Про це повідомляє 24 Канал з посиланням на UPI.
Що відомо про курйозний інцидент
34-річний Гаррі Сігер з британського міста Ейлсбері опублікував у своїх соцмережах фото незвичайно гладкого шоколадного батончика Mars. Ця публікація швидко стала вірусною, зібравши сотні поширень і тисячі коментарів.
Він був таким самим на смак. Він просто був набагато тоншим зверху, от і все – не зовсім таким товстим,
– пояснив чоловік.
Наступного дня Сігер звернувся до компанії, яка виробляє батончики. Він сказав, що не вимагає ніякої компенсації, але йому було цікаво, що спричинило таку помилку.
Компанія Mars Wrigley U.K. не надала Сігеру пояснень, але нагородила його ваучером на 2 фунти стерлінгів – на суму 2,53 долара в американській валюті.
У чому причина браку
Коментатори допису, які знайомі з процесом виготовлення цукерок, сказали, що брусок, швидше за все, просто не продувається повітрям у машині, яка називається гладильною. Саме цей процес видування і викликає завихрення шоколаду зверху.