Осінь – пора затишних сімейних вечорів та страв із гарбуза. Як поєднати його з куркою та грибами в одній апетитній страві – розповідає 24 Каналз посиланням наFajne gotowanie.
Курка з гарбузом
- Час: 45 хвилин
- Порцій: 4
Інгредієнти:
– 400 грамів курячого філе;
– 450 грамів очищеного гарбуза;
– 10 великих печериць;
– 1 невелика цибуля;
– 30 грамів пшеничного борошна;
– 4 столові ложки олії;
– половина склянки вершків 30% (125 грамів);
– 600 грамів бульйону (за бажанням);
– спеції: сіль, перець, свіжа петрушка – до смаку.
Приготування:
- Куряче філе промийте і наріжте тонкими скибочками. Приправте м'ясо сіллю і перцем до смаку.
- Потім обваляйте м'ясо в пшеничному борошні.
- Гарбуз наріжте кубиками. Печериці наріжте пластинками. Цибулю слід очистити та нарізати дрібними кубиками.
- Розігрійте одну столову ложку олії в каструлі та обсмажте курку з кожного боку приблизно по 2 хвилини, поки вона не стане злегка золотистою. Після закінчення цього часу вийміть курку на блюдо.
- Потім налийте в каструлю ще одну столову ложку олії, додайте гриби та цибулю та обсмажуйте на сильному вогні приблизно 2 хвилини. Потім викласти продукти на окрему тарілку.
- Потім додайте в каструлю ще одну столову ложку олії, додайте гарбуз і дрібку солі.
- Смажте гарбуз приблизно 3 хвилини.
- Після закінчення цього часу додайте в каструлю обсмажене куряче філе.
- Гарячий бульйон влийте в каструлю з гарбузом і доведіть до кипіння. Варіть гарбуз на середньому вогні приблизно 3 хвилини.
- Додайте вершки і подрібнену петрушку в каструлю з гарбузом і обережно перемішайте інгредієнти.
- Потім додайте відкладені гриби та цибулю та готуйте без кришки близько хвилини.
- Подавайте готову курку з гарбузом і грибами з улюбленим гарніром (наприклад, картоплею або рисом).
Це така смакота: як приготуватипудинг.
Поділитися сюжетом
Джерело матеріала