Щоб приготувати салат з консервованим тунцем знадобиться зовсім небагато часу, а на смак це зовсім не вплине. Простим рецептом ділиться 24 Канал з посиланням на zhenskiy.
Салат з консервованим тунцем
- Час: 10 хвилин
- Порції: 1
Інгредієнти:
– тунець консервований – 200 грамів
– помідори – 2 штуки
– огірки – 2 штуки
– листя салату – 50 грамів
– цибуля – 1 штука
– сіль – до смаку
– оливкова олія – 1 столова ложка
Приготування:
- Свіже листя салату переберіть, відокремте один від одного і промийте кожен лист під холодною проточною водою. Викладіть чисте листя салату на рушник та дайте просохнути. Коли зайва волога піде, салатне листя порвіть руками на шматочки й викладіть їх на салатник.
- Свіжі помідори промийте холодною водою й обсушіть. Наріжте помідори часточками, якщо вони великі, і четвертинки, якщо томати дрібні. Додайте порізані помідори до салату.
- Свіжі огірки промийте під проточною водою, як і помідори. Обсушіть і наріжте напівкільцями. Додайте нарізані огірки в салат.
- Цибулю почистьте, промийте і наріжте півкільцями. Додайте до салату.
- Консервований тунець витягніть з банки, поріжте маленькими кубиками й додайте в салат.
- Салат посоліть на свій смак, можна додати й інші улюблені спеції для салату. Заправте оливковою олією, злегка перемішайте і можна подавати.
Шукаєте інгредієнт для свого улюбленого салату? Крабові палички ТМ "Водний Світ" прийдуть на допомогу! Їхній ніжний смак та висока якість зроблять вашу страву справжнім шедевром.
Поділитися сюжетом
Джерело матеріала