Фрикадельки надають супу особливого смаку, роблячи його ще апетитнішим. Такий суп зігріє вас і подарує відчуття затишку навіть у найпохмуріший день. Рецептом ділиться24 Канал з посиланням на smaker.
Суп з фрикадельками
- Час: 45 хвилин
- Порцій: 6
Інгредієнти:
– 2 літри води;
– 2 моркви;
– 1 корінь петрушки;
– пів кореня селери;
– 3 картоплини;
– 1 цибулина;
– 3–4 лаврових листки;
– 5 зерен запашного перцю;
– 500 грамів курячого фаршу;
– 1 яйце;
– 3 зубчики часнику;
– 100–150 грамів борошна;
– 4 столові ложки вершкового масла;
– 100 мілілітрів сухого білого вина;
– сіль і перець – до смаку;
– 200 грамів свіжого шпинату;
– 150 грамів сиру пармезан.
Приготування:
- Картоплю та інші овочі помийте та почистіть.
- Петрушку, селеру та цибулю покладіть в каструлю з водою цілими, моркву – наріжте кружечками, а картоплю – кубиками.
- У зелені обріжте коріння, промийте, складіть у 2 –3 рази, обмотайте бавовняною ниткою і додайте в каструлю. Це зробить бульйон більш ароматним.
- Також у воду покладіть лавровий лист і запашний перець. Варіть на слабкій конфорці близько години.
- Помістіть фарш в миску. Додайте до нього яйце і дрібно нарізаний часник. Приправити сіллю і перцем. Зробіть з усіх інгредієнтів однорідну масу та добре вимішайте.
- Сформуйте з курячого фаршу невеликі кульки. Обваляйте їх у борошні.
- Обсмажте на вершковому маслі і залийте сковороду вином. Покладіть листя шпинату в сковорідку і залиште на деякий час на плиті, щоб листя бланшувалося.
- Вийміть із супу зелень, цибулю, селеру та петрушку. Додайте фрикадельки зі шпинатом. Прокип’ятіть заготовку ще 8 – 10 хвилин. Приправити до свого смаку сіллю і перцем.
- Готовий суп посипте натертим пармезаном.
Це дуже смачно: як приготувати салат з моркви по-корейськи
Поділитися сюжетом
Джерело матеріала