MY.UAНовини
ВГО "Асоціація платників податків України" проведено церемонію нагородження переможців Всеукраїнського Рейтингу "Сумлінний платник податків - 2023"
ВГО "Асоціація платників податків України" проведено церемонію нагородження переможців Всеукраїнського Рейтингу "Сумлінний платник податків - 2023"

ВГО "Асоціація платників податків України" проведено церемонію нагородження переможців Всеукраїнського Рейтингу "Сумлінний платник податків - 2023"

Захід відбувся в місті Києві, в Конференц-залі «Золоті Ворота» готелю «ІнтерКонтиненталь Київ», яка розташована на мінус другому поверсі, на глибині 7,5 м від поверхні землі, що, з міркувань безпеки, стало оптимальним місцем для проведення масштабного заходу. На церемонії були присутні близько ста учасників, серед яких були як представники платників-податків- переможців, так і почесні гості.

Поважними гостями урочистої церемонії з почесною місією вручення нагород переможцям Всеукраїнського Рейтингу

«Сумлінний платник податків - 2023» були:

  • Олена Шуляк, Голова партії «Слуга Народу», Голова Комітету з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування;
  • Станіслав Петров, Заступник Голови Агентства з розшуку та менеджменту активів (далі –АРМА);
  • Ігор Дегнера, Голова державної служби України з питань праці;
  • Данило Гетманцев, Голова Комітету ВРУ з питань фінансів,
  • податкової та митної політики, Народний депутат;
  • Анатолій Кінах, Президент Української спілки промисловців та підприємців;
  • Михайло Непран, Перший заступник Президента Торгово-промислової палати України;
  • Дмитро Серебрянський, в.о. Ректора Державного податкового університету.

Враховуючи об’єктивні причини сьогодення, в форматі онлайн в заході також взяли участь представники та члени регіональних відділень Асоціації. Одночасно, з прямим включенням, проходила урочиста церемонія нагородження Всеукраїнського Рейтингу «Сумлінний платник податків – 2023» в ГУ ДПС в Полтавській області за участі Голови Ради ТВ ВГО АППУ в Полтавській області Галини Захарченко та в.о. Начальника ГУ ДПС в Полтавській області Алли Рябкової.

Від ВГО АППУ на заході були присутні Віце - президенти Йосип Бучинський, Вячеслав Некрасов, Валерій Омельченко та члени Ради Юлія Бурковська, Захарій Варналій, Лілія Долінська, Олексій Малеванець, Ігор Мисевич, Олексій Немерюк, Аліна Скоморохова, Володимир Швадченко, Олександр Користін, Дмитро Олексієнко та виконавчі директори ТВ ВГО АППУ в Кіровоградській та Чернігівській областях, відповідно: Наталія Пашина та Ірина Ольховик та член Ради ТВ ВГО АППУ у Вінницькій області Альона Мартинова.

Віце - президенти Йосип Бучинський, Вячеслав Некрасов та Валерій Омельченко виконували почесну місію вручення нагород переможцям.

Модератор заходу, Віце-президент, Генеральний директор ВГО АППУ Людмила Герасименко привітала всіх учасників урочистої церемонії та розпочала свій виступ зі слів: «Шановні пані та панове, сьогодні ми знову зібралися разом з Вами вже у звичному за останній роки для всіх нас форматі, зрозуміло з яких об’єктивних причин, урочиста церемонія нагородження платників – податків – переможців Всеукраїнського Рейтингу «Сумлінний платник – 2023» відбувається сьогодні в змішаному форматі офлайн та онлайн. Але, не дивлячись на це, ми щиро хочемо подякувати усім Вам за розуміння та підтримку. Все одно впевнені, що відзначимо тих, хто отримав високе звання «Сумлінний платник податків - 2023» в дружньому, теплому колі. І я рада вітати всіх присутніх на нашому святковому заході. Організатори події це ми, потужна Асоціація платників податків України, якій торік вже виповнилося 25 років з Дня заснування».

Далі Модератор передала слово Голові Вищої Рейтингової Комісії, Президенту Всеукраїнської громадської організації «Асоціація платників податків України», Віце-президенту Асоціації платників податків Європи, Надзвичайному і Повноважному Послу Гріголу Катамадзе, який подякував захисникам та захисницям, які боронять нашу землю від загарбників і відстоюють нашу свободу та незалежність, за можливість жити та працювати. «Ми віримо в нашу Перемогу! Молимося за здоров'я кожного захисника та захисниці! Пам'ятаємо та вшановуємо пам'ять про кожного Героя, який віддав своє життя за Україну»,- наголосив Грігол Катамадзе.

Учасники заходу хвилиною мовчання вшанували пам'ять про кожного Героя, який віддав своє життя за нашу свободу і незалежність, за нашу Україну, а також пам'ять цивільних громадян, які безневинно стали жертвами цинічного російського вторгнення.

На запрошення Віце-президента, Генерального директора ВГО АППУ Людмили Герасименко учасники культурно-мистецького центру «Сузір’я» Державного податкового університету виконали музичну композицію «Ой, у лузі червона калина», яку співали січові стрільці, і вона була неофіційним гімном легіону Українських січових стрільців. «В 2022 році, під час безжальної війни росії проти України ця пісня знову зазвучала, але з новою силою. Це заклик до боротьби за визволення України та любов до Батьківщини», - зауважила Модератор.

Людмила Герасименко подякувала в.о. Ректору Державного податкового університету, шановному Дмитру Серебрянському, завідуючому відділу молодіжної політики Державного податкового університету Костянтину Кононенку та колективу Культурно-мистецького центру «Сузір’я» за чудове виконання музичної композиції.

Далі виступив Президент ВГО АППУ Грігол Катамадзе: «Я твердо переконаний, що Україна найближчим часом вийде з війни переможцем, однак ми вже ніколи не повернемось до минулого життя. Занадто велика ціна вже сплачена і ще буде сплачена за мир. Історія багато років демонструвала, що реальним переможцем війни стає та країна, яка найшвидше може відійти від наслідків війни і створить на місці того, що було знищено, транспарентну та ефективну економіку. Тільки вибудувавши такі умови для наступних поколінь ми зможемо насправді вшанувати пам’ять кожного з героїв, які віддали своє життя за нашу незалежність».

Також Президент Асоціації наголосив, що Першим Рішенням Правління ВГО АППУ в 2024 році було Рішення за № 1/01 від 09 січня 2024 року про відновлення проведення щорічного Всеукраїнського Рейтингу «Сумлінні платники податків - 2023», проведення якого було припинено в зв'язку з повномасштабним військовим вторгненням рф в Україну та зауважив: «Я вдячний всім членам Правління Асоціації за те, що підтримали ініціативу відновлення проведення Асоціацією Рейтингу. Варто зазначити, що наша команда не тільки проводить Рейтинг «Сумлінний платник податків», а й отримала в квітні 2020 року законне підтвердження його належності саме Асоціації платників податків України. Знаком Рейтингу є Статуетка у вигляді жіночої постаті. Це символ, який поєднує в собі образ України та образ Слави.

Рейтинг, на мою думку, є суспільно-економічним Проєктом, який поширює інформацію про його учасників і переможців, а також популяризує основний принцип чесного ведення бізнесу. Майже на кожній церемонії нагородження в своєму виступі, в присутності Міністра фінансів України, очільника Державної податкової служби України, я завжди зазначав, якщо ми нагороджуємо платників податків, основний принцип яких є ведення чесного бізнесу і процес відбору переможців включає участь податкової служби, то податкова повинна «забути дорогу» до такого платника податків. Звісно, отримання статусу переможця в Рейтингу сумлінних платників податків не є індульгенцією, адже бізнес, без перебільшення, зараз працює в героїчних умовах, продовжуючи не тільки виробляти продукцію, а й сплачувати податки до бюджету, виплачувати заробітну плату та допомагати ЗСУ», - резюмував Грігол Катамадзе.

Президент Асоціації Грігол Катамадзе подякував, шановному Сергію Марченку - Міністру фінансів України за підтримку Всеукраїнського Рейтингу «Сумлінний платник податків, а також за зусилля, які він особисто продовжує прикладати по впровадженню вкрай необхідних реформ для України. Враховуючи багаторічні партнерські відносини у всіх питаннях, що забезпечуватимуть процвітання та зміцнення стабільності України та зазначив: «ВГО АППУ підготовлено для, шановного Сергія Михайловича Марченка, Міністра фінансів України, пам'ятний Знак Асоціації платників податків України «Рукостискання», який є знаком довіри та гарантії наших добрих намірів до Міністерства фінансів України, як до партнера, а також як прояв поваги особисто до очільника Міністерства фінансів України. Висловлюю нашу впевненість в збереженні стабільних відносин та нашій подальшій плідній співпраці. Обов’язково вручимо, шановному Сергію Михайловичу, цей пам'ятний Знак з відповідним Посвідченням», - зазначив Грігол Катамадзе.

Далі, Модератор Людмила Герасименко зауважила, що «незважаючи на важкі часи в нашій країні, Генеральна дирекція Асоціації платників податків України разом з Територіальними відділеннями Асоціації продовжують свою роботу наперекір усім обставинам, акумулюючи свої зусилля на захисті прав та законних інтересів платників податків – членів ВГО АППУ та забезпечення виконання стратегічних напрямків розвитку і методичних засад діяльності Відділення та виконання рішень керівних органів Асоціації.

На жаль, з об’єктивних причин, пов’язаних з воєнним станом, окремі Територіальні відділення знизили свою активність та не мають можливості проводити повноцінну діяльність на довоєнному рівні. В цьому контексті заслуговує на увагу активна робота Голови ТВ ВГО АППУ в Харківській області Володимира Швадченка, направлена на поширення інформації про роботу Асоціації та її здобутки, зокрема, завдяки зусиллям Володимира Швадченка, в 2024 році, не дивлячись на вкрай складні обставини в Харківському регіоні, був проведений перший Тур регіонального Рейтингу «Сумлінні платники податків-2023», переможцями якого стали 17 підприємств Харківщини і 15 липня була бездоганно організована та проведена урочиста церемонія нагородження переможців, за участі начальника Північного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків Галини Феденко та в.о. начальника Головного управління ДПС у Харківській області Станіслава Гражевського». Президент Асоціації Грігол Катамадзе, за дорученням членів Правління Асоціації, вручив шановному Володимиру Швадченку Відзнаку, яка є вищою нагородою Асоціації платників податків України, за вагомий внесок у справі захисту прав та законних інтересів платників податків та підтримку і активну участь у заходах, що проводяться Асоціацією.

За значний внесок у розвиток діяльності Асоціації платників податків України, спрямованої на зростання рівня суспільного авторитету як організації спроможної надійно захищати законні права та інтереси платників податків – членів нашої Асоціації, Дипломи, Подяку та кришталеві Відзнаки надійним партнерам Асоціації ТОВ «Теліані Трейдінг» - Подяку, АТ «ФАРМАК», ПП «БЕЛЬ», ТЗОВ ТВК «ЛЬВІВХОЛОД» Дипломи переможців.

Людмила Герасименко, запрошуючи до слова Олену Шуляк зазначила: «Асоціація цілком підтримуємо Вас, шановна Олено Олексівно, краще, чим Ви і не скажеш: «Ми маємо відновлюватися за новими принципами. Тим більше, наші міжнародні партнери очікують, що відбудова України буде європейською, з урахуванням високих безпекових, енергоефективних та інших цивілізованих стандартів. Ми маємо слідувати курсу «краще ніж було» і відновлювати та розвивати Україну, в якій хотітиметься жити, і в яку хотітиметься повертатися всім без винятку українцям». Дякуємо, шановна Олено Олексіївно за Ваш патріотизм та професіоналізм», - наголосила Людмила Герасименко.

Олена Шуляк, перед врученням почесних Дипломів привітала переможців та організаторів Всеукраїнського Рейтингу «Сумлінний платник податків - 2023» та наголосила: «Проведення такого заходу в наш час, говорить багато про що, в тому числі і про «дякую» в такий спосіб один одному під час війни. Український бізнес на сьогодні має надзвичайні риси. Ми бачимо, як ворог намагається знищити не тільки Україну, не тільки українську армію, а й українську економіку, критичну інфраструктуру та весь бізнес, який працює в Україні. Але в нього нічого не вдається. Попри все бізнес працює і розвивається. Ми бачимо нові ринки, які пов'язані з євроінтеграційними процесами. Бізнесу не завжди легко на ці ринки виходити, бо євроінтеграція для деякого бізнесу є болісним процесом, але європейський розвиток відкриває перед українським бізнесом нові перспективи», - наголосила Олена Шуляк.

Наприкінці свого виступу Олена Шуляк подякувала всім присутнім платникам за те, що сплачуючи податки, вони допомагають нашій країні розвиватися та наближати Перемогу. «Наш бізнес зараз — це супер-патріотичні підприємці, які розуміють усю складність умов, відновлюють зруйновані підприємства, релокуються і, не опускаючи рук, продовжують працювати на благо країни. Вони сплачують податки, тим самим підтримуючи економіку та зміцнюючи оборону», - зазначила Олена Шуляк. Далі, Голова партії «Слуга Народу», Голова Комітету з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування Олена Шуляк вручила нагороди переможцям Рейтингу.

Далі, запрошуючи до вітального слова та нагородження переможців Заступника Голови Агентства з розшуку та менеджменту активів Станіслава Петрова, Людмила Герасименко зазначила: «З об’єктивних причин сьогодні не змогла взяти особисту участь в нашому святковому заході Голова Агентства з розшуку та менеджменту активів Олена Дума, але хочу зазначити, що завдяки професіоналізму Олени Олексіївни, її наполегливості та вмінню сформувати команду однодумців, відповідальних, вміючих працювати задля досягнення спільного успіху за досить короткий термін Агентство зазнало істотних зміни та перетворилось в ефективне відомство, яке забезпечує мільярдні надходження до державного бюджету. Так, за неповних 10 місяців цього року вже надійшло біля 14 мільярдів гривень», - наголосила Модератор.

Станіслав Петров від імені Голови АРМА, Олени Думи та себе особисто подякував за запрошення, привітав з отриманням високого звання «Сумлінний платник податків – 2023» всіх переможців. «Сучасна історія та історія розвитку нашої економіки та розвитку українських підприємств - це є безпрецедентний успіх. Вони працюють та продовжують захищати свої колективи, не зважаючи на війну та постійні вимкнення світла. І такий економічний фронт є не менш важливий як для України, так і для ЗСУ. Дійсно ці нагороди не зроблять більш успішними фінансові результати роботи підприємств, але вони є вкрай важливі для колективу підприємств, бо вони підтримають дух колективу», - зауважив Станіслав Петров та вручив нагороди переможцям Рейтингу.

Запрошуючи до слова Голову держслужби України з питань праці Ігоря Дегнеру, Людмила Герасименко зазначила: «Хочу особисто подякувати Вас, шановний Ігоре Анатолійовичу, за підтримку в проведенні безкоштовних для платників податків-членів Асоціації онлайн Вебінарів. Як показує практика, значна кількість учасників та регіонів, які приймали участь у наших з Вами спільних заходах, підтверджує зацікавленість платників податків-членів Асоціації отримувати актуальну та достовірну інформацію саме з професійних та компетентних джерел. Тож висловлюю надію на подальшу Вашу підтримку в проведенні спільних освітньо - просвітницьких заходів для платників податків - членів Асоціації.

В своєму вітальному виступі Ігор Дегнера подякував за честь брати участь в такому урочистому заході та звернув увагу платників податків на інформаційну компанію «Виходь на світло», яку проводить Держпраці головним меседжем якого є, особливо в воєнний час, офіційне оформлення працівників та своєчасна виплата заробітної плати та висловив свою вдячність бізнесу, який «не здається» та є вирішальним фактором обороноздатності нашої держави». Ігор Дегнера вручив нагороди переможцям Рейтингу.

Дмитро Серебрянський виступив з вітальним словом та від імені університетської команди подякував присутнім, які в найскладніші часи продовжують формувати бюджет держави, що забезпечує нашу незалежність і можливість боронити країну від ворога. Він зауважив: «Кожна копійка, сплачена в держбюджет, має велику цінність. Оскільки в умовах обмежених ресурсів вимагає величезних емоційних і трудових зусиль. Сьогодні на благо нашої країни ми сплачуємо подвійний податок — донати. Те, що Ви робите для держави, — безцінно, навіть у мирний час, не говорячи вже про час війни. Податки є критично важливими для забезпечення державного бюджету, ресурси якого зараз спрямовуються на потреби ЗСУ».

Очільник вишу також запросив представників бізнесу доєднуватися до підготовки майбутніх податківців: «Залучайтеся до викладання, до гостьових лекцій, мотивуйте наше майбутнє покоління, діліться досвідом і знаннями! Ми прагнемо сформувати фахових спеціалістів, які будуть активними учасниками у формуванні нашої податкової політики», - зазначив Дмитро Серебрянський.

Крім цього, Дмитро Серебрянський висловив подяку Асоціації платників податків за організацію заходів, які слугують стимулом для платників податків. Він повідомив, що університет активно долучається до популяризації податкової культури та свідомості. Спільно з Міністерство фінансів України та Державною податковою службою України ініційовано щорічний конкурс «Податки очима дітей», за результатами якого було створено збірник «Податки очима дітей. Віримо в нашу Перемогу», який містить вірші, поезії та малюнки дітей, відображаючи їхнє розуміння ролі податків у розбудові сильної України.

Завершуючи промову, Дмитро Серебрянський зачитав один із віршів збірника і презентував перший примірник Президенту Асоціації Гріголу Катамадзе. «Дякую Вам за Вашу роботу та за вагомий внесок у розвиток нашої держави», — додав він.

Після цього очільник університету долучився до урочистого нагородження переможців Всеукраїнського рейтингу.

Представляючи учасникам заходу Михайла Непрана, Модератор Людмила Герасименко насамперед привітала його з Днем народження, з 60-річним Ювілеєм та зазначила: «60 – це багато і мало, це цілий життєвий шлях, з радощами і тернами, з печалями і щасливими днями. Не варто засмучуватися, адже роки не мають значення, коли душа молода. Щиро бажаємо, щоб минулі роки стали не відміткою віку, а всього лише стажем мудрості і досвіду. Бажаємо Вам міцного здоров’я на довгі літа, щастя, вічної душевної молодості, оптимізму та сімейного добробуту».

Також Людмила Герасименко наголосила: «ТПП України та Асоціація є давніми партнерами, які роблять одну справу, зокрема, наші місії співпадають, створюємо сприятливі умови для бізнес-середовища в Україні. Професіоналізм, відповідальність, довіра у співпраці, ефективність та багато іншого є спільними цінностями для наших потужних організацій».

Михайло Непран подякував Асоціації за щирі вітання з нагоди його Ювілею та вручення вітального адресу за підписом Президента ВГО АППУ Грігола Катамадзе, та зазначив, що дійсно Асоціація та ТПП мають спільну справу - це продуктивне відстоювання інтересів бізнесу, оскільки чим комфортніше буде працювати бізнесу, тим краща буде наша держава. Окремо Михайло Непран подякував Людмилі Герасименко за її професіоналізм та педантизм в роботі. Звертаючись до учасників заходу Михайло Непран зазначив: «Рівень сплати податків, рівень свідомості визначає наскільки розвинене громадянське суспільство, наскільки у платників податків є розуміння, що платники податки дійсно необхідно, адже по іншому держава не може ефективно функціонувати». Далі Перший заступник Президента ТПП України привітав переможців та вручив їм почесні Дипломи.

Запрошуючи до вітального слова Анатолія Кінаха, Модератор Людмила Герасименко зазначила: «УСПП та Асоціація є давніми партнерами, робимо одну справу, захищаємо права та законні інтереси платників податків». В своєму виступі Анатолій Кінах подякував Асоціації за запрошення взяти участь в урочистому заході та наголосив: «Хочу побажати, щоб платників податків згадували не лише на урочистостях, а й повсякденно, адже зараз йде війна на виснаження ресурсів. Так, як бійці на фронті ціною свого життя захищають суверенітет та територіальну цілісність нашої країни, так і в тилу ми повинні захищати кожне робоче місце, а тих хто цього не розуміє, карати негайно. Ми сьогодні, як ніколи, повинні об’єднувати зусилля на основі постійного діалогу між державою, владою та платниками податків. І рішення, які приймаються в інституціях влади та впливають на умови ведення бізнесу, розвиток економіки та ресурсного потенціалу, повинні прийматись на партнерських засадах».

Далі Президент Української спілки промисловців та підприємців безпосередньо взяв участь в церемонії нагородження переможців Рейтингу.

Запрошуючи до вітального слова та нагородження Голову податкового Комітету ВРУ, Народного депутата України Данила Гетманцева, Людмила Герасименко зазначила: «На моє глибоке переконання, це людина, яка не грається в популізм. «Я перебуваю на своїй посаді для того, щоб втілити правильні рішення, незалежно від того, популярні вони чи ні. Ми маємо брати найкраще з досвіду успішних країн і запроваджувати це в Україні», - говорить Данило Гетманцев. І ми погоджуємося з Вами, шановний пане Данило і дякуємо Вам за постійні робочі зустрічі, до-речі, за його ініціативою, та можливість постійного відкритого діалогу», - наголосила Модератор.

У своєму вітальному слові Данило Гетманцев подякував за запрошення до участі в урочистій церемонії з прекрасного приводу – відзначення кращих платників та зазначив: «Сьогодні, під час війни, найкращий платник податків - це не просто те підприємство, що сплачує податки, більше за інших, а це справжній патріот нашої держави. Справжній патріотизм, він полягає не в красивих гаслах, а доводиться реальними справами. І якщо говорити про бізнес, то основним обов’язком бізнесу є сплата податків в повному обсязі, адже кошти, які ми збираємо йдуть, виключно на оборону країни, на безпеку. Це те, що забезпечує виживання та стійкість нашої країни. Війна триває і вимагає все більше і більше грошей і ми вимушені приймати непопулярні, але правильні рішення щодо збільшення фінансування армії. І ті, хто сплачує податки під час війни, і тим самим підтримують нас, себе та державу в цілому, заслуговують на визначення та підтримку. Я особисто вірю, що саме через підтримку інтересів білого бізнесу і буде здобуватися майбутнє нашої економіки та нашої країни», - наголосив Данило Гетманцев.

Наприкінці заходу Президент Асоціації платників податків України Грігол Катамадзе висловив вдячність фахівцям Генеральної дирекції на чолі з Віце-президентом, Генеральним директором Асоціації Людмилою Герасименко за бездоганно організований святковий захід, а також всім учасникам свята та від щирого серця привітав ще раз усіх переможців Рейтингу та подякував кожному платнику податків — учаснику Рейтингу за сумлінне та належне виконання своїх податкових зобов’язань перед державою. «Бажаю усім Вам успіху і процвітання, реалізації Ваших задумів і проектів в усіх сферах, досягнення нових вершин! Адже Ви – наша гордість і опора для країни. Бажаю усім нам щастя, добробуту та злагоди, а Україні – миру! Членам Асоціації висловлюю вдячність за Вашу активність, своєчасну оплату членських внесків, а також надання благодійної допомоги, що дає нам можливість втілювати вжиття наші плани. Ви завжди можете розраховувати на нашу підтримку, а тим, хто ще не став нашим членом пропоную приєднатися до нашої потужної організації», - наголосив Президент Асоціації.

Завершенням заходу стало чутливе виконання обдарованими студентами Державного податкового університету — представниками Культурно-мистецького центру «Сузір’я» музичної композиції «Непереможна Україна».

Наостанок, Модератор заходу, Віце-президент, Генеральний директор ВГО АППУ Людмила Герасименко оголосила урочисту церемонію нагородження завершеною та подякувала всім за участь у святковому заході. «До зустрічі в наступному році на Всеукраїнському Рейтингу «Сумлінний платник податків – 2024», - резюмувала Людмила Герасименко.

Поділитися
Поділитися сюжетом
Джерело матеріала
Згадувані персони
Где сейчас и чем занимается во время войны "Тамбовский волк" из "Квартала" Валерий Жидков/Что известно о творческой и личной жизни юмориста
Апостроф
2024-10-10T10:48:12Z
Неодетая мать отец-алкаш: в сети появились фото сватов Королевой и Тарзана
GlavRed
2024-10-11T16:37:40Z
Российская певица официально бросила своего четвертого мужа
Comments UA
2024-10-22T19:51:54Z
8 главных трендов 2025 года
Marie Claire
2024-10-21T18:01:22Z
"Не привыкайте к людям": актер и воин рассказал о страхах на войне
GlavRed
2024-10-23T20:30:38Z
Парень из мыла: Обзор фильма "Хеллбой: Проклятие Горбуна"
GameMag
2024-10-23T20:01:59Z
10 самых красивых мужчин мира по версии пластических хирургов
Marie Claire
2024-10-19T11:00:38Z
Затяните корсет: почему Карл Лагерфельд ненавидел свое тело и унижал полных женщин и низких мужчин
Marie Claire
2024-10-20T17:33:35Z
Хейли Бибер спустя два месяца после рождения сына вернулась к занятиям пилатесом
Фокус
2024-10-23T13:15:26Z
Появилась итоговая декларация саммита БРИКС: один пункт о войне в Украине
Comments UA
2024-10-23T14:12:46Z
Путин будет в шоке: такого он от своих военных точно не ожидал
Comments UA
2024-10-13T06:03:26Z
Стала известна реакция Запада на скандал с МСЭК
Корреспондент
2024-10-23T17:24:13Z
Путин сделал заявление о "мирном завершении" войны в Украине
TSN
2024-10-18T18:39:28Z
"Возвращаются в оккупацию": Украина провалила политику по поддержке ВПЛ, — Шуляк
Фокус
2024-10-23T21:06:39Z
Зеленский потроллил РФ в вечернем обращении: Захарова в ответ угрожает "оккупировать Киев"
Фокус
2024-10-23T21:00:34Z
Василий Малюк: подозрение получили 64 чиновника МСЭК, отменены тысячи выводов об инвалидности
Comments UA
2024-10-22T16:27:58Z
Трамп хочет судиться против CBS из-за "обманчиво отредактированного" интервью Харрис
Европейская правда
2024-10-21T05:54:07Z
"Об этом все помалкивают", - Жданов – о тревожном звоночке, от которого зависит дальнейший ход войны
Новости Украины
2024-10-14T20:18:23Z
Стояли, ждали и заскучали: девушка нашла, чем занять свой рот с мужчиной в очереди
Знай
2024-10-22T19:51:44Z
Стало известно, каким образом в Украине хотят до конца года мобилизовать 200 тысяч человек
Comments UA
2024-10-13T04:42:34Z
Украинка пыталась сделать клизму 6-месячной крошке термометром, хирурги не поверили своим глазам
Знай
2024-10-11T20:30:09Z
Россияне ставят на свои БПЛА линзы Люнеберга: зачем они нужны и есть ли такие у ВСУ
Фокус
2024-10-21T14:21:24Z
Если оружия нет, это просто "масса людей": Тимочко ответил, нужно ли снижение мобилизационного возраста в ВСУ
TSN
2024-10-23T21:00:33Z
24 октября 2024 года: мученика Арефа - что сегодня нельзя делать
Фокус
2024-10-23T21:00:16Z
Почему провалилась украинская оборона на Курщине: главные причины
Comments UA
2024-10-11T18:24:19Z
Какие доплаты получат пенсионеры в 2025 году
Знай
2024-10-20T18:36:01Z
Мужчины нашли законный способ уехать за границу: возвращаются не все
Comments UA
2024-10-15T15:37:09Z
Следующая цель - Запорожье? Прогнозы хода войны
Корреспондент
2024-10-23T19:45:57Z
Россияне массово сдаются в плен: военный назвал причину
Comments UA
2024-10-15T12:27:57Z
Враг ударил по переправам и перерезал дорогу в Харьковской области
Comments UA
2024-10-23T13:18:02Z
Враг ударил по энергообъекту в Сумской области
Корреспондент
2024-10-23T13:39:29Z
Покровская агломерация под ударом: эксперт рассказал, какие города стали главной целью оккупантов
Политека
2024-10-23T20:24:53Z
Ситуация критическая: вскоре на Донбассе может рухнуть еще один город
Comments UA
2024-10-23T20:15:10Z
Работал на врага: в Николаеве задержан информатор, который наводил ракеты на город
Comments UA
2024-10-15T12:40:21Z
Киевщину ждут массовые отключения электроэнергии: где не будет света по 10-11 часов
Хвиля
2024-10-20T18:15:42Z
Синегубов: На Купянском направлении расширяется зона активных боевых действий
ZN UA
2024-10-17T21:31:57Z
Минус 30 грн в чеке: супермаркеты резко снизили цены на селедку, скумбрию и карпа
Знай
2024-10-11T20:12:50Z
Такого дна в РФ еще не было: с чем смирились российские власти
Comments UA
2024-10-15T12:26:05Z
Правительство изменило критерии бронирования работников
Корреспондент
2024-10-23T15:15:22Z
Когда начнется отопительный сезон осенью 2024: известны сроки и тарифы
Фокус
2024-10-10T13:12:17Z
В Украине усиливают меры безопасности в черноморских портах
Хвиля
2024-10-23T20:06:48Z
В ЕС утвердили кредит Украине на 35 млрд евро, плюс $20 млрд от США: подробности
Новости Украины
2024-10-23T19:33:39Z
Украинцам объяснили, почему банки взимают до 30% за закрытие счетов
Знай
2024-10-13T18:06:44Z
Цены на помидоры достигли многолетнего максимума: сколько стоят в октябре
Хвиля
2024-10-13T03:06:20Z
Неприятный сюрприз от "Ощадбанка": как не попасть в ловушку
Знай
2024-10-13T03:06:18Z
Украинского военного поймали на "горячем": теперь ему грозит тюрьма
Политека
2024-10-15T18:03:11Z
В Тернополе возле студенческого общежития умер работник университета
Корреспондент
2024-10-21T14:03:13Z
В Карпатах медведь растерзал мужчину во время попытки пересечь границу
Comments UA
2024-10-17T10:54:48Z
Под Киевом произошел взрыв в многоэтажке
Корреспондент
2024-10-10T11:48:33Z
МОУ: Подозреваемые в изнасиловании девочки в Закарпатье пытались мобилизоваться, но им отказали
ZN UA
2024-10-23T21:04:02Z
В Киеве во время воздушной тревоги раздаются взрывы: что известно
TSN
2024-10-23T20:51:36Z
В роССии молотком убили пилота, причастного к ударам по Украине
Известия Киев
2024-10-21T13:50:21Z
Контрафактный товар на 11 млн грн обнаружило БЭБ: что продавали незаконно
Comments UA
2024-10-23T13:18:18Z
В Хмельницкой области раздаются взрывы
TSN
2024-10-19T09:33:48Z
Сезон простуд: 7 напитков, которые повысят иммунитет этой осенью
Фокус
2024-10-15T12:30:49Z
В каком возрасте стоит бросить курить: отказ от вредной привычки поможет прожить намного дольше
Фокус
2024-10-10T12:57:30Z
Что вызывает "мушки" перед глазами: возрастные изменения или серьезная опасность
Знай
2024-10-13T17:21:25Z
Медики бьют тревогу из-за детей: на что обратить внимание
Знай
2024-10-10T20:51:32Z
Идеально есть на завтрак: 3 лучших постных белка для похудения
Фокус
2024-10-23T20:12:22Z
Первой аптеке в Украине разрешили делать прививки от гриппа
Комсомольская правда
2024-10-23T19:05:53Z
«Делайте это каждый день»: врач выбрал лучшее упражнение, которое продлевает жизнь
Marie Claire
2024-10-12T03:00:53Z
Более 118 тысяч украинцев заболели, есть летальные случаи: какие вирусы циркулируют
Comments UA
2024-10-23T15:24:42Z
Как улучшить здоровье сердца: кардиолог рекомендовал "нажимать" на один фрукт
UAToday
2024-10-23T14:21:15Z
Батареи останутся в прошлом: создана пленка, превращающая движения в энергию
Фокус
2024-10-20T18:57:52Z
Зона вас поглотит: журналисты в восторге от украинской S.T.A.L.K.E.R. 2
Фокус
2024-10-18T18:42:06Z
Проще не стало: ученые узнали первичное происхождение японцев, однако есть нюанс
Фокус
2024-10-15T12:42:34Z
Иран нашел способ заставить Кремль расплатиться за поддержку в войне против Украины
Новости Украины
2024-10-13T05:57:07Z
Персональный багет: Новый трейлер Clair Obscur: Expedition 33 посвящен Франции
GameMag
2024-10-23T20:43:48Z
Nvidia заблокировала россиянам доступ к обновлениям драйверов видеокарт, — росСМИ
Фокус
2024-10-23T20:42:28Z
Интернет по новым тарифам: когда и насколько подорожают услуги
Знай
2024-10-18T19:03:12Z
SpaceX вывела на орбиту 43 интернет-спутника Starlink
Корреспондент
2024-10-15T12:33:25Z
Сбой или санкции? Nvidia заблокировала жителям России доступ к драйверам для видеокарт
GameMag
2024-10-23T19:38:33Z
Удивительно свежий и вкусный: рецепт восточного салата из красной капусты
Фокус
2024-10-10T19:21:56Z
Вяленые томаты в духовке: простой рецепт от звезды "Мастер Шеф"
Политека
2024-10-17T04:01:57Z
Как правильно хранить чеснок на зиму, чтобы он остался свежим: полезные советы
Политека
2024-10-12T14:42:11Z
«Дофаминовое меню»: новый метод, чтобы составить список дел и прожить день максимально эффективно
Marie Claire
2024-10-23T20:31:59Z
Как правильно отвечать на вопрос "Как дела?": мольфар дал совет
Новости Украины
2024-10-23T20:21:06Z
Как одеться на Хэллоуин: 25 стильных идей для страшно веселого праздника
Marie Claire
2024-10-23T18:01:07Z
Гороскоп на 24 октября 2024 года по картам Таро для всех знаков зодиака
UAToday
2024-10-23T17:30:10Z
Знают далеко не все: какие вещи нельзя держать в своей спальне - ТОП-8 предметов
GlavRed
2024-10-23T17:27:19Z
Не молоко и не вода: как сделать картофельное пюре вкуснее
Фокус
2024-10-23T17:06:01Z
Кличко "культурно послал" за вопрос о бывшей невесте: что не так с Панеттьери
Новости Украины
2024-10-15T16:54:02Z
Звезду мирового футбола Мбаппе обвинили в изнасиловании – СМИ
ZN UA
2024-10-15T18:21:15Z
"Довбик добавил им возможностей": Шовковский поделился ожиданиями от матча против "Ромы"
ZN UA
2024-10-23T19:38:45Z
Усик и Фьюри провели первую битву взглядов на дебютной пресс-конференции перед реваншем
ZN UA
2024-10-23T17:46:28Z
Алиев и Милевский решили свой конфликт на матче медиалиги - появилось видео
Корреспондент
2024-10-23T17:12:47Z
Усик создал аккаунт в новой соцсети и похвастался футбольными навыками
Корреспондент
2024-10-23T13:06:24Z
"Рома" – "Динамо": онлайн-трансляция матча Лиги Европы
ZN UA
2024-10-23T11:00:24Z
Футболист сборной Украины установил уникальное достижение в Австрии
ZN UA
2024-10-23T10:29:16Z
Эннис рассказал, как собирается завершить реванш с Чухаджяном
Корреспондент
2024-10-23T10:24:36Z
Первый электромобиль Cadillac Escalade подорожал в 4 раза за считанные минуты
Фокус
2024-10-15T09:57:54Z
Многострадального "Блэйда" переделывают в кроссовер "Сыновей полуночи"
GameMag
2024-10-23T11:13:21Z
Миллиардные расходы на авто: какие бренды выбрали украинцы
Comments UA
2024-10-23T09:39:07Z
Какие автомобили чаще всего угоняют в Украине в 2024 году
Фокус
2024-10-23T09:00:24Z
Роскошный брат SsangYong: в Индонезии создали премиальный бронированный внедорожник
Фокус
2024-10-23T07:16:46Z
В Украине уменьшилось количество новых дизельных авто
Знай
2024-10-23T06:51:12Z
Норрис прокомментировал свой пилотаж во время борьбы с Ферстаппеном в США
Корреспондент
2024-10-22T18:57:55Z
Такси заработают в комендантский час: что известно
Знай
2024-10-22T15:21:42Z
Бензин, гибрид или электро: Chery презентовали недорогой кроссовер для Европы
Фокус
2024-10-22T14:15:47Z