Хоча класичний спосіб приготування ікри на хлібі з маслом може здатися простим – нарізати батон, намазати його маслом і додати ікру – існує додатковий крок, який може покращити смак. Про яку дію мовиться, розповідає 24 Канал з посиланням на Ukr.Media.
Що зробити зі скибочками багета, щоб вони були смачніші
У кулінарній підказці для ідеальних тостів експерти рекомендують не поспішати з намазуванням масла на нарізаний хліб. Почніть з того, що покладіть скибочки на попередньо розігріту суху сковороду.
Обсмажте шматочки батона або багета по кілька хвилин з кожного боку. Ця техніка дозволяє отримати красиву золотисту скоринку, що покращує як зовнішній вигляд, так і смак хліба.
Дайте шматкам хліба охолонути. І лише тоді зверху можна нанести шар вершкового масла, й викласти ікру.
В результаті ваші гості будуть вражені чудовою хрусткою скоринкою та яскравими смаковими якостями.
А ви знаєте: як смажити картоплю, щоб вона не пригоріла.