Такої подачі оселедця ваші гості точно ще не зустрічали. Закуска завжди викликає захват та першою зникає зі столу. 24 Канал пропонує зберегти рецепт оселедця від порталу Смачненьке.
Рецепт оселедця в лаваші
- Час: 20 хвилин + кілька годин у холодильнику
- Порцій: 8
Інгредієнти:
– 4 філе оселедця;
– 2 варені на круто яйця;
– пучок зеленої цибулі;
– 2 лаваші;
– 200 грамів плавленого сиру.
Приготування:
- Філе оселедця викладаємо на дошку, накриваємо харчовою плівкою та злегка відбиваємо.
- Варені яйця натираємо, цибулю дрібно нарізаємо.
- Лаваші складаємо один на один. Один лаваш намазуємо сирком.
- Викладаємо оселедець на лаваш, потім викладаємо яйця та цибулі. Загортаємо другою частиною лаваша у рулет та ставимо його у холодильник на 4 години.
- Розрізаємо рулет на порційні шматочки.
Смачного!
Корисні лайфхаки: як швидко розморозити м'ясо без втрати якості.
Поділитися сюжетом
Джерело матеріала