують видавати за психолога, мене бентежить. Як і те, що до повномасштабного вторгнення вони навмисне робили шоу російськомовним. Бо як іще пояснити те, що майже всі випуски знімали в російськомовних регіонах, а в єдиному львівському епізоді українською розмовляла лише одна учасниця з чотирьох? 

Але я відволіклася, повертаємося до «Міняю жінку», хоча до «Супермами» ще разочок звернемося. Вибачте,непропрацьована залежність.

Мені здається, що автори цієї програми все ж примудряються не лише провокувати героїв на сварки, але робити щось хороше. Так, за всю історію там було достобіса скандалів, але водночас учасників та учасниць нерідко підводили до якихось корисних висновків, а в глядачів після емоції осуду викликало розуміння. Так є і в новому сезоні, четвертий епізод якого вже на підході. 

Наша авторка Марія Спалєкнедавно писала про свої враження від першої серії, раджу вам почитати, бо мої висновки трішки відрізнятимуться, хоч із Марією у багатьох думках згідна. 

16-й сезон приніс нам невеличкі зміни. Маємо оновлену заставку.

І начитка тепер жіноча. Це перемога, бо чомусь коментують такі програми в нас переважно чоловіки. Щодо голосів каналів — та сама історія. Єдине, що мені не сподобалося, — новий закадр у нас тепер аж надто ліричний та нагадує стилістику концертів привітань і «дорогого пана Квентіна», безсмертного хіта від колег з вінницького каналу «Віта».

Ну а ще враження, що коментаторка звертається до дітей і розповідає їм казочку. Але в кожному разі можете самі подивитися, раптом ваше сприйняття відрізнятиметься. 

Однозначно лише одне — кожен випуск просто приречений на коментарі штибу «Чому не на фронті?». Ваша Антоніна, якій ніяка мобілізація не загрожує, вважає, що трохи не має права розкидатися такими фразами, але мають право інші. До того ж, деякі моменти от просто провокують. Як-то розповіді одного з героїв про те, що якось скучно і хочеться змінити обстановку. Так і кортить порадити, як її можна змінити на нескучну, правда ж?

Єдиний, кому такі закиди не загрожують, це учасник-грузин, який приїхав в Україну, щоби пожити на Батьківщині дружини, яка наполовину грузинка. З них і почнімо.

Це третій випуск, і він розповідає про молоду, але досить традиційну сім'ю Діани та Бердії і любителів свободи та гостьового шлюбу — байкерів Тамари та Віталічка (саме так вона його називає).

Якщо в Тамари та Бердії складаються цілком непогані стосунки, то Діана й Віталічок починають сратися. Треба ще раз нагадати, що в таких шоу є спеціальні люди, які за кадром провокують героїв на всілякі вибрики. Ой, ваша Антоніна таке знає, що можна писати сценарій і знімати щось у стилі «Південного Парку». 

Діана дуже правильна й любить чистоту, постійно говорить про мікробів. Віталік — любитель свободи. Ви обов'язково знайомі з таким типом чоловіків, які, вочевидь, вважають себе збіса оригінальними, незалежними, постійно твердять, що ніяка жінка не поставить їх на коліна, і скрізь бачать підлі бабські маніпуляції. В результаті вони сильно переграють з цією екзальтацією і жити чи працювати з ними дуже важко, бо це як підліток у періоді бунту.

Діана теж у нас не подарунок. Вона бачить безлад у Тамариній квартирі і починає плакати, бо там тарган і все брудне. Нашому Віталіку вона влаштовує виставу під час приготування сніданку, бо демонстративно гидує всім, що є на кухні. А він, як справжній бунтівник, не миє курку перед смаженням.

Впродовж майже всієї програми нас мають дратувати обоє, хіба Діана трохи менше. Бо основний токсик у нас Віталік, який своїми фразами постійно демонструє, що та Тамара йому й задарма не здалася, він хоче сидіти в гаражі зі своїм мотоциклом, не хоче спілкуватися з сином, бо він з'явився «по-зальоту» (сподіваюся, хлопчик цієї програми ніколи не побачить), і не даруватиме дружині квітів, бо це стереотип.

Тим часом Тамару нам дуже шкода, бо вона явно вкладається у стосунки більше і хоче тих довбаних квітів, бо їй вони подобаються. 

Але ближче до кінця ми бачимо героїв з іншого боку. Діана розповідає, яким холодним і жорстким був її батько, тому вона зараз не може розслабитися і намагається бути дуже правильною. Віталік, прослухавши невеличку лекцію, обіцяє, що ставитиметься до дружини уважніше і допомагатиме їй з ремонтом. Якщо вона попросить. 

Так, тут гепіенд.

Непогане завершення маємо і в першому епізоді. Модель Анастасія та Дмитро живуть у злагоді.

Анастасія себе любить, ходить до всіляких косметологів-візажистів і на світські заходи. Вона повторює слова інстапсихологинь про те, що жінка в себе має бути на першому місці, потім чоловік і аж потім діти. Не те щоб це було щось страшне, але таку фразу дівчата носять як прапор з одного шоу в інше і часто передають куті меду. До кінця програми Настя зрозуміє, що дітям усе ж треба приділяти трохи більше уваги, адже вона сама в дитинстві відчувала її брак. 

Але значно складніше з парою Катерини та Олексія. Якщо в попередньому випуску жіноцтво отримувало задоволення від того, як висміюють егоїстичного Віталіка (бо в житті їм дати раду вдається не всім), то тут прийшла черга ганьбитися Олексію. І не лише тому, що дружина з ним розмовляє, як із п'ятирічним.

Він теж дуже типажний. З тих мужчин, які обзивають повненьких дівчат «тумбочками» і крутять носом, але самі далеко не зірки спортзалу. Катерина одразу викликає жалість, вона дуже мила і симпатична, але скаржиться, що від чоловіка постійно чує лише критику, отже почувається невпевнено. Тому завдання в авторів епізоду — поставити цього нахабу на місце. Усі жінки, які мають такого партнера, сидітимуть біля екрана в захваті. 

Анастасія — жінка ефектна і дипломатична. Вона одразу подобається нашому Олексієві, хоча «чоловік має бути вищим, ніж жінка». Герой починає мурчати, кидається робити їй каву, хвалить криво зліплені вареники і навіть погоджується зняти зі стіни фото напівоголеної білявки. 

В епізоді нам постійно показують Олексія як чоловіка, який лише вдає мачо, стверджуючись за рахунок дружини. Приміром, спочатку розповідає, що в нього було так багато жінок, що аж неможливо порахувати, а потім знічується як дитина, коли Анастасія веде його до магазину білизни.

Закінчується шоу тим, що Олексій усвідомлює свої помилки та обіцяє змінюватися. Але тут Антоніну почали гризти сумніви. Бо нам наче розповідають, що так кепсько чоловік поводиться саме зі своєю дружиною, бо вона така тихенька, згодлива й ніколи не каже, що їй щось не подобається чи неприємно. А ось із мудрою жінкою, яка «вміє розмовляти з чоловіками», він зовсім інакший. Хотіла б я подивитись на таку Анастасію, яка би прожила зі своїм новим чоловіком не тиждень, а кілька років. Бо бачила я в житті такі карколомні трансформації, що навіть не віриться. 

А найбільше в цьому випуску мені сподобалися кпини над картами таро та іншим магічним мисленням, до якого схильна Катерина. Все це показане як втеча від реальності й перекладання відповідальності за своє життя на вищі сили абощо. Адже нічого з цього героїні явно не допомагає. На тлі небаченого юзання на тєліку різних шарлатанів, які постійно обіцяють смерть Путіна от-от, це приємний момент. 

Ну і наостанок. Випуск, у якому все погано. І тут обіцяне повернення до «Супермами». Рівно рік тому я писалапро черговий зашквар на цьому шоу. Одна з учасниць почула, що її конкурентка переспала зі своїм майбутнім чоловіком гріховно рано:

«Лягти з ним в ліжко в перший же день після знайомства — це аморально. Жесть», — офігіла вона. 

Але потім з'ясувалося, що вона сама не просто зробила так само. З хлопцем вона на другий день після знайомства почала жити, а за кілька місяців завагітніла. Та головне, що йому на той час було 15. А їй — 20. Тема розбещення неповнолітніх у випуску розкрита не була.

Але це сталося нині, хоч і не так щоб достатньо. Бо ця учасниця разом із чоловіком прийшли ще й на «Міняю жінку». Нагадайте мені колись написати текст про людей, які кочують з одного шоу на інше. 

Знайомтеся — Аліна та Сергій.

Вони живуть в орендованому будинку і тринькають гроші на всі боки. Аліна працює перукаркою і почувається більше як мати, ніж як дружина. Ой, а чого б це? Її не влаштовує інфантильність чоловіка і що він не заробляє гроші та його постійно треба контролювати. Він, до речі, айтівець і постійно ходить на якісь курси.

Інша родина — колишні поліціянти Наталка та Юрій. І вони яскраво демонструють, що жалю за старою поліцією бути не повинно.

Вони одразу кажуть, що в їхній сім'ї панують дисципліна та розклад. А глядачки одразу ж підозрюють, що з цим ділом у них перебір. І справді, подружжя показують як людей грубуватих, не дуже вихованих, а Юрій узагалі страшенне хамло. На автівці їздить без ременів безпеки — напевне, забув, що вже на пенсії і не в поліцейській машині. 

Вже уявляю, як люди, які добирають учасників, задоволено посміхнулися, коли зрозуміли, яке вийде шоу зі спілкування Аліни та Юрія.

Так воно й вийшло. Суцільний срач, який інколи розбавлявся вимушеними компромісами.

І саме цей випуск можна вважати найбільш беззмістовним з погляду висновків чи нетоксичних емоцій, бо публіці пропонують переважно насолодитися сварками двох людей, які не звикли тримати себе в руках. 

Єдине, більш пильні глядачі можуть звернути увагу на те, що Юрій вчить Аліну не брати всю відповідальність на себе, а «дати мужику бути мужиком». Тим часом як його дружина взяла на себе роль наглядачки в колонії чи домінатрикс і щохвилини вичитувала нового чоловіка, тицяючи то на брудне підвіконня, то на його небажання заробляти гроші. Я вже думала, що вона в якийсь момент переодягнеться в чорний латекс, але не сталося.

Тому мої висновки такі: часто людину змінити неможливо і треба її приймати такою, як є. 

Що в шоу лишилося незмінним і завжди мене дивувало, так це те, що дружин постійно називають «мамами». «Це моя нова мама», — каже один з героїв. Пропоную змінити, нарешті, назву на «Міняю маму», раз у вас таке твориться.

«Антоніна»
Лєна Чиченіна
«Поцілуйся краще з цим, стерво!» Насолоджуємося новим тизером комедійного треш-горору «Морена»
Теги
Супермама
СТБ
Міняю жінку
1+1
Поділитися
Поділитися сюжетом
Джерело матеріала
Згадувані персони
Пожиратели энергии: 4 популярных продукта, которые отнимают у организма много сил
Фокус
2024-09-18T16:15:38Z
В каком возрасте на теле увеличивается количество родинок
Comments UA
2024-09-23T08:51:01Z
Как правильно хранить урожай винограда дома: действенные лайфхаки
Политека
2024-09-27T20:39:54Z
Замена комбучи: ученые назвали фруктовый напиток, содержащий больше полезных веществ
Фокус
2024-09-27T19:36:25Z
Как сохранить урожай овощей без холодильника: полезные советы для украинцев
Политека
2024-09-27T19:31:53Z
Опасные постельные гости: ученые рассказали о бактериях и организмах, которые незаметно нас убивают
Фокус
2024-09-27T18:12:29Z
Минус 3 кг за 9 дней: мужчина отказался всего от одного продукта и расскрыл секрет похудения
Знай
2024-09-27T17:51:23Z
Роковая неопрятность: как небольшая ошибка уносила тысячи жизней молодых матерей
Фокус
2024-09-27T17:30:10Z
Альтернативная медицина: чем занимаются хиропрактики и кому они могут помочь
Comments UA
2024-09-27T14:57:38Z
Украины больше нет: Трамп шокировал новым заявлением о войне
Comments UA
2024-09-26T07:31:07Z
США волнует не наш план победы, а как выглядит поражение России
ГЛАВКОМ NET
2024-09-26T17:15:07Z
"Война станет глубже и тяжелее в 2025-2026 годах": неутешительный прогноз Британии
GlavRed
2024-09-22T17:30:30Z
В США объяснили, почему Китай боится поражения Путина
Хвиля
2024-09-22T00:00:17Z
США объявили о завершении миссии коалиции в Ираке к 2026 году
ZN UA
2024-09-27T21:25:46Z
РФ получает от Китая оружие для войны в Украине: на Западе нашли доказательства, — The Times
Фокус
2024-09-27T21:12:14Z
Боррель призвал не дать рашистам погрузить Украину в холод и тьму ударами по энергетике
Известия Киев
2024-09-27T19:13:21Z
Против РФ сыграл придуманный ею миф. Почему враг недооценил наступление на Курщину
Comments UA
2024-09-26T17:42:31Z
Спикер Палаты представителей требует увольнения посла Украины в США
ZN UA
2024-09-25T20:22:50Z
У известной русской певицы внезапно скончался молодой сын
Comments UA
2024-09-20T20:57:31Z
Народная артистка Украины спела в церкви в российской Судже
Апостроф
2024-09-20T15:30:58Z
Палочки вверх: скончалась легендарная актриса из "Гарри Поттера"
Знай
2024-09-27T18:06:56Z
Катастрофически тяжело: вдова Виталия Билоножко рассказала о жизни после смерти мужа/Они прожили вместе более 40 лет
Апостроф
2024-09-23T14:15:10Z
Официально: Lucasfilm потратила на сериал "Звездные войны: Аколит" более 230 млн долларов
GameMag
2024-09-27T20:49:29Z
Стала известная дата премьеры в цифре триллера "Не говори никому"
GameMag
2024-09-27T18:33:48Z
Российская певица после развода рассказала правду о своем "идеальном браке"
Comments UA
2024-09-24T19:36:35Z
Документальная ложь на TIFF: как роспропаганда промыла мозги Западу
Корреспондент
2024-09-18T15:33:29Z
Новое непо-поколение: 5 звездных детей, которых мы теперь будем видеть везде
Marie Claire
2024-09-18T13:31:39Z
В Польше объяснили, почему задержали Усика и надели наручники
Известия Киев
2024-09-18T18:15:47Z
"Моя королева": Александр Усик поздравил жену с годовщиной свадьбы
Фокус
2024-09-25T12:15:54Z
Усик прокомментировал свое задержание в Польше
Comments UA
2024-09-18T04:12:16Z
Жена голкипера сборной Украины показал себя в откровенном бикини и "разорвала" Instagram. Фото
Обозреватель
2024-09-15T14:01:03Z
Милевский инвестирует миллионы гривен в украинский бокс, ВСУ и восстановление страны
Фокус
2024-09-27T17:45:44Z
Тренер Челси похвалил Мудрика перед матчем АПЛ
Корреспондент
2024-09-27T14:18:44Z
УЕФА признал судейскую ошибку, которая повлияла на определение победителя Евро-2024
ZN UA
2024-09-23T15:19:34Z
Александра Усика арестовали в аэропорту Кракова
UAToday
2024-09-18T03:24:18Z
Сборная Украины со счетом 1:7 проиграла на старте чемпионата мира по футзалу. Видео
Обозреватель
2024-09-15T16:46:35Z
Улицы Степана Бандеры и полка «Азов»: в Харькове требуют новых переименований
Comments UA
2024-09-23T14:06:55Z
Митинги против ВСУ в Покровской громаде: правда ли это
Comments UA
2024-09-23T15:30:29Z
Появились фото с места попадания в Харькове
Корреспондент
2024-09-21T23:18:54Z
"Город еще не захвачен": в Угледар пытаются прорваться российские ДРГ, — ОВА
Фокус
2024-09-25T15:27:55Z
В ВСУ рассказали, почему большие потери среди новобранцев
Comments UA
2024-09-27T21:30:15Z
"Захват ТРЦ SkyMall" в Киеве: полиция сделала заявление
Апостроф
2024-09-27T20:54:21Z
Стерненко показал документы относительно российского гражданства Труханова
Апостроф
2024-09-17T17:03:42Z
Украина привела доказательства причастности России к удару по миссии Красного Креста
Апостроф
2024-09-21T12:09:31Z
Синоптики дали прогноз погоды на сегодня 21 сентября в Украине
UAToday
2024-09-21T06:54:10Z
В Киеве похитили и пытали гражданина Турции
Апостроф
2024-09-26T17:12:43Z
В Нежине полицейский на авто сбил насмерть военного
Корреспондент
2024-09-27T15:27:55Z
Пытался убить владельца овощной базы: в Киеве суд вынес приговор фигуранту резонансного дела. Фото
Обозреватель
2024-09-18T17:30:46Z
В Южно-Африканской республике выпало рекордное количество снега - на дорогах коллапс
ZN UA
2024-09-21T23:07:15Z
Полиция предостерегла киевлян от нового мошенничества в популярном мессенджере
ГЛАВКОМ NET
2024-09-27T20:00:22Z
СМИ пишут о захвате ТРЦ в Киеве: полиция выступила с опровержением
Фокус
2024-09-27T19:03:30Z
Исчез на Курщине. Украинские правоохранители начали расследовать новый тип дел
ГЛАВКОМ NET
2024-09-27T17:30:08Z
В Индии собака спасла маленьких детей, бросившись на королевскую кобру
Фокус
2024-09-27T16:00:33Z
В Махачкале раздался взрыв на АЗС: есть жертвы
Корреспондент
2024-09-27T15:55:03Z
США объявили новый пакет военной помощи Украине: что в него вошло
ZN UA
2024-09-26T07:49:58Z
Зачем нужно готовить из капусты 25 сентября и как защитить себя от порчи: приметы, обряды и запреты на Сергея
Знай
2024-09-25T02:03:35Z
Китай впервые вывел в море все свои авианосцы – СМИ
Корреспондент
2024-09-25T02:15:37Z
Умеров рассказал, как возросли темпы мобилизации в Украине
Хвиля
2024-09-23T17:30:59Z
"Более значительная по сумме": в "Дії" можно будет оформить базовую социальную помощь, — Минсоцполитики
Фокус
2024-09-27T19:34:03Z
О привычной старшей школе можно забыть: ученикам дадут больше свободы выбора
Знай
2024-09-27T19:30:59Z
Прогноз ужасает: в ООН рассказали, сколько лет может уйти на полное разминирование Украины
Comments UA
2024-09-21T12:21:23Z
Не дадим России нас обойти: Умеров рассказал о производстве дронов в 2025 году
ZN UA
2024-09-22T00:36:02Z
В Умани ввели особый режим на въезд
Корреспондент
2024-09-23T16:13:13Z
В чем встречать Новый 2025 год Зеленой Деревянной Змеи: рекомендации по знакам Зодиака
Marie Claire
2024-09-26T18:00:52Z
Вкусное, мягкое и нежное: рецепт идеального теста для пельменей
Политека
2024-09-20T15:33:42Z
Котик забатонился: что значит, если пушистик лежит в позе буханочки и стоит ли нервничать из-за этого
Знай
2024-09-20T04:51:57Z
Гуляш, которые тает во рту: рецепт сытного блюда
Фокус
2024-09-19T17:21:37Z
Забудьте о таблетках – это полезнее: рецепт капустно-свекольного кваса от Могилевской
Знай
2024-09-27T20:51:38Z
Это провокация: 3 мужских вопроса, на которые не нужно отвечать
Marie Claire
2024-09-27T20:30:36Z
Лунный гороскоп на 22 сентября, воскресенье
Marie Claire
2024-09-21T22:46:59Z
Гороскоп на 21 сентября 2024 года по картам Таро для всех знаков зодиака
UAToday
2024-09-20T15:33:00Z
Как отсутствие отца в детстве влияет на мужчину: 7 последствий
Marie Claire
2024-09-20T07:01:59Z
У украинцев хотят отобрать льготы, придумали новую причину: появился законопроект
Политека
2024-09-26T18:04:35Z
Цена выросла: сколько стоит лук в Украине
ZN UA
2024-09-21T06:03:53Z
Литва демонтирует целую ТЭЦ, чтобы передать ее Украине – фон дер Ляен
ГЛАВКОМ NET
2024-09-21T06:06:14Z
Нефтяные доходы РФ упали до минимума за восемь месяцев
Корреспондент
2024-09-24T17:12:58Z
Присутствие инспекторов МАГАТЭ на ключевых для АЭС подстанциях может сдержать РФ от атак - эксперт
Хвиля
2024-09-27T20:36:49Z
Мясо, хлеб, яйца, овощи, фрукты: украинцев предупредили о подорожании продуктов с 1 октября
Хвиля
2024-09-27T19:15:09Z
Украина не обращает внимания на Россию и кормит страны по всему миру: Зеленский рассказал, как работает морской зерновой коридор
Обозреватель
2024-09-18T17:41:10Z
Во вторник отключать свет по графикам не будут, но электричество нужно экономить, - ДТЭК
Комсомольская правда
2024-09-16T15:16:51Z
Аграрии сообщили о темпах сбора урожая
Корреспондент
2024-09-14T03:03:16Z
Украинским водителям придется заплатить более 50 тысяч гривен: за какое нарушение грозит жесткое наказание
Обозреватель
2024-09-15T16:21:46Z
Паркинг с суперкарами: в Киеве на стоянке супермаркета заметили эксклюзивные авто
Фокус
2024-09-25T07:21:56Z
Ford снова будет производить авомобили в Индии
Корреспондент
2024-09-14T03:36:24Z
На аукцион выставили заброшенную коллекцию культовых американских спорткаров
Фокус
2024-09-17T16:42:11Z
Штраф за ремонт авто: с водителей сдирают солидные суммы за распространенное нарушение
Знай
2024-09-27T20:12:31Z
Без тормозов, "мертвые" замки и подушки: в Украине появился Xiaomi SU7, без проблем не обошлось
Знай
2024-09-27T18:51:42Z
Savage Arms выпустила новое ружье с рычажным затвором: что известно о модели REVEL
Фокус
2024-09-27T16:43:20Z
В Норвегии установлен новый мировой рекорд по объемам продажи электромобилей
Известия Киев
2024-09-27T15:29:42Z
Mercedes-Benz презентовал спортивный дом на колесах на базе V-Class
Фокус
2024-09-27T15:00:04Z
Умные часы Apple: инновации на вашем запястье
Espreso
2024-09-20T14:17:54Z
Хоррор Retrieval получит поддержку PlayStation 5 Pro — первый взгляд на версию игры для мощной консоли
GameMag
2024-09-19T03:02:11Z
Появилось изображение коробки PlayStation 5 Pro — без упоминания поддержки 8K
GameMag
2024-09-19T01:32:18Z
Китай вступает в борьбу: Представлен трейлер DLC Immortal Pillars для Age of Mythology: Retold
GameMag
2024-09-27T21:19:41Z
Масштабный сбой или блокировка: Что происходит с сервисами Google в Росиии?
GameMag
2024-09-27T20:24:45Z
Чу-чу, Император: Шутер Warhammer 40,000: Darktide получил новое обновление
GameMag
2024-09-27T20:02:09Z
ЕС оштрафовал Meta на €90 млн за ненадлежащее хранение паролей
Корреспондент
2024-09-27T19:45:58Z
Наносит больше вреда, чем Telegram: в СНБО заявили об опасности соцсети TikTok
UAToday
2024-09-27T19:30:56Z
Дали возможность говорить: создано устройство для распознавания речи при болезни Паркинсона
Фокус
2024-09-27T19:30:12Z