Професіоналів від аматорів відрізняє знання секретів та лайфхаків. Якщо знати спосіб, то шедевр можна зробити навіть зі смаженої картоплі, повідомляє Ukr.Media.
Як смачно посмажити картоплю
Перше, що обов'язково потрібно зробити – обов'язково позбавити картоплю залишків вологи після того, як ви нарізали її соломкою. Зробити це можна за допомогою паперових рушничків.
Проста, але така улюблена страва / Фото Pixabay
Потім картоплю кладемо у глибокий посуд, додаємо спеції та столову ложку борошна. Важливо: солити страву на цьому етапі не потрібно. Добре перемішуємо.
Тепер смажимо картоплю у звичний спосіб, без кришки. Солимо лише наприкінці. За такого способу приготування картопля буде просто ідеальною, про що свідчитиме апетитна рум'яна скоринка.
Кілька хвилин і ніякої випічки: чарівний рецепт шоколадного торта "Прага".