MY.UAНовини
Тест-драйв Toyota Yaris Cross 2024: оригінал в більш потужному пакованні
Тест-драйв Toyota Yaris Cross 2024: оригінал в більш потужному пакованні

Тест-драйв Toyota Yaris Cross 2024: оригінал в більш потужному пакованні

Популярність маленьких кросоверів все ще залишається актуальною і Toyota Yaris Cross 2024 не є виключенням, скоріше підтвердженням цього. Він пропонує усі переваги міні хетча поряд зі збільшеною оглядовістю, більш практичною посадкою, підвищеною економічністю, а тепер і драйвовішим характером.

Відключайте рекламу - підтримуйте ITC!

Toyota Yaris Cross з’явився ще чотири роки тому та одразу став хітом на європейському ринку, як мінімум для бренду. Більше ніж 180 тисяч екземплярів було продано в Європі тільки за 2023 рік. Показники одні з найкращих навіть серед загального сегмента кросоверів, які в принципі розлітаються з салонів швидше, ніж Marvel встигає відзняти наступний сиквел про супергероїв.

Мені давно хотілось познайомитись з цим покращеним хетчбеком, як можна його називати. Це наче маленький та зручний Yaris, але краще. Він і зовні відрізняється, наче зведений, а не рідний брат. Тільки спільного у них багато: єдина платформа TNGA-B і єдиний фірмовий гібридний силовий агрегат. І мені якраз дістався оновлений кросс хетч, який має нові аргументи для завоювання прихильників.

Зміст

  • 1 Основна перевага в Toyota Yaris Cross 2024
  • 2 Як поводить себе Toyota Yaris Cross 2024
  • 3 Комфорт та простір в Toyota Yaris Cross 2024
  • 4 Безпека та особливості
  • 5 Загальні враження та конкуренти
  • 6 Технічні характеристики Toyota Yaris Cross 2024 Adventure

Основна перевага в Toyota Yaris Cross 2024

Оновлення приносять свіжість в чинне покоління, але не завжди помітні. В Toyota зазвичай трохи запізнюється, а може це у них така стратегія. В будь-якому випадку цього разу вони додали лише вкрай важливі та суттєві деталі. Рішуча позиція поряд з тим, що нещодавно досить помітно оновились конкуренти: Renault Captur, Peugeot 2008, Nissan Juke, а також на ринку з’явився Jeep Avenger. Тож сегмент досить насичений і змагання буде цікавим.

Зовні ви змін не знайдете. Все зосереджено в глибині. Більш потужний електродвигун, покращена атмосфера в салоні та розширений перелік систем безпеки.

На фоні усіх конкурентів фірмова гібридна система Toyota дає кожній їх моделі велику фору і Yaris Cross 2024 не виключення. Тож акцент було зроблено саме на прокачці силового агрегату. Якщо раніше цей кросхетч був доступний з бензиновим 1,5-літровим двигуном (125 к. с.) та з 1,5-літровим тьохциліндровим двигуном на 116 к. с., то тепер ДВЗ більше немає, а в пропозиції з’явилась і 130-сильна версія, яка буде доступна у двох останніх комплектаціях: Elegant та Adventure. І ціни відповідно будуть від $33 201 (1 368 180 гривень) до $34 546 (1 423 620 гривень). Цікава різниця, враховуючи, що стартує кросовер з ціною в $25 753 (1 061 280 гривень).

Технічно це той самий атмосферний двигун (M15A-FXE) з віддачею 92 к. с. та 120 Нм крутного моменту, а ось електричний двигун став потужнішим та видає 84 к. с. замість 80 к. с. Працює це все в парі з планетарним редуктором e-CVT. А батарея, яку розташовано під сидіннями не стала більш ємною і залишилась на рівні 0,76 кВт*год. Тож і можливості їзди на електриці теж не додалось. А ось в динаміці Yaris Cross 2024 додав і вивільнив майже секунду на розгоні: 10,7 секунди проти 11,2 секунди.

Варто згадати Lexus LBX, який був у нас на тесті нещодавно, і там встановлений саме такий потужніший електродвигун, тільки вичавили з нього ще більше. В преміальному маленькому кросовері цілих 136 к. с., і батарея там більше — 1 кВт*год. До того в LBX куди менше вібрацій та шуму від трьохциліндрового мотору ніж в нашому Yaris Cross.

Як поводить себе Toyota Yaris Cross 2024

Показники, звісно не дивовижні, але за відчуттями маленька куля стала куди проворніше. Він вистрибує одразу за покликом акселератора. І нехай двигунчик реве та гучно підбадьорює. До його дирчання можна звикнути, якщо полюбляєте веселі старти. Але здебільшого така бадьорість знадобиться під час запізнення на нараду, яку проводять партнери в іншому кінці міста. Саме в такий момент розкривається вся сутність компакту. Ця досить вертка машинка проскакує в вузькі щілини, легко вписується в паркінги та жваво маневрує між менш спритними позашляховиками.

Завдяки електромоторчику прискорення миттєве та лінійне. Як ми знаємо, паралельний гібрид Toyota дає змогу працювати двом силовим агрегатам, як по черзі, так і разом. Це дозволяє не тільки видавати на-гора всю потужність, але й економити паливо, адже Yaris Cross споживає під час динамічної їзди містом близько 5,4 літра на 100 км. Якщо ж рухатись більш ощадливо, то взагалі можна опускатись до 3,8 літра. Приємне відчуття. Рекуперація додає свою частку енергії, але тільки для живлення акумулятора.

На трасі цей маленький кросовер тримається гідно, аж поки не промайне поряд величезна фура, від якої малюк може трохи вильнути, наче налякана конячка. Звичайно парусність у піднятого хетчбека буде куди більша ніж у братика. Та й розміри у нього більші, як в довжину, так і в висоту: витягнули корпус для рівноваги та підняли кліренс до 170 мм (135 мм в хечбека). А ось сама конфігурація шасі залишилась такою самою. Тож навантаження на неї буде трохи більшим, а значить і за ресурсом варто слідкувати уважніше.

Підвіска стандартна для такого класу: попереду незалежна пружинна зі стійками Макферсон та стабілізаторами, а позаду напівзалежна з торсіонною балкою. Звичайно для комфорту тут зробили більш м’які налаштування і на задньому сидінні не буде підкидати та трясти, але побічним ефектом стало розгойдування в поворотах під час маневрування та досить чуттєве пробиття підвіски на ухабах.

Приємно, що кермо достатньо гостре, щоб контролювати поведінку автівки та не допускати загрозливих кренів. Раптово об’їхати ямку можна легко, зробивши два рухи кермом. Але іноді прям відчутно коли спрацьовують системи, утримуючи автівку на дорозі. В такі моменти трохи осаджуєш себе, згадуючи що цей кросовер взагалі то скромна міська машинка для бізнесвумен. Чомусь саме такий образ мені вимальовується в якості власниці Yaris Cross. Хоча він підійде і серйозному чоловіку, і молодому хіпстеру, і пенсіонеру, і матері з двома дітьми.

Комфорт та простір в Toyota Yaris Cross 2024

Головне, що салон хоч і не похвалиться рекордною місткістю все ж таки не затісний. Нарешті навчились робити маленькі автівки з пристойними салонами. Згадується Lexus UX, де розвернутись було ну дуже складно, тебе затискало з усіх боків навіть на водійському кріслі. Зараз тут все навіть просторо. Попереду широкі зручні крісла, негабаритний підлокітник та знижений центральний тунель, а передня консоль піднята вверх, щоб не заважати ногам. Здається тут навіть високому чоловіку можна вмоститись зручно.

Регулювання в широкому діапазоні дозволяються влаштуватись. Правда, вони будуть механічні, але якось це не заважає. Кермо теж можна відрегулювати за висотою та за вильотом. До кожної кнопки та крутилки легко дотягуєшся, достатньо і ніш для дрібниць. У дверні кишені влізе тільки півлітрова пляшка або дитяча пляшечка, це треба пам’ятати, але загалом виглядають карти незвично та оригінально.

Саме в інтер’єрі можна помітити ще одне оновлення — центральний монітор, який збільшився в розмірах до 10,5 дюймів, та цифрову приладову панель, що доросла до 12,3 дюйма. Іншими стали й центральні повітряні дефлектори, якось навіть покращивши загальну архітектуру переднього торпедо. Тільки це перевага останніх трьох комплектацій, перші дві будуть мати 9-дюймовий монітор та 7-дюймову цифрову панель приладів.

Позаду спокійно розміститись зможе тільки дві дорослі людини або навіть дитини. Третій буде затісно. Тут не буде і повітряних дефлекторів, та навіть зарядних портів. Прохід на задній ряд хоч і просторий, але сідати заважає задня стійка, треба бути уважними. І не одразу помітиш, що середня частина дивану опускається та відкриває доступ до багажного відділення з салону заодно створюючи столик з підсклянниками, що дуже зручно. Ще один плюс в перевезенні довгих речей, які легко кладуться в середину та не забирають зайвого сидячого місця.

Багажне відділення не виблискує об ʼємом — всього 390 літрів, що на фоні багажника в Renault Captur з його 536 літрами. Але компенсували це безліччю можливих перебудов самого простору. Починаючи з тонкої шторки багажника, яка точно займає менше місця та виконує свою функцію прикриття і закінчуючи дворівневою підлогою, яка може бути суцільною або складатись з двох зон 40/60. А в самому низу ховається запаска та інструменти. Більше органайзерів тільки в Skoda Kamiq.

Безпека та особливості

Оновлення принесли також зміни в комплектації Toyota Yaris Cross 2024. Так тепер адаптивний круїз доступний зі старту, разом з цілим сонмом систем активної безпеки: система проактивної допомоги при керуванні, система відстеження смуги руху та утримання в ній, активна допомога при проходженні поворотів, система розпізнавання та інформування про дорожні знаки, система моніторингу «сліпих» зон та інші. Це прям збільшує шанси завоювати серця матусь, яких завжди відволікають під час їзди діти.

Світлодіодна оптика з’явиться тільки з третього рівня комплектації, як і двозонний клімат, і безключовий доступ та запуск. А проєкція на лобове скло з інформацією про швидкість, роботу адаптивного круїза та дублювання розпізнавання знаків, залишилась перевагою лише максимальної комплектації.

Також тут зі старту буде доступна лише провідне підключення смартфона за допомогою додатка Apple CarPlay та Android Auto, тільки в третій Lounge вже буде бездротове підключення, правда, тільки iPhone. А бездротова зарядка доступна майже всюди крім початкової версії.

Мені здається це один з найбезпечніших компактів. Настільки відточено працюють системи активної безпеки, що іноді вони рятують під час поганої видимості. Ти можеш не побачити, але датчики реагують. Тільки не варто повністю покладатись все ж таким система роботизована і може давати збої. Однак я жодного разу тут не змогла заплутати помічників.

Непогане зображення передають камери заднього огляду та кругового огляду, залежно від комплектації. Навіть дрібні деталі можна побачити, а під час паркування система може навіть підказувати куди та коли рухатись. Ну і зупинить, якщо будуть перешкоди. Правда, тут виявилась вона занадто чутливою. Коли будете виїжджати або рухатись в місці де багато ходить навколо пішоходів будьте готові до того, що автівка почне нервувати та просто зупинятись, реагуючи на пішоходів, що наближаються.

Загальні враження та конкуренти

Випуск моделі маленького міського хетчбека з підвищеним кліренсом можна було б вважати безглуздим, якби не масове захоплення різними видами SUV. Тут навіть такий малюк виграє. Він все ж таки здається меншим за своїх суперників, як Peugeot 2008, Skoda Kamiq, Citroen C3 Aircross, Opel Mokka, VW T-Cross та інші. Але японець пропонує більшу економічність з якою можуть сперечатись лише дизелі або електрички, а також неймовірно веселу та легку їзду.

Для себе я помітила одну особливість, що з цим малюком задача перетинання всього міста в час пік у мене не викликала відрази. З готовністю хапаєш ключі, сідаєш в Yaris Cross 2024 та мчиш на всіх парах. Ти не втомлюєшся за кермом і загалом нічого тебе не дратує під час керування. Неоціненна риса для автівки.

Toyota Yaris Cross 2024 заслуговує на увагу тих, хто шукає розумну та безпроблемну машину, яку легко паркувати в місті, яка дозволить швидко добиратись з точки на точку, буде обережно ставитись до гаманця власника та зможе подарувати трохи задоволення від веселої їзди, коли виникне такий настрій.

ПЛЮСИ: економічність та ефективність фірмової гібридної установки, компактність, достатній кліренс, задоволення від керування.
МІНУСИ: гучний двигун, не вистачає витонченості в салоні, задорогі багаті комплектації.

Технічні характеристики Toyota Yaris Cross 2024 Adventure

Кузов, тип SUV
Габарити (ДхШхВ), мм 4172/1765/1595
Колісна база, мм 2560
Заявлений кліренс, мм 170
Об’єм багажника, л. 390/1090
Споряджена маса, кг 1295
Двигун 1,5 Dual VVT-i
Потужність, к.с. 92
Крутний момент, Нм 120
Потужність електромотора, кВт 84
Тип приводу передній
Підвіска незалежна Макферсон/ торсіонна балка
Трансмісія e-CVT
Динаміка 0-100, с 10,7
Максимальна швидкість, км/год 170
Споживання палива, л (змішаний) 3,4-4,3
Вартість, грн від 1 061 280 грн
Вартість тестового авто, грн 1 423 620
Конкуренти Peugeot 2008
Nissan Juke
Jeep Avenger
Renault Captur
Skoda Kamiq

 

Дякуємо за наданий автомобіль Toyota Україна.

Поділитися
Поділитися сюжетом
Джерело матеріала
"Для мене не на часі ": співачка Kola публічно відповіла, коли планує народження первістка
Фокус
2024-09-30T11:30:29Z
"Не може сидіти на місці": Злата Огнєвіч розповіла про службу її 69-річного батька в ЗСУ
GlavRed
2024-09-30T11:27:55Z
Більше не вдягайте це: антитрендові пуховики, які більше ніхто не носить
24tv
2024-09-30T11:15:06Z
5 культових фільмів із Монікою Белуччі, які обожнюють кіномани по всьому світу
24tv
2024-09-30T11:09:20Z
Без своєї дівчини: Леонардо Ді Капріо провів час у компанії іншої моделі
Фокус
2024-09-30T11:06:11Z
Помер відомий американський співак та актор Кріс Крістофферсон
24tv
2024-09-30T11:00:58Z
Диван зачекає: куди піти у Києві цього тижня, 30 вересня-4 жовтня
VGorode
2024-09-30T11:00:46Z
Маша Єфросиніна висловилася щодо Винника: "Олегу з цим жити. Люди не прийдуть"
Знай
2024-09-30T10:51:38Z
8 успішних співачок, які підкорили український шоубізнес
Вива
2024-09-30T10:51:15Z
Як часто потрібно займатись спортом, щоб бути здоровим
24tv
2024-09-30T11:36:23Z
Нові стандарти естетики із Zemits CryoElegance™
Фокус
2024-09-30T10:51:33Z
Світу загрожує нові епідемії
360ua.news
2024-09-30T10:51:25Z
Звідки взялася стійкість до антибіотиків в українців? Мікробіологиня вщент рознесла пояснення МОЗ
ГЛАВКОМ NET
2024-09-30T10:27:20Z
Медики запропонували лікувати діабет за рецептами Монгольської імперії
Portaltele
2024-09-30T10:19:38Z
Як досягти рівноваги між роботою і особистим життя: професор Гарварду розкрив 5 дієвих способів
24tv
2024-09-30T10:15:23Z
Ліків немає: Європою і США шириться смертельний вірус, який переносять комарі
TSN
2024-09-30T09:55:15Z
Найкращий напій для зниження ваги: дієтологи розповіли, що потрібно пити жінкам, щоб схуднути
TSN
2024-09-30T09:54:34Z
Як покращити концентрацію: 5 ефективних порад, які допомагають
24tv
2024-09-30T09:54:26Z
Єврокомісар закликав країни ЄС накопичити запаси снарядів, щоби бути готовими до ймовірної війни
УкраинФорм
2024-09-23T15:00:59Z
ЄС та ЗМІ варто налагодити співпрацю в питанні Telegram: дайджест пропаганди за 27-29 вересня 2024
Детектор М
2024-09-30T11:37:51Z
Новий очільник Держагентства з відновлення назвав пріоритети своєї роботи
УкраинФорм
2024-09-30T11:36:45Z
Мер Тбілісі вивів гроші з європейських банків, заявивши про недовіру
ГЛАВКОМ NET
2024-09-30T11:30:00Z
Ексголові поліції Польщі висунули звинувачення через гранатомет-сувенір з України, що вибухнув
Европейская правда
2024-09-30T11:25:31Z
Вторгнення Ізраїля до Лівану не принесе перемоги, якої він потребує — Bloomberg
ZN UA
2024-09-30T11:19:20Z
Британія у річницю "референдумів" РФ на окупованих територіях наголосила, що не визнає їх
Европейская правда
2024-09-30T11:13:58Z
Держава витратить мільйони на квартири для нових суддів
ГЛАВКОМ NET
2024-09-30T11:12:27Z
Чому ексголова «Укренерго» Кудрицький боїться справи «Юнайтед енерджі»?
ГЛАВКОМ NET
2024-09-30T11:03:27Z
Дощі вщухнуть, але буде прохолодно: прогноз погоди на вівторок, 1 жовтня
TSN
2024-09-30T11:33:38Z
Україну накриває пилова буря, яка йде з Казахстану та Росії
Комсомольская правда
2024-09-30T11:33:09Z
Вовчанський агрегатний завод після звільнення став ціллю №1 для російських обстрілів
Комсомольская правда
2024-09-30T11:31:45Z
З КАБами велика проблема: куди цілять окупанти на Запоріжжі
24tv
2024-09-30T11:27:48Z
У Запоріжжі містяни перешкоджали журналістці фіксувати наслідки російської атаки
Детектор М
2024-09-30T11:27:35Z
Масовані обстріли Росією Запоріжжя КАБами: у ЗСУ назвали причину
GlavRed
2024-09-30T11:27:23Z
Росіяни штурмують Вугледар: воїни ЗСУ відверто розповіли, що там відбувається
TSN
2024-09-30T11:21:54Z
ЗСУ спалили позицію ворога на Курському напрямку і просуваються далі
TSN
2024-09-30T11:21:44Z
Російський окупант казав, що збирається вбивати полонених українців: його вбило дроном
24tv
2024-09-30T11:21:11Z
Сільгоспземля в Україні може подорожчати на 20%
AgroPortal
2024-09-30T11:36:56Z
Британія повністю відмовилася від вугілля у виробництві електроенергії. Закрила останню ТЕС
InternetUA
2024-09-30T11:34:16Z
Мінагрополітики дало роз'яснення щодо паспортизації складів ЗЗР
AgroPortal
2024-09-30T11:30:11Z
Пенсії, виплати ВПО, субсидії і тарифи: що зміниться для українців від 1 жовтня
TSN
2024-09-30T11:21:20Z
Нацкомісія з цінних паперів розробила положення щодо емісії корпоративних облігацій
УкраинФорм
2024-09-30T11:18:39Z
Нова пошта, ймовірно, змінить тарифи на доставку посилок
24tv
2024-09-30T11:18:01Z
Потрібно знати усім пенсіонерам: чому ваш банківський рахунок можуть заблокувати
24tv
2024-09-30T11:15:43Z
Які законодавчі зміни чекають на українців в жовтні
AgroNews
2024-09-30T11:13:41Z
Врожай ранніх зернових цьогоріч на 2% менший - міністр агрополітики
УкраинФорм
2024-09-30T11:13:29Z
Оборонні стартапи США виявились залежними від Китаю
Петр и Мазепа
2024-09-30T11:36:44Z
Путін підписав указ про осінній призов до армії: скільки людей планують набрати
TSN
2024-09-30T11:33:00Z
"Російська не заборонена": у ліцеї на Вінниччині спалахнув скандал через мапу, надруковану мовою ворога
TSN
2024-09-30T11:30:04Z
Ті, хто не оновив дані, перебувають у розшуку поліції – Івано-Франківський ТЦК
TSN
2024-09-30T11:30:01Z
Нацакадемія СБУ готує фахівців, які масово проводитимуть спецоперації - ректор
УкраинФорм
2024-09-30T11:27:50Z
Стали відомі важливі зміни для українських водіїв у 2025 році
AutoCentre
2024-09-30T11:27:43Z
Покрова Пресвятої Богородиці та апостола Луки: церковний календар на жовтень 2024 року
Фокус
2024-09-30T11:27:38Z
Білорусь почала раптову перевірку військ та призов резервістів: що відомо
GlavRed
2024-09-30T11:27:26Z
У Кам’янці-Подільському під час забігу зібрали понад 570 тисяч на реабілітацію військових
УкраинФорм
2024-09-30T11:21:40Z
У Львові затримали фальшивомонетників, які планували випустити на ринок 100 000 підроблених купюр
Украина Криминальная
2024-09-30T11:33:08Z
Через російські обстріли горіли майже 17 гектарів лісу на Харківщині та Полтавщині
УкраинФорм
2024-09-30T11:31:53Z
На Одещині поліція виявила понад 300 тис. кущів конопель
ГЛАВКОМ NET
2024-09-30T11:27:28Z
Підозрюють у зґвалтуванні школярів: харківського вчителя фізкультури взято під варту
ГЛАВКОМ NET
2024-09-30T11:24:38Z
У жителя Кіровоградщини вилучили арсенал зброї
Украина Криминальная
2024-09-30T11:24:35Z
Після зіткнення з худобою легковик злетів у кювет, водій загинув
Украина Криминальная
2024-09-30T11:21:56Z
Пілот зворушив розгніваних пасажирів на 7-годинне затримання рейсу: як він загладив провину – фото
TSN
2024-09-30T11:15:27Z
Ексначальник Запорізького обласного ТЦК постане перед судом
ГЛАВКОМ NET
2024-09-30T11:09:08Z
У Києві у метро на рейки впала людина: вся червона гілка зупинялася, – ЗМІ
24tv
2024-09-30T10:54:57Z
Андрій Лунін повернеться в основу Реала завдяки травмі Куртуа: скільки гратиме українець
24tv
2024-09-30T11:15:19Z
Реал назвав характер травми Куртуа
Football.ua
2024-09-30T10:52:35Z
Фанати Атлетіко бажали смерті Куртуа під час мадридського дербі: скандальне відео
24tv
2024-09-30T10:51:16Z
Грізманн оголосив про завершення міжнародної кар’єри
Football.ua
2024-09-30T10:34:44Z
Тен Гаг: Манчестер Юнайтед потрібен час
Football.ua
2024-09-30T10:07:53Z
Відомо, який гонорар арбітри отримують за один матч УПЛ
24tv
2024-09-30T09:45:42Z
Конте: Скудетто? Це у мріях фанатів. Ми ж стоїмо ногами на землі
Football.ua
2024-09-30T09:43:14Z
Українці виграли 21 медаль на борцівському турнірі у Хорватії
УкраинФорм
2024-09-30T09:36:51Z
Ілля Мащенко став віцечемпіоном світу з брейкінгу серед молоді
УкраинФорм
2024-09-30T09:12:34Z
Не виноградним листям єдиним: чим замінити капусту при приготуванні голубців – ви здивуєтеся
24tv
2024-09-30T11:36:49Z
На туристів чекає хаос: Іспанія запроваджує нові правила у готелях – що цього разу
24tv
2024-09-30T11:30:49Z
8 найпоширеніших помилок у ремонті коридору, про які господарі потім шкодують
24tv
2024-09-30T10:54:14Z
Одяг висушиться швидше: жінка поділилась цікавим налаштуванням пральної машини
GlavRed
2024-09-30T10:27:19Z
Щоб вийшла дуже смачною: секрети приготування солянки
Фокус
2024-09-30T10:15:54Z
Зробіть цю просту процедуру перед тим, як варити пшоно, і крупа не буде гірчити: секрет кулінарів
TSN
2024-09-30T09:54:38Z
Не википить і не підгорить: як закип'ятити молоко швидко і без втрат – надійні трюки
24tv
2024-09-30T09:45:53Z
Для чого досвідчені господині кладуть цибулю в унітаз: цікава хитрість
GlavRed
2024-09-30T09:27:19Z
Британського мандрівника шокував нудистський курорт у Франції
Фокус
2024-09-30T09:12:55Z
Водіям на замітку: що означає круг зі знаком оклику на панелі авто
GlavRed
2024-09-30T11:27:22Z
"Шведський чемодан": найпопулярніший Volvo в історії святкує 50-річчя
Фокус
2024-09-30T11:27:21Z
У WOG інтегрували картку лояльності PRIDE в додаток monobank: як це працює
AutoGeek
2024-09-30T11:21:18Z
Hyundai випустив 100-мільйонний автомобіль
AutoCentre
2024-09-30T11:15:15Z
З запасом ходу 2000 км: Geely готує дебют гібрида нового покоління
AutoGeek
2024-09-30T10:42:39Z
Раритети просто неба: виявлено велику занедбану колекцію ретроавто
Фокус
2024-09-30T10:30:49Z
Brabus додав брутальності преміальному Rolls-Royce Ghost
AutoCentre
2024-09-30T10:13:36Z
Rolls-Royce готує одразу кілька електромобілів: що відомо про новинки
AutoGeek
2024-09-30T10:03:43Z
Скло Cybertruck розбилося в найбільш неочікуваній ситуації, яку тільки можна собі уявити
24tv
2024-09-30T10:03:08Z
Дві відомі компанії намагаються відхреститися від катастрофи субмарини Titan: яка їхня роль
24tv
2024-09-30T11:36:29Z
Шикарні гарячі бутерброди нашвидкуруч - їстимуть усі
GlavRed
2024-09-30T11:27:46Z
ШІ в бізнесі: як аналізатор шкіри збільшує прибутки в індустрії красиРеклама
1News
2024-09-30T11:24:05Z
Китай запустив супутник «Shijian-19» для космічної селекції та випробувань технологій
Portaltele
2024-09-30T11:22:29Z
Кидають виклик iPhone: 5 найкращих Android-смартфонів у 2024 році
InternetUA
2024-09-30T11:22:17Z
Найкращі зарядні станції з MagSafe у 2024 році
ITC
2024-09-30T11:10:30Z
Для українців на ТОТ запустили сервіс «Ти в Українів»
Детектор М
2024-09-30T11:03:58Z
Apple видалила десятки програм з російського App Store, значно перевиконавши вимоги уряду
24tv
2024-09-30T10:44:07Z
Презентація Death Stranding 2: нові відео, куртки за $1700 та дата релізу, яку Коджима не скаже
ITC
2024-09-30T10:34:07Z