Гуляш – це універсальна м'ясна страва, яка відмінно підходить до будь-якого гарніру: макаронів, каші або відвареної картоплі.
Готуючи гуляш, ми намагаємося зробити м'ясо ніжним, соковитим та ароматним, проте це не завжди виходить.
Спробуйте приготувати гуляш у вершковому соусі та грибами за рецептом фудблогерки Іванки. Соус додасть вашій страві ніжності, а гриби – неперевершену самку.
Інгредієнти:
- 500 гр свинячої вирізки
- 300 гр печериць
- 1 цибулина
- 3 зубчики часнику
- 100 мл вершків 30-33%
- 100 мл води
- 2-3 ст л соєвого соусу
- спеції
- зелень
Спосіб приготування:
Свинину нарізати на шматочки і обсмажити на сковороді.
Далі до м'яса додаємо шапміньйони, обсмажуємо.
Подрібнюємо часник та цибулю і додаємо до м'яса. Обсмажуємо 1-2 хв і вливаємо вершки з водою.
Додаємо улюблені спеції та гасимо на повільному вогні ще 10 хв до загусання соусу. Присипаємо зеленню та пробуємо. Усім смачно!
Нагаддаємо, що Ідеально для перегляду "Один вдома" або "Грінча": рецепт ароматного гарячого шоколаду з магією Нового року.
Раніше ми повідомляли, що 15 хвилин і найсмачніший торт у вашому житті готовий: рецепт десерту "Мурашник".
Також стало відомо, що ці 3 страви обов'язково мають бути на новорічному столі: салат, основне та десерт для задобрювання Зеленої Змії.
Поділитися сюжетом
Джерело матеріала