Для того, щоб насолодитися смаком улюблених котлеток, не обов'язково навіть мати м'ясо. Гарбуз – це інгредієнт, з яким можна створити справжню магію, розповідає "На пенсії".
Рецепт котлет з гарбуза
Час: 30 хвилин
Порцій: 4
Інгредієнти:
– 500 грамів гарбуза;
– 3 курячі яйця;
– 4 столові ложки манної крупи;
– 1 столова ложка цукру;
– 100 грамів панірувальних сухарів;
– сіль до смаку;
– 50 мілілітрів рослинної олії.
Приготування:
- Очищений гарбуз натираємо на великій тертці в миску.
- Додаємо до нього яйця та ретельно перемішуємо.
- Потім всипаємо манну крупу, цукор, сіль і більшу частину панірувальних сухарів, після чого перемішуємо масу до однорідного стану.
- Формуємо з цієї суміші невеликі круглі котлети.
- Обкачуємо їх у решті панірувальних сухарів і смажимо на розігрітій з олією сковороді на середньому вогні з обох боків до золотистої скоринки.
Смачного!
Просто і геніально водночас: чому апельсинипродають у червоних сітках.
Поділитися сюжетом
Джерело матеріала