Оселедець можна придбати й у магазині, але ніщо не зрівняється з плодом власних старань. Цей оселедець у маринаді є справжнім кулінарним шедевром, розповідає 24 Канал з посиланням на портал "На пенсію".
Рецепт оселедця в маринаді
- Час: 20 хвилин + маринування
- Порцій: 4
Інгредієнти:
– 1 кілограм оселедця;
– 6 столових ложок солі;
– 10 горошин запашного перцю;
– 3 столові ложки цукру;
– 3 – 4 лаврові листи;
– 1 літр води.
Друзі вирішили зробити сюрприз і прийшли у гості без попередження? Будьте готові до будь-якої несподіванки разом із ТМ "Водний Світ". Морепродукти бренду не тільки смачні, а й корисні, адже містять вітаміни, мінерали, Омега-3 та рибний білок. Вони обов’язково припадуть до душі навіть затятим гурманам.
Приготування:
- Спочатку приготуйте маринад: налийте воду в каструлю та доведіть її до кипіння. Додайте сіль, цукор, спеції й варіть маринад на слабкому вогні 5 – 7 хвилин.
- Підготований оселедець розморозьте, ретельно промийте й, не очищаючи від нутрощів, залийте охолодженим маринадом.
- Помістіть оселедець у маринаді на нижню полицю холодильника (або на верхню, якщо морозильна камера розташована зверху) на три дні.
- Після цього оселедець буде повністю готовий до вживання.
Смачного!
Ідеальна страва на сім'ю: простий рецептмолдавської запіканки.
Поділитися сюжетом
Джерело матеріала