Рецепт запеченого гарбуза з сиром та гранатовими зернами
Українці люблять готувати різноманітні страви з гарбуза - каші, солоні, солодкі страви, запікати його у духовці з різноманітними травами. Регулярне вживання запеченого гарбуза сприятливо впливає на судини і серце, зміцнює імунітет, має протиракові властивості.
Розповідаємо, як незвичайно та дуже смачно запекти гарбуз.
Рецепт запеченого гарбуза з рикотою
- Почищений гарбуз запекти в духовці до готовності. Порізати на частини.
- Змішати рикоту з густими вершками Посолити, додати пропущений через прес часник та добре перемішати. Замість рикоти можна брати фету, інший сир, що більше смакує.
- Викласти подушку із зелені, зверху шматочки запеченого гарбуза, на кожну часточку гарбуза покласти по одній столовій ложці соусу з рикоти.
Для приготування соусу із гранату перемішати 2 столові ложки дрібно нарізаної червоної цибулі, 2 чайні ложки лимонного соку, третину склянки оливкової олії першого віджиму, склянку зерен гранату, .2 столові ложки дрібно нарізаної петрушки, сіль на смак.
Викласти на запечені шматки гарбуза з рикотою. Смачного.
Поділитися сюжетом
Джерело матеріала