Такі вафлі легко готуються, якщо знати ідеальний рецепт. Як досягнути найкращого результату розповідає 24 Канал з посиланням на Kwestia Smaku.
Вафлі у вафельниці
- Час: 25 хвилин
- Порцій: 2
Інгредієнти:
– 240 грамів пшеничного борошна;
– 1,5 чайної ложки розпушувача;
– щіпка солі;
– 2 чайні ложки цукрової пудри або цукрового піску;
– 1 столова ложка ванільного цукру;
– 350 мілілітрів молока;
– 2 яйця;
– 125 мілілітрів розтопленого вершкового масла.
Приготування:
- Висипте борошно в миску, додайте розпушувач, сіль, цукор і ванільний цукор.
- Ретельно перемішайте.
- Додайте молоко, яйця, розтоплене масло.
- Перемішайте міксером або віночком до однорідної консистенції.
- За бажанням залиште тісто відпочити на 15 хвилин, але це не обов’язково.
- Розігрійте вафельницю. Випікайте вафлі до золотистої скоринки приблизно 3 – 3,5 хвилини або відповідно до інструкції до вашої вафельниці.
- Наливайте тісто ополоником і ретельно розподіляйте його по поверхні опуклою стороною ополоника.
- Після випікання викладіть вафлі на металеву решітку.
- Посипте готові вафлі цукровою пудрою.
- Подавайте з улюбленими добавками: джемом, кленовим сиропом, фруктами чи збитими вершками.
Що приготувати до печива: рецепт печива зкавою.
Поділитися сюжетом
Джерело матеріала