Використання цукру при засолюванні червоної риби – парадоксальний, але дієвий крок. Завдяки йому результат буде ще кращим, стверджує Ukr.Media.
Як засолювати червону рибу
На 1 кілограм риби окрім солі потрібно використати 30 грамів цукру, або орієнтуватися на пропорцію 1 до 3 з сіллю. Дрібничка, завдяки якій м'ясо буде неймовірно соковитим.
Особлива насолода / Фото Pexels
Також цукор дасть гарантію, що риба не буде пересолена, навіть якщо ви всиплете більше солі, аніж потрібно. Еластичність м'яса вас також приємно здивує. І не турбуйтеся – ніякого солодкого присмаку рибка не матиме.
Навіть не треба води: як легко та швидко очиститипечериці.
Поділитися сюжетом
Джерело матеріала