У самому центрі Праги відкрився перший заклад Lviv Croissants. Чехія стала четвертою країною за межами України, де працюють ресторани мережі. Про це повідомляє Економічна правда, пише agronews.ua.
Франшизу придбали партнери – українець, який проживає в Чехії, та місцевий підприємець. Обидва мають досвід у сфері громадського харчування та маркетингу.
“Ми представляємо Україну у світі і відчуваємо за це неабияку відповідальність. Тому й партнерів обираємо таких, які готові розділити її з нами, – говорить співвласник Lviv Croissants Андрій Галицький. – У кожній країні ми маємо свій план розвитку мережі, тому вкрай важливо, щоб партнер був готовий йти з нами в all-in”.
Умови для франчайзі в Європі тотожні українським. При цьому центральний офіс надає підтримку на всіх рівнях – від юридичної допомоги та маркетингу до пошуку персоналу і місцевих постачальників. Навчання працівників також проводили тренери з України.
ТЦ Palladium, де відкрилися Lviv Croissants, розташований неподалік від Карлового мосту. Це Старе місто, тому тут завжди людно і багато туристів. Заклад має площу 173 кв. м і близько 60 посадкових місць.
Меню відрізняється від українського: у ньому переважають саме локальні та звичні для чехів продукти. Але як і в інших країнах, буде широкий вибір як ситних круасанів з куркою, яловичиною, лососем, свіжими овочами та зеленню, так і солодких з фруктами, ягодами, шоколадом і кремом. Метою було врахувати гастрономічні традиції регіону та смаки місцевих.
На цьому бренд не збирається зупинятися і вже активно працює над пошуком локацій для майбутніх закладів. У планах – розвиток мережі як у Празі, так і в інших регіонах Чехії.