MY.UAНовини
«Не він мене бросив — це я його кинула». Антоніна на другому дні Kyiv Media Week
«Не він мене бросив — це я його кинула». Антоніна на другому дні Kyiv Media Week

«Не він мене бросив — це я його кинула». Антоніна на другому дні Kyiv Media Week

Інше
Column
«Не він мене бросив — це я його кинула». Антоніна на другому дні Kyiv Media Week
Column
Інше

«Не він мене бросив — це я його кинула». Антоніна на другому дні Kyiv Media Week

Головний висновок дня: не будете про себе розповідати на кожному кроці, то нічого вам і не дістанеться.
Лєна Чиченіна
11 Жов 2024
0
18

Я говорю про славу, популярність та впізнаваність. Це стосується, зокрема, і фільмів. Колись давно, пам’ятаю, на одній з профільних подій успішні спікери-продюсери іронізували над менш успішними колегами. Мовляв, свої стрічки вони бережуть і нікому не показують, як забобонні батьки — своїх дітей. Знаєте, є такі, що візочок прикривають якимось тюлем? Тому про їхні стрічки ніхто й не знає. Але про це згодом. 

Скажу одразу, ваша Антоніна безбожно проспала, тому й не встигла потрапили на панель із назвою «Українська анімація: очікування vs реальність». Але більш ніж впевнена, що автори там бідкалися, що на анімацію мало хто звертає належну увагу. І це не іронія, а гірка правда. Мультики — це довго і дорого. Хоча в десятці найкасовіших українських стрічок — два анімаційні фільми: «Мавка» (на першому місці) та «Викрадена принцеса: Руслан і Людмила» (за Пушкіним, звиняйте).  

Але про анімацію ще поговоримо. Проспала я також обговорення «Комерційний успіх документальних проєктів? Так!». Про те, як досягти висот, розповідали Акім Галімов, Любомир Левицький, Віталій Гордієнко, Мстислав Чернов, Максим Сердюк та Антон Птушкін.

Взагалі наша артова документалістика почала активно розвиватися з часів Революції гідності і встигла досягти дуже пристойного рівня. Проте нам дуже бракувало популярної документалістики, документальної публіцистики, проєктів на ютубі. Словом, усього, що можна в розмові назвати «документалками» і не вихопити від авторів. Так, хто не знав — будьте обережними з цим словом. 

Телевізійники в один голос говорять, що документальні проєкти в ефірі ще ніколи не мали таких показників. Те, що українці, нарешті, масово зацікавилися своєю історією та персоналіями, створило величезний попит на розповіді про них. Робота Віталія Гордієнка про Івасюка (ми про неї писали тут) набрала вже 1,2 млн переглядів на ютубі. А недавно Віталій анонсував новий проєкт — про Леся Курбаса.

Віталій Гордієнко задумується, про кого ще зняти хіт

Мстислав Чернов на цій дискусії теж дещо пообіцяв — фільм про контрнаступ 2023 року.Можемо тільки уявити, що там буде. Сам режисер, як і багато інших учасників KMW, жалівся, що гроші на проєкти шукаються важко: «Інвестори бояться вкладати кошти на етапі виробництва, якщо герой або режисер можуть загинути. Значно легше знайти гроші для готового продукту».

Я ж іще напередодні шукала по всьому фуршету Максима Сердюка, продюсера фільму «Яремчук: Незрівнянний світ краси». До речі, ось репортаж із першого дня KMW.  Ми в «Антоніні» одразу пророкували стрічці успішний успіх,так це і сталося. Вона нині — найкасовіша з вітчизняних документальних. Недавно фільм показували в Канаді та США. Максима я ловила, щоб розпитати, хто приходив на покази і що казав. Максим туди не їздив, але казав, що охочих подивитися виявилося багато. Переважно діаспора. 

Також Максим має трішки сумнівів, що ця робота просто потрапила у правильний час. І хотів би порівняти касові збори, якби «Яремчук» вийшов років три тому. Ми з ним згадуємо серію програм з назвою «Спалах», яку теж продюсував Сердюк. Це були розповіді про різні прояви української культури. І успіх теж був — проєкт активно обговорювали вже тоді.

Максим Сердюк

Антон Птушкін з шанувальницями

Далі в нас — заплановані дифірамби Film.ua Group самим же собі. В тусовці їхні презентації в багатьох викликають традиційну іронію. Але не варто заздрити, колеги. Вони хоч і хваляться надміру, але з результатом не посперечаєшся. Вже згадана десятка вітчизняних стрічок з найбільшим боксофісом складається з проєктів, над якими працювала саме ця компанія. 7 з 10. 

«Конотопська відьма», незважаючи на, м'яко кажучи, скептичне ставлення до її якості критиків та частини глядачів (подейкують, у самій компанії фільм теж не вважають шедевром), продовжує збирати гроші у прокаті.

СЕО Film.ua Group Вікторія Ярмощук та фінансові результати

Команда підтримки 

Вікторія каже, що у фільму було п’ять приватних інвесторів, але не каже яких. Фізичні особи навіть були. І повторює формулу, яку їхній шеф Сергій Созановський описував минулого року. Якщо, казав він, стрічка не перевищує пів мільйона доларів, а ти можеш їй забезпечити хороший прокат і показ на різних платформах, то вона може принести прибуток упродовж року.

Всі тільки тепер чекають на остаточне впровадження системи єдиного квитка, щоб усі боксофіси були прозорими. На наступній панелі на цьому сильно наголосила генеральна директорка групи UP Hub Ольга Пантелеймонова. Сказала так: «щоб не було тих цифр, які озвучуються». Ох уже ці натяки. 

На іноземні ринки теж хочуть виходити, тому мають англомовний трейлер, який і показали. Правда, на ютубі я знайшла трохи інший. 

Що можу ще вам розповісти? Для фанатів «"Будинку слово". Нескінченого роману». Перше – наголос на другий склад – нескІнчений. Їй-богу, втомилася виправляти. А друге – по тєліку фільм покажуть нескоро. Продюсер Олег Щербина каже, що в кінотеатрах цю істрію будуть демонструвати ще довго, бо не всі вчительки української літератури ще сходили. «Нескоро» – це не раніше наступної весни. 

Продюсер та військовослужбовець Володимир Яценко, свята людина, зауважив, що взагалі-то, нам потрібно розробляти цікаві історії. І писати якісні сценарії. Це питання мусолиться у кіноспільноті давно, а зараз піднялося з новою силою. Практично усі цікаві персонажі у нас – в документалістиці. А хочеться, щоб таких навчилися ще і створювати в ігрових фільмах. Побачимо, що у Володимира і його команди вийшло з фільмом «Ти - космос».Прокат обіцяють навесті. Режисер і сценарист – Павло Остріков, а це дає нам неабияку надію. 

Вже після дискусії ми з Володею трішки поговорили у холі. Він ще раз пояснив, чому не хоче знімати ігрове кіно про війну саме зараз. Готуйтеся, нові аргументи. Хороше кіно про війну, каже Яценко, зазвичай антивоєнне. Бо об'єктивно війна це фу, це жах і краще б її не було. А ми можемо зараз, в гострій стадії боротьби, знімати антивоєнні фільми? Ну зрозуміло, що ні. Бо однаково вийде щось урапатріотичне. Лишимо це російській пропаганді. 

Антоніна з цим таки згідна. А також Володя говорить, що катавасія з Держкінонам може піти на користь. Мається на увазі оця вся криза і те, що кіно нині не фінансується і невідомо коли буде. Тому, каже Яценко, повідпадають ті, хто просто годувався біля бюджету і заробляв на виробництві. Продюсери авторського кіно можуть шукати гроші на різних іноземних майданчиках. Вони вже це роблять. Ну а з комерційним кіно буде все ок – ми вже це разів 10 почули від фільмюею. 

Володимир Яценко

Є багато раціонального у цих думках. Проте інші кіношники кажуть, що, беручи гроші з інозмних фондів, часто втрачаєш змогу розповісти суто українську історію. Надто коли це копродукція. Ну і, як не крути, а державна політика – це вкрай важливо і її повинна формувати держава. Серед іншого тому, що часто для різних узгоджень за кордоном просять взяти участь офіційний державних орган, який відповідає за кінорозвиток. 

Було б супер, якби кінематографісти освоїли різного штибу недержавне фінансування, а тим часом Держкіно у магічний спосіб реформувалося і ми б мали чудову, повноцінну картинку. Невідомо, щоправда, коли це все відбудеться і хто до цього доживе. 

Але не сумуйте – ось вам фоточки з фуршету. 

А ось панель із назвою «Як змінилися глядацькі настрої українців під час повномасштабної війни» виявилася настільки цікавою, що ми напишемо про це окремий матеріал. А зараз – тримайте кілька графіків з дослідження.

Вашу Антоніну вразили два моменти.  На наступному графіку знайдете теми, які дратують українців у кіно. Для 20 відсотків глядачів – це ЛГБТК+. Мда. Але 72 відсотки – нічого не дратує. Як вони живуть взагалі? 

А також нам назвали український ютуб-канал з найбільшою кількістю підписників. І це... пам-пам.... «Маша і ведмідь». Вітаю!

Це канал, на якому викладають цей російський мультик українською мовою. Колись це зробили для українського телека. Про цю Машу ми обов'язково напишемо найближчим часом, бо це справжня світова експансія. 

А зараз – про прокат. Ось як можу підсумувати дискусію на тему «Кінопрокат під час війни. Як перестати хвилюватися та полюбити генератор». Як ви, мабуть, чули, якщо фільм провалився, то винні у всьому кінотеатри. Так часто говорять у кінотусовці. Погано, мовляв, розписують, на 10 ранку ніхто в кіно не ходить, тому звідки ж взятися глядачам і касовим успіхам? 

Представники та представниці кінотеатрів говорять інше. Те, що фільм з потенціалом завжди може перейти з денних сеансів у вечірні. А цей потенціал не завжди має місце. То і не треба нікого звинувачувать. От так жорстоко і кажуть. А що робити? І радять не забувати про промо, бо потрібно створювати ефект очікування. Бо фільми виходять, а люди про них знати не знають.

Напротивагу цьому згадаю, що «20 днів у Маріуполі» виходив у прокат двічі і лише на третій раз це було успішно. 

Співзасновниця мережі кінотеатрів «Прем'єра» Руслана Цюп'яшук. На таких заходах одиниці говорять настільки відверто і сміливо

Але Антоніна підтримує думку про промо. Цією темою досі легковажать. Так, це дорого і треба в команді мати спеціальну людину. Але діватися нікуди. Я спостерігаю навіть ситуацію, коли перший і єдиний трейлер автори випускають за два тижні-три тижні до прокату. І крутять його не у кінотеатрах, а в диджиталі. Друзі, так не можна. Схаменіться. 

СЕО Тріумф Медіа Груп, «Планета кіно»

На наступній (і останній) панелі це підтверджують ще раз. Маркентинг-директорка Megogo Валерія Толочина розповідає, що часто українські фільми звалюються як Пилип з конопель. Ніхто про них знати не знав, аж ось вони. Сюрприз. 

Валерія Толочина

На цій дискусії обговорювали ОТТ-платформи в Україні і як їм жити. Про це теж буде окремий текст, але від себе скажу, що панель була однією з найживіших, навіть з жартами. 

Але ніякі веселощі не заспокоять вашу Антоніну після того скандалу, який вона почула від гендиректора «плюсів» Ярослава Пахольчука. Цитую: «Плюси вже давно не живуть Антоніною». І додав: «але вона досі існує».

Ярослав Пахольчук

Ви собі можете таке уявити? Не живуть мною? Давно? А «давно» – це скільки? Бо ще 4 роки тому генпродюсер Максим Кривицький говорив солодким голосом зовсім інше:

«“1+1” – це і є чоловік Антоніни. Це опора, надія. Це той, від якого вона хоче мати дітей». 

Подивіться тепер усі. І зрозумійте, яка з цього панства опора і, тим паче, надія. І головне – на кого цей чоловік і батько дітей Антоніну проміняв? Хто там тепер у них? Оксана, Вероніка, Ілона Давидівна? Будемо проводити розслідування. 

На цьому слові – прощаємося. До наступного KMW. Якщо мене туди, звісно, пустять. 

Фото: KMW

«Антоніна»
Лєна Чиченіна
Серіали. Телемарафон... Біль. Дивовижні відкриття Антоніни на першому дні Kyiv Media Week
Теги
Планета кіно
Megogo
Kyiv Media Week
KMW
FILM.UA Group
1+1
Поділитися
Поділитися сюжетом
Джерело матеріала
Згадувані персони
Нобелевская премия мира: кому присудили в этом году
ZN UA
2024-10-11T11:21:06Z
"Только чудо может спасти": генерал предсказывает катастрофу на фронте
Comments UA
2024-10-08T21:18:32Z
Король Чарльз ІІІ приостановит лечение рака: в чем причина
Фокус
2024-10-08T10:27:13Z
Украинцев начнут вызывать в суд: будут выбирать вслепую, за неявку – непосильные штрафы
Знай
2024-10-09T18:21:37Z
РФ испытывает проблемы с производством Су-57: сколько истребителей выпустили за 2024 год
Фокус
2024-10-11T12:30:39Z
Пенсия откладывается: кто не выйдет на заслуженный отдых раньше 65 лет
Знай
2024-10-11T12:30:16Z
В Польше призвали вернуть украинских мужчин домой, и отправить на фронт
Знай
2024-09-29T20:12:36Z
«С трепетом произношу впервые это слово с большой буквы»: дочь Фарион показала невероятные слова матери о зяте
Апостроф
2024-10-06T13:36:40Z
Обучение в школах на грани коллапса: молодежь не хочет учить детей
Знай
2024-10-06T06:21:13Z
Ростом удался: взрослый сын Стоцкой становится все большей копией Киркорова
GlavRed
2024-10-11T11:27:57Z
Российская певица двухтысячных впала в кому после попытки суицида
Comments UA
2024-10-02T20:15:54Z
Где сейчас и чем занимается во время войны "Тамбовский волк" из "Квартала" Валерий Жидков/Что известно о творческой и личной жизни юмориста
Апостроф
2024-10-10T10:48:12Z
Брак певицы с Украины и российского стриптизера трещит по швам
Comments UA
2024-09-29T20:15:32Z
Неожиданный киносеанс на борту самолета: авиакомпания извинилась за "откровенно сексуальный" фильм
Comments UA
2024-10-11T12:03:47Z
Олег Винник заговорил про совесть и получил ответ/Певец сказал, как достойно прожить жизнь
Апостроф
2024-10-11T10:24:10Z
Аль Пачино пережил клиническую смерть: он рассказал, что видел по ту сторону
Comments UA
2024-10-07T10:51:49Z
"Каза! Хоть бы сказала" Даша Астафьева набросилась на "почти замужнюю" Лесю Никитюк/Украинские звезды бурно отреагировали на романтические отношения телеведущей
Апостроф
2024-10-07T16:00:28Z
Замужняя Тоня Матвиенко впервые отреагировала на слухи о романе на стороне с известным певцом
TSN
2024-10-10T11:51:51Z
ЕС подтвердил, что отложит систему биометрического контроля на границах
Европейская правда
2024-10-11T11:21:17Z
Скандал вокруг смерти комбата Игоря Гриба: выяснились жуткие подробности
Апостроф
2024-10-06T14:06:33Z
Венгрия озвучила, почему боится членства Украины в НАТО
Comments UA
2024-10-09T18:39:21Z
Под Москвой застрелили бывшего "министра" "ЛНР": интересные подробности
Comments UA
2024-10-01T21:45:57Z
Скандальному нардепу Задорожному продлили меру пресечения
Апостроф
2024-10-11T12:27:06Z
Кандидат в президенты США Камала Харрис позировала для обложки VOGUE
Комсомольская правда
2024-10-11T12:23:54Z
В Кремле отреагировали на желание Шольца поговорит с Путиным
Comments UA
2024-10-02T14:12:49Z
Игнат рассказал, действительно ли россияне уничтожили «Патриот» на Днепропетровщине
Comments UA
2024-10-10T22:00:33Z
Трамп использовал ураган "Хелен" для критики помощи Украине
ZN UA
2024-10-08T09:36:31Z
Пенсионерам старше 70 лет увеличат выплаты: условия и суммы
Знай
2024-10-06T13:36:26Z
Тарифы на электроэнергию вырастут: какие квитанции украинцам ждать с 1 ноября
Знай
2024-10-01T19:42:53Z
Цены заоблачные: почему зимой картофель подорожает до 55 грн за килограмм
Comments UA
2024-10-08T16:27:57Z
Когда начнется отопительный сезон осенью 2024: известны сроки и тарифы
Фокус
2024-10-10T13:12:17Z
Украина получит кредит от Канады на $300 млн
Корреспондент
2024-10-11T12:24:31Z
Шмыгаль: Как программа "Сделано в Украине" поддерживает бизнес и развивает экономику
Comments UA
2024-10-11T12:18:28Z
Россияне атаковали энергообъекты в трех областях
Корреспондент
2024-10-10T08:55:20Z
Треть украинцев оценили действия власти для восстановления энергетики как неэффективные – опрос
ZN UA
2024-10-02T12:53:11Z
Подсолнечное и сливочное масло: цены в супермаркетах бьют рекорды
Знай
2024-09-29T16:06:42Z
В каком возрасте стоит бросить курить: отказ от вредной привычки поможет прожить намного дольше
Фокус
2024-10-10T12:57:30Z
Медики бьют тревогу из-за детей: на что обратить внимание
Знай
2024-10-10T20:51:32Z
Наращивают мышцы и клетки мозга: ученые раскрыли новую пользу физических упражнений
Фокус
2024-09-29T19:06:53Z
Простой тест, который поможет определить деменцию на ранней стадии
Marie Claire
2024-09-28T00:00:50Z
Синдром офисного работника: как убрать сутулость и усталость — 5 простых упражнений
Marie Claire
2024-10-11T11:01:20Z
Необычное решение проблемы: ученые используют против бактерий их собственный "эгоизм"
Фокус
2024-10-11T11:00:44Z
Мужчины взялись колоть ботокс в мошонку: новая мода набирает обороты
Знай
2024-09-29T20:30:22Z
В Минздраве рассказали, когда в аптеках можно будет приобрести лекарства с медицинским каннабисом
Фокус
2024-10-02T05:13:18Z
6 признаков того, что ваш антивозрастной крем вреден для кожи
Marie Claire
2024-09-28T03:00:49Z
Ситуация очень печальная: синоптик рассказала, когда в Украине ждать дождей
Апостроф
2024-09-29T09:03:41Z
"Это караул", — предатель Царев подсчитал, сколько времени понадобится армии РФ на захват Донбасса. ВИДЕО
Новости Украины
2024-10-09T18:54:17Z
Солнца не ждать? Синоптики дали прогноз на новую рабочую неделю в Украине
UAToday
2024-10-06T20:30:20Z
Стали известны последствия авиаудара по Харькову
Корреспондент
2024-10-08T17:24:27Z
Новые "рекорды": партизаны узнали о катастрофических для россиян потерях на Покровском направлении
Апостроф
2024-10-11T12:31:14Z
В Дрогобыче есть памятник галицкой архитектуры, отнесенный к наследию ЮНЕСКО - как он выглядит
Апостроф
2024-10-11T12:18:11Z
На контрольном посту мужчина начал резать себе руки: кто его остановил
Comments UA
2024-10-04T13:21:51Z
Командир отделения ВСУ работал на россиян и сдавал позиции F-16
Фокус
2024-10-01T11:06:10Z
"Все в русском стиле": в ВСУ рассказали, как ВС РФ брали и не взяли Каменское на Запорожье
Фокус
2024-10-08T18:45:52Z
В Тель-Авиве произошел теракт - людей расстреляли из автоматов на трамвайной остановке
Комсомольская правда
2024-10-01T17:10:25Z
Под Кривым Рогом произошло землетрясение магнитудой 3,3 балла: подробности
Фокус
2024-10-08T22:06:27Z
Во Львове 18-летняя девушка как маньяк расправилась с мужчиной
TSN
2024-10-10T11:51:31Z
В Киевской области и Одессе задержали поджигателей военных авто
Корреспондент
2024-10-10T10:48:39Z
Руководитель нацпарка на Буковине задержан на взятке
Корреспондент
2024-10-11T12:31:24Z
Руководитель Национального природного парка на Буковине получил взятку в 65 тысяч долларов
Comments UA
2024-10-11T12:18:24Z
На атакованной нефтебазе в Феодосии - новый взрыв
Корреспондент
2024-10-10T21:57:30Z
В России разбился военный самолет Як-130
Апостроф
2024-10-10T13:30:51Z
В Сумах произошли взрывы
TSN
2024-10-06T20:21:01Z
Удивительно свежий и вкусный: рецепт восточного салата из красной капусты
Фокус
2024-10-10T19:21:56Z
Вкуснее магазинного: бюджетный рецепт сырника "Сникерс" с домашней карамелью
Политека
2024-09-28T23:01:58Z
Любовный гороскоп для всех знаков Зодиака на неделю с 7 по 13 октября 2024 года
Фокус
2024-10-06T19:15:34Z
Прямо как в Италии: оригинальный рецепт хлебного супа с капустой и сыром
Политека
2024-10-01T11:01:44Z
Как подготовить гортензии к зиме: садоводы назвали обязательные этапы
Политека
2024-10-11T12:31:23Z
Милый «ретривер» или опасный «ротвейлер»: кто ваш мужчина согласно новой классификации
Marie Claire
2024-10-11T09:13:06Z
Гороскоп для всех знаков Зодиака на 11 октября 2024 года
Фокус
2024-10-11T08:42:18Z
5 признаков человека, который не умеет дружить
Marie Claire
2024-10-11T07:02:28Z
Почему нельзя перекапывать огород осенью: дачники озвучили главные ошибки
Политека
2024-10-11T06:04:16Z
Реализм еще выше: Представлен первый трейлер гоночного симулятора Assetto Corsa EVO — выходит в январе в Steam
GameMag
2024-10-01T06:33:07Z
Придется привыкать: водителям приготовили много сюрпризов в страховании авто
Знай
2024-10-05T02:51:43Z
В Норвегии установлен новый мировой рекорд по объемам продажи электромобилей
Известия Киев
2024-09-27T15:29:42Z
Renault показали стильного конкурента Tesla Model Y с запасом хода 600 км
Фокус
2024-10-11T10:21:37Z
Раритет из 90-х: в Киеве заметили редкий шестидверный лимузин Volvo
Фокус
2024-10-11T09:27:53Z
Баварский эксклюзив: BMW выпустит элегантный спорткар мощностью более 600 сил
Фокус
2024-10-11T08:30:29Z
Дань легенде: представлен впечатляющий спорткар Ford в стиле 80-х
Фокус
2024-10-11T07:37:39Z
10 самых интересных автомобилей Mazda. Часть третья: новые вызовы и новые звезды
Корреспондент
2024-10-11T05:07:35Z
10 авто для больших семейных поездок, которые не опустошат ваш бюджет
Знай
2024-10-11T02:51:59Z
Послушайте русскую озвучку хоррора Alone in the Dark от Cool-Games
GameMag
2024-09-30T20:31:32Z
Укрпочта кардинально изменит функционал мобильного приложения
Хвиля
2024-10-09T15:39:36Z
Официально: Роскомнадзор приступил к блокировке Discord в России
GameMag
2024-10-08T19:46:10Z
Эксперт рассказал, какие преимущества может дать Украине налаживание сотрудничества с учеными, выехавшими за границу
ZN UA
2024-10-05T07:22:19Z
Обзор оптико-механической клавиатуры ASUS TUF Gaming K3 Gen II
Overclockers
2024-10-11T12:30:08Z
Полярное сияние над Украиной: яркое зрелище захватило ночное небо
Корреспондент
2024-10-11T12:13:47Z
Крупнейший шторм в Солнечной системе: таким Большое красное пятно на Юпитере еще не видели
Фокус
2024-10-04T07:45:54Z
"Погружает с первых минут": Ремейк Silent Hill 2 получает восторженные отзывы от первых покупателей, рейтинг в Steam — 95%
GameMag
2024-10-06T19:58:38Z
Мощный взрыв навсегда изменил Землю: ученые рассказали, что произошло
ZN UA
2024-09-28T10:49:04Z
Украинский чемпион мира Беринчик будет защищать титул в андеркарде реванша Усика и Фьюри
ZN UA
2024-10-05T08:55:06Z
"Посвящаю Украине": пловчиха Садурская установила новый мировой рекорд
Фокус
2024-10-11T12:30:38Z
Майк Тайсон пригрозил блогеру перед боем
Корреспондент
2024-10-11T12:27:15Z
Дюбуа предсказал победителя реванша Усик - Фьюри
Корреспондент
2024-10-11T12:00:07Z
Ломаченко раздумывает над завершением карьеры – СМИ
ZN UA
2024-10-11T10:58:34Z
Фьюри рассказал о сорванном бое с Майком Тайсоном
Корреспондент
2024-10-11T10:51:32Z
Стал известен цвет формы Украины на игру с Грузией
Корреспондент
2024-10-11T10:16:07Z
Стало известно, кто в сборной Украины сыграет под десятым номером в матче против Грузии
ZN UA
2024-10-11T09:45:34Z
Стало известно, сколько денег заработал Шахтер в прошлом сезоне
Корреспондент
2024-10-11T09:40:23Z