Смачна кутя – це основа різдвяного застілля, а секрети її приготування передаються із покоління у покоління. Одним з популярних додатків до куті є мед, і 24 Канал підкаже, коли краще його додавати у страву.
Коли додавати мед у кутю
В який би спосіб ви не готували кутю, щодо меду існує єдине універсальне правило: додавати його потрібно наприкінці. В ідеалі, коли страва трішки охолоне.
Різдвяна насолода / Фото "Я – шеф-кухар"
У такий спосіб мед збереже свої корисні властивості, а регулювати смак буде дуже легко. До речі, запам'ятати це правило допоможе народна приказка "Не передати куті меду". Вона підказує, що всьому потрібно знати міру, а найлегше це робити, коли все майже готове.
Пампухи не вберуть олію при смаженні: який інгредієнт з цим допоможе.
Поділитися сюжетом
Джерело матеріала