У соціальній мережі фудблогер Наталія Жук розповіла, як зробити смачний і ситний перекус, удосконаливши рецепт круасанів.
Готові круасани-піци стануть чудовою закускою або швидким перекушуванням. Сирна начинка та аромат шинки створюють насичений смак, а кунжут додає пікантності.
Інгредієнти:
- 500 г листкового дріжджового тіста
- 100 г крем-сиру з травами
- 100 г твердого сиру
- 100 г шинки
- трохи молока і кунжут для посипання
Розігрійте духовку до 180 °C.
Для приготування круасанів-піци розкачайте 500 г листкового дріжджового тіста. На одну половину пласта нанесіть рівномірним шаром крем-сир із травами. Потім натріть на великій тертці 100 г твердого сиру і розподіліть поверх крем-сиру.
Шинку наріжте тонкими скибочками і викладіть поверх сиру. Другу половину тіста складіть поверх начинки, притискаючи краї, щоб шари добре склеїлися.
Пласт, що вийшов, наріжте на трикутники. Акуратно згорніть кожен трикутник у формі круасану, починаючи з широкого боку.
Перекладіть заготовки на лист, застелений пергаментним папером. Змастіть їх молоком за допомогою пензлика і посипте кунжутом.
Випікайте круасани в розігрітій духовці 35-40 хвилин.
Останні новини України:
Весь секрет у соусі: кулінар показав, як смачно приготувати картоплю.
Улюблений осінній десерт: рецепт яблучного пирога з корицею.
Три топові маринади для курки: "Майстер Шеф" Хіменес-Браво поділився рецептами.