MY.UAНовини
Новорічний стіл як у зірки: рецепти страв від Матвієнко, Тополі, Довженка, Сенічкіна та інших
Новорічний стіл як у зірки: рецепти страв від Матвієнко, Тополі, Довженка, Сенічкіна та інших

Новорічний стіл як у зірки: рецепти страв від Матвієнко, Тополі, Довженка, Сенічкіна та інших

Ламаєте голову, що приготувати на Новий рік? Та так, щоб усі здивувались! Тож ми розпитали наших знаменитостей, що вони готують на святковий стіл і попросили поділитися своїми секретиками родинних страв.

«Оселедець під шубою» з особливим інгредієнтом від Тоні Матвієнко

- Салат «Оселедець під шубою» - це справжній символ святкового столу на Новий рік (і не тільки) в нашій родині. У нас, у великій родині Матвієнків, він завжди на почесному місці. Але ми готуємо його трішки по-особливому, додаючи чорнослив. Цей інгредієнт надає страві цікавої солодкувато-копченої нотки, і я впевнена, що він припаде до душі кожному, хто спробує наш рецепт, - розповідає співачка Тоня Матвієнко.

Для приготування вам знадобляться такі інгредієнти (розраховуйте грамовку на вашу родину):

  • філе оселедця - 300 г,
  • цибуля ріпчаста - 1 шт.,
  • морква - 3 великі шт.,
  • буряк - 2 великі шт.,
  • картопля - 5 середніх шт.,
  • чорнослив - 300 г,
  • майонез – 300-400 мл (бажано, приготовлений самостійно),
  • сіль - за смаком.

Шари викладайте в послідовності: оселедець, далі цибуля, далі - картопля, морква, буряк. Кожен шар змащуємо майонезом. Другим шаром повторюємо - картоплю, моркву, буряк. Зверху додаємо дрібно нарізаний чорнослив. Головне - дайте салату добре настоятися, щоб кожен інгредієнт розкрив свій смак.

Тоня Матвієнко радить приготувати «Оселедець під шубою» з чорносливом. Фото: пресслужба Тоні Матвієнко

Холодець від Юлії Зорій

Цьогоріч Юлія Зорій вперше спробувала варити холодець, страва сподобалась, то ж буде і на новорічному столі.

- Насправді новорічне меню у нас без якихось особливих страв. Точно є овочеві салати, чоловік запікає качку чи якесь інше мʼясо, бутерброди з консервованого тунця і вершкового сиру, і я роблю салат з крабових паличок, - розповідає ведуча програми «Ранок у великому місті» на каналі ICTV2 та психологиня Юлія Зорій. - Не всі його люблять, а для мене це спогад з дитинства, бо тоді вони були делікатесом, і цей салат робила мама на Новий рік. Мені він страшенно подобався. Чоловік на нього не претендує, то ж зʼїдаю сама.

В цьому році на новорічному столі пануватиме нова страва – холодець.

Готую так: половинка півня, шматок мʼяса з кістки (свинини чи яловичини) і вичищені свинячі ніжки. Ставлю все на вогонь. Першу воду зливаю, після того як вона закипіла. Щоб холодець був прозорим, промиваю мʼясо, додаю лавровий лист, перець горошком, морквину, цибулину і селеру, і знову варю на маленькому вогні протягом десь 5 годин. Тут час залежить від мʼяса – воно має стати мʼяким і легко відділятися від кісток.

У бульйон додаю подрібнений часник. Потім розбираю мʼясо на дрібні шматки, складаю в тарілочки і заливаю попередньо процідженим від часнику бульйоном. Залишаю охолонути, а потім - в холодильник.

Виходить дуже смачно. Навіть Хаймарс (кіт-мейкун. – Авт.) зацінив: оскільки він великий кіт, для якого не проблема піднятися на задні лапи і передніми дістати все, що його цікавить. Так вийшло і з вистигаючим холодцем - він занурював лапку в тарілку з бульйоном і смакував, поки я не бачила. Тож у нас на одну тарілку стало менше.

У Юлії Зорій на святковому столі буде холодець. Фото: пресслужба ICTV2

Гуска з яблуками, медом та апельсинами від Марини Боржемської

- Гуска з яблуками, медом та апельсинами - це наша традиційна святкова страва. По-перше, гуска виглядає дуже ефектно на святковому столі й створює особливу атмосферу. По-друге, поєднання яблук, меду та цитрусових додає м’ясу ніжності, аромату та легкої солодкості, що робить страву вишуканою й неймовірно смачною. А ще вона нагадує про затишок, родинне тепло та традиції, які так хочеться зберегти, - розповідає фітнес-тренерка Марина Боржемська. - Ця страва передавалася у нашій родині з покоління в покоління. Колись її готували з простими яблуками та мінімумом спецій, але з часом рецепт трохи трансформувався, набув нових акцентів і сучасних смаків.

Інгредієнти:

  • гуска (3–4 кг),
  • 4-5 кисло-солодких яблук (краще «Симиренка» або схожі сорти),
  • 2-3 апельсини,
  • 3 ст. л. меду,
  • 3 ст. л. оливкової олії,
  • сіль,
  • перець,
  • розмарин,
  • чебрець (за смаком),
  • 2 зубчики часнику.

Приготування:

Гуску добре промити й обсушити паперовим рушником. Натерти зсередини та зовні сіллю, перцем і сухими травами (розмарин і чебрець).

Яблука розрізати на 4 частини, видалити серцевину. Апельсини нарізати півкільцями. Змішати фрукти й додати 1 ст. л. меду та трохи розмарину. Начинити гуску цією сумішшю й зашити отвір або закріпити зубочистками.

Для маринаду у невеликій мисці змішати 2 ст. л. меду, оливкову олію та подрібнений часник. Змастити гуску маринадом з усіх боків.

Викласти гуску на деко або у форму для запікання. Додати трохи води (приблизно 100 мл) на дно форми. Накрити фольгою й запікати в духовці, розігрітій до 180 °C, протягом 2-2,5 годин. Кожні 30–40 хвилин поливайте гуску соком, що виділяється під час запікання. За 30 хвилин до завершення приготування зняти фольгу, щоб м’ясо підрум’янилося.

Викласти готову гуску на велике блюдо й прикрасити шматочками запечених яблук, апельсинів і свіжими гілочками розмарину. Якщо залишилося трохи запечених фруктів, їх можна подати як гарнір - вони виходять соковитими й ароматними

Ця страва ідеально поєднується з легким салатом або запеченими овочами чи картоплею.

Марина Боржемська запікає гуску з яблуками, медом та апельсинам. Каже, що процес приготування - справжній сімейний ритуал. Фото: надано Мариною Боржемською

Запечене м’ясо від В’ячеслава Довженка

В’ячеслав Довженко зізнається: любить експериментувати зі стравами, але завжди запікає м’ясо.

- На моєму новорічному столі завше є салати, люблю ці страви. «Олів’є» і «Шуби» не буде, бо я люблю експериментувати, пробувати щось нове. В цьому році, скоріше за все, відкрию TikTok і оберу декілька нових рецептів, в залежності від того, чого захочеться. Просто треба прислухатися до себе і обрати щось нове, а то життя пройде, а ти нічого, окрім «Олів’є», не спробував, - говорить актор.

А от щодо м’яса – то тут завжди запечене, це може бути качка або курка, баранина чи ягня, але не свинина. Роблю все сам і з задоволенням. Обираю свіже м’ясо, промиваю ретельно, на декілька годин мариную у спеціях – кожний додає те, що любить, потім запікаю.

В мене немає однієї традиції святкування Нового року. Іноді нічого не хочеться готувати – то ж йдеш до друзів, іноді немає настрою на гуляння – і ти робиш дуже скромний новорічний стіл і зустрічаєш дуже спокійно. В наші часи гуляти немає потреби. До того ж, Новий рік – це сімейне свято, сакральна історія, яка має викликати позитивні емоції.

Цьогоріч у грудні переніс операцію, тому ніяких великих заходів не планую. Головне для мене зараз - реабілітація і щоб здоров’я було.

В’ячеслав Довженко любить експериментувати з салатами, але обов’язково запікає м’ясо зі спеціями. Фото: пресслужба ICTV2

Солоні новорічні ялинки від Руслана Сенічкіна

Ведучий «Сніданку з 1+1» Руслан Сенічкін радить приготувати солоні новорічні ялинки.

Інгредієнти:

  • цукіні - 1 шт.,
  • бекон – 40 г,
  • сир – 40 г,
  • оливки – 8 шт.,
  • листкове тісто – 400 г,
  • спеції до смаку.

Для соусу «Песто»:

  • сир – 40 г,
  • базилік – 40 г,
  • часник – 3 зубчики,
  • волоські або кедрові горіхи – 40 г,
  • оливкова олія – 2 ст. л.

Приготування:

Нарізати цукіні слайсами. До них додати спеції до смаку, ретельно перемішати і залишити маринуватися.

Стіл посипати борошном. На ньому розкачати тісто, воно має бути тонким і бажано прямокутної форми.

Щоб приготувати соус «Песто», потрібно листя базиліку покласти в блендер, туди вкинути кілька зубчиків часнику, оливкову олію, додати сир, горіхи. Усе довести до однорідної консистенції.

Розділити усе тісто на 3 рівні частини ножем. Соусом «Песто» намазати першу частину тіста. Нарізати з нього смужки завширшки 1,5-2 см. Скласти усі гармошкою і проколоти шпажками. Мають вийти такі собі ялиночки.

Іншу частину тіста так само нарізати смужками і викласти на них слайси цукіні. Загорнути ялинкою і проколоти шпажками. На останнє тісто викласти бекон і знову загорнути.

Усі ялинки на шпажках викласти на деко і поставити в духовку на 15-20 хвилин при температурі 190 градусів.

У кінці ялинку можна прикрасити додавши на шпажки квадратики із сиру, а зверху замість зірочки узяти оливки.

Руслан Сенічкін пропонує новорічні ялинки. Фото: «1+1 Україна»

Качка по-пекінськи від Олени Тополі

- З дитинства обожнюю салат «Мімоза». Його я люблю саме таким, який моя мама робить, - розповідає співачка Олена Тополя. - Вона «Мімозу» готує так, що салат просто тане в роті - настільки він ніжний. У мене не виходить так зробити. Тільки мама чаклує над цією стравою. Моя фірмова страва - це качка по-пекінськи.

Щоб качка залишалася соковитою (за моїм рецептом), вам знадобиться посуд для запікання з кришкою. В ємність обов’язково додаю води для того, щоб сама качка не втратила свої соки. Це дає можливість м’ясу не висихати. Особливо, якщо це домашня птиця. Також покладіть в середину качки порізаними кубиками кисле яблуко. Воно додасть соковитості м’ясу. Ставлю в духовку десь на 180 градусів на 2,5-3 години.

Далі за 5-10 хвилин можу відкрити кришку форми для запікання і додати трохи градусів. Тоді з’явиться гарна скоринка. Для мене важливо, щоб м’ясо було м’якеньке, щоб діти могли прожувати, щоб качка навіть трохи стушилася, і залишилася соковитою.
Щодо приправ та маринаду - я додаю кожен раз по-різному. Мені особисто подобається додавати густий гранатовий соус. Він додає пікантного солодкуватого присмаку. І, звісно, різні-різні прянощі. Особисто я дуже люблю розмарин. Підбирайте під свій настрій та смак!

Фірмова страва у родини Тополі – качка по-пекінськи. Фото: прессслужба Олени Тополі

Торт з карамельним кремом від Валентини Хамайко

Ведуча каналу «1+1 Україна» Валентина Хамайко розповідає: солона карамель може бути й окремим десертом, і інгредієнтом великого надсмачного торта. Такого, наприклад, як цей за її рецептом.

Інгредієнти для тіста:

  • борошно – 120 г,
  • яйця – 6 шт.,
  • цукор – 100 г,
  • какао – 40 г,
  • розпушувач – 1 ч. л.,
  • вершкове масло – 20 г,
  • дрібка солі

Для солоної карамелі:

  • цукор – 250 г,
  • вершки – 250 мл,
  • масло – 50 г,
  • вода – 50 мл,
  • сіль 1 ч. л.

Для крему:

  • білок – 2 шт.,
  • вершкове масло – 200 г,
  • солона карамель – 400 г.

Приготування:

Готуємо тісто. Яйця розділяємо на білки й жовтки. Білки збиваємо до утворення піни й всипаємо половину цукру. Продовжуємо збивати до утворення пишної густої маси.

Жовтки розтираємо добіла з рештою цукру та дрібкою солі та збиваємо до утворення пишної маси.

На низьких обертах змішуємо білкову та жовткову маси. Працюємо дуже акуратно, щоб маса не осіла. Змішуємо борошно з какао та розпушувачем і поступово додаємо в яєчну суміш, перемішуючи її силіконовою лопаткою.

Розтоплюємо тісто і добре його перемішуємо.

Духовку нагріваємо до 180°. Тісто виливаємо в застелену пергаментом форму для випікання. Накриваємо форму фольгою, добре її фіксуємо: завдяки цій хитрості бісквіт буде високим і рівним.

Випікаємо бісквіт 20 хв, знімаємо фольгу і продовжуємо випікання ще 5-10 хв. Перевіряємо готовність за допомогою сірника.

Готовому бісквіту даємо охолонути у перевернутій формі. Коли бісквіт охолоне, перекладаємо його з форми на таріль, акуратно підрізавши тонким ножем по діаметру.

Готуємо солону карамель. У каструлі з товстим дном змішуємо цукор з водою. На середньому вогні варимо до консистенції світлої карамелі (або, якщо у вас є кулінарний термометр, доводимо масу до температури 160°). Цукрову масу під час приготування не перемішуємо, лише злегка струшуємо каструлю, інакше цукор карамелізується, і ми не отримаємо гладку однорідну карамель.

Заздалегідь в окремій посудині нагріваємо вершки. Каструлю з карамеллю знімаємо з вогню, додаємо масло, сіль і ретельно перемішуємо.

Поступово вливаємо в карамельну масу гарячі вершки й перемішуємо. Ставимо каструлю з карамеллю на вогонь і варимо 5-6 хв. Якщо працюємо з кулінарним термометром, доводимо масу до температури 106-110°.

Гаряча карамель рідка. Коли вона охолоне, то трохи загусне, десь до густини сметани. Якщо хочете, щоб солона карамель була ще густішою, зменште кількість вершків.

Готуємо крем. Збиваємо 2 білки до утворення густої піни й тонкою цівкою, не припиняючи збивати, вводимо гарячу солону карамель. Збиваємо до повного охолодження маси. В білково-карамельний крем додаємо розм’якшене масло і добре збиваємо.

Збираємо торт. Бісквіт розрізаємо на 3 рівні коржі, перемащуємо їх кремом і викладаємо один за одним. (За бажанням кожен корж попередньо можна сприснути вершковим лікером).

Торт прикрашаємо за власним смаком. Я використала фігурки з імбирного печива.

Валентина Хамайко знається на випічці, то ж спробуйте спекти торт за її рецептом. Фото: «1+1 Україна»

Запечене індиче філе від Григорія Германа

- На новорічному столі з їжі улюблене – абсолютно дивовижний салат з картоплі з додаванням оселедця, свіжої цибулі, майонезу. Ну і одразу ховаюсь за бруствер, бо ще люблю «Шубу». Ну вибачайте, люблю і все! - зізнається ведучий програми «Ранок у великому місті» на ICTV2, актор дубляжу Григорій Герман. - Все інше може змінюватись. Знову ж таки, ми вже багато років намагаємось зламати традицію, що Новий рік - це завжди «обжиралово». Ми намагаємося уникати цього «обжиралова», то ж у нас немає цього столу «еге-гей» . Все достатньо скромно, але дуже якісно.

Можу порадити запекти смачне та соковите індиче філе. Готується майже саме. 12 годин - в холодильнику, а потім - годину в духовці.

Маринад:

  • сіль - 20 гр. (на 500 гр. м’яса),
  • шавлія,
  • розмарин,
  • лавровий листочок,
  • часник,
  • вода - 300 мл.

Все це нагріваємо, кип'ятимо 3 хвилини і розбавляємо холодною водою - градусів десь до 36. Зручно буде перевіряти просто пальцем. Заливаємо маринадом цільний шматок м’яса - і в холодильник на 12 годин. Індичка - ніжна. Маринується удвічі швидше за яловичину.

Через 12 годин дістаєте ароматне м’яско, обтираєте паперовими рушниками, натираєте гострою гірчицею і залишаєте «грітися» - до кімнатної температури. Це справді важливо. М’ясо не має бути холодним.

Щойно індичка нагріється - обсмажуєте на сковороді. По 2 хвилини з кожного боку. Духовку нагріваєте до 160°С. Ставите деко. Над ним - решітку. На решітку – м’ясо.

Соку витече небагато. Але щоб не засмічувати духовку - беріть таки деко. М’ясо у духовці тримаєте залежно від його ваги. Розрахунок часу простий: по 20 хвилин на кожні півкіла м’яса. Десь так.

За 10 хвилин до готовності - поставте собі таймер - обмащуємо його сумішшю рослинної олії, паприки і меду.

Все, м’ясо - готове!

Григорій Герман зізнається, що їжу на новорічний стіл вони замовляють у родички, яка має еко-кафе в Києві. Але індичка за його рецептом готується майже сама. Фото: пресслужба ICTV2

Теги за темою
РождествоЗвезды
Поділитися
Поділитися сюжетом
Джерело матеріала
Згадувані персони
Падіння цін на нафту посилює тиск на РФ і збільшує шанси на мирну угоду – Трамп
Факти ICTV
2025-05-05T20:24:58Z
Фаворит виборів президента Румунії пояснив небажання допомагати Україні, згадавши Трампа
Лига
2025-05-05T20:21:31Z
Ізраїль завдав авіаударів по Ємену
ГЛАВКОМ NET
2025-05-05T20:19:59Z
Мерц висловився щодо заборони "Альтернативи для Німеччини"
Европейская правда
2025-05-05T20:19:42Z
Президентське подружжя зустрілось з українською громадою у Празі
УкраинФорм
2025-05-05T20:01:55Z
Прем'єр Нідерландів: Загроза, яку становить Росія, виходить за межі України
УкраинФорм
2025-05-05T20:01:15Z
Чоловік путіністки Валерії публічно засудив напад РФ на Україну: "Зупинитися"
GlavRed
2025-05-05T19:57:40Z
В Офісі президента попередили, що Росія готує провокації
Gazeta UA
2025-05-05T19:57:21Z
Намагався змінити світ на краще: на війні загинув 20-річний син політика з Фінляндії Лео Аланд
24tv
2025-05-05T19:54:28Z
Трейлер кримінальної драми «З вершин до низин» — рімейку «Рая та пекла» Акіри Куросави від A24 та Apple
ITC
2025-05-05T20:13:01Z
"Довкола стільки "шакалів": Казанін зізнався, чому Кравець покинула Квартал
GlavRed
2025-05-05T20:00:24Z
Зваблива кохана Роналду засвітилася без спідниці на вулицях Нью-Йорка
24tv
2025-05-05T19:33:39Z
Віру Брежнєву покликали заміж - хто став судженим
GlavRed
2025-05-05T19:27:29Z
Надовго залишаються в голові: 5 психологічних трилерів, які розхитують реальність
24tv
2025-05-05T19:27:10Z
«Простір натюрморту»: у Києві відбудеться виставка художниці Ангеліни Гафинець
Политека
2025-05-05T18:42:44Z
Голлівуд шаленіє через цей манікюр: новий тренд, який ви не можете пропустити
24tv
2025-05-05T18:33:13Z
Широкий жест: Налчаджиоглу витратив на прикрасу для нової пасії понад мільйон
GlavRed
2025-05-05T18:27:56Z
Тарас Цимбалюк відповів, чому вирішив взяти участь у "Холостяку"
Gazeta UA
2025-05-05T17:39:19Z
Тисяча доларів та квиток: США платитиме мігрантам, які депортуватимуться самостійно
Фокус
2025-05-05T20:21:25Z
Українські виші втратили значну кількість студентів-іноземців, – МОН
24tv
2025-05-05T20:15:01Z
Солдати з КНДР у Курській області: у РФ готують табір для тисячі нових військових
Фокус
2025-05-05T20:10:59Z
Чи передасть Греція ЗРК Patriot: ЗМІ розкрили відповідь
GlavRed
2025-05-05T20:10:12Z
Українці встановили рекорд із купівлі житла в Польщі
Gazeta UA
2025-05-05T19:46:39Z
Ватикан завершує приготування до конклаву: усі кардинали вже в Римі
ГЛАВКОМ NET
2025-05-05T19:36:24Z
Росіяни повідомляють про масові запуски українських дронів: їх бачили у кількох областях
Telegraf
2025-05-05T19:36:18Z
Чи зупинять проведення НМТ у разі повітряної тривоги
24tv
2025-05-05T19:33:57Z
Грошова допомога у Полтаві: хто може отримати і як зареєструватися
Политека
2025-05-05T19:31:43Z
Чотири LNG-танкери рф втратили реєстрацію у Панамі
iPress
2025-05-05T20:19:40Z
Світова економіка вже відчуває на собі тягар через тарифи Трампа
iPress
2025-05-05T20:19:01Z
Замовили картку - платіть 100 гривень: чому у ПриватБанку зникла безкоштовна доставка
Знай
2025-05-05T20:10:04Z
Українцям пояснили, як переказувати гроші на карту та уникнути проблем з податковою та банками
Хвиля
2025-05-05T19:27:42Z
Фонд Баффета накопичив рекорду суму в особливому форматі
24tv
2025-05-05T19:15:08Z
ПФУ звернувся до українців із важливою заявою: чи прийдуть пенсії у травні
Хвиля
2025-05-05T19:06:06Z
Україна уникла невигідних умов і залучить стратегічні інвестиції зі США – Зеркаль про "мінеральну угоду"
ZN UA
2025-05-05T19:04:13Z
Чи можна приватизувати земельну ділянку, яка розташована біля річки
24tv
2025-05-05T19:03:36Z
Топ-10 агрокомпаній: хто значно збільшив дохід, а хто "просів" у рейтингу
24tv
2025-05-05T18:42:31Z
Ляшко обговорив з нідерландськими партнерами реалізацію проєктів у сфері охорони здоров’я
УкраинФорм
2025-05-05T20:13:17Z
Як займатись сексом в наметі: практичні поради
24tv
2025-05-05T19:40:09Z
Як врятувати врожай помідорів: забійний засіб гарантує 100%-вий результат
GlavRed
2025-05-05T19:27:22Z
Сусіди ахнуть від небувалого врожаю: три сорти кабачків, які перенесуть спеку
GlavRed
2025-05-05T18:27:06Z
Кориця та ліки: несподівана взаємодія, про яку варто знати всім
24tv
2025-05-05T17:51:55Z
Навіщо замочують картоплю перед приготуванням — знають лише досвідчені господині
GlavRed
2025-05-05T17:25:42Z
Ми маємо 10-15 фахівців, які працюють на рівні західних стандартів, - Сергій Галич про пластичну хірургію
Политека
2025-05-05T16:01:51Z
Туреччина ввела неочікувану заборону для підвищення народжуваності
ГЛАВКОМ NET
2025-05-05T15:57:20Z
Бувають неадекватні пацієнти». Пластичний хірург пояснив, чому відмовляється від операцій
ГЛАВКОМ NET
2025-05-05T15:48:52Z
Росія атакувала Одесу безпілотниками
ГЛАВКОМ NET
2025-05-05T20:09:39Z
Кіберполіцейські викрили схему масового продажу контрафактних гаджетів на понад 38 млн грн
InternetUA
2025-05-05T19:19:00Z
На Полтавщині під час уроку фізкультури помер школяр
УкраинФорм
2025-05-05T18:54:24Z
У Броварах семеро дітей опинилися у лікарні через напад невідомого собаки
Gazeta UA
2025-05-05T18:07:40Z
Побачила очі: українка знайшла незнайомця під своїм ліжком у номері готелю
Фокус
2025-05-05T16:45:00Z
Росіяни атакували Ворожбу на Сумщині: загинули люди
24tv
2025-05-05T16:06:43Z
На Буковині судитимуть підпільних виробників нафтопродуктів
Украина Криминальная
2025-05-05T15:51:13Z
У Київській області собака напав на дітей: школярі травмовані
24tv
2025-05-05T15:33:56Z
Обстріл Києва 4 травня: який зараз вигляд має місце падіння дронів на Оболоні
GlavRed
2025-05-05T15:28:33Z
На фронті 146 бойових зіткнень, третина з них - на Покровському напрямку
УкраинФорм
2025-05-05T20:21:56Z
Не лише "безсоромний" пляж: що приховує загадкове урочище Довбичка в Києві
Telegraf
2025-05-05T19:46:41Z
"Не просто прикрий випадок": Садовий відреагував на образу ветерана у львівському банку
24tv
2025-05-05T19:42:53Z
Оперативна інформація щодо російського вторгнення станом на 22.00 05.05.2025
Украина Криминальная
2025-05-05T19:36:01Z
Погода в Україні 6 травня: практично усюди дощитиме і буде прохолодно
Комсомольская правда
2025-05-05T19:34:19Z
В Україну повертається мокрий сніг та морози: синоптики назвали дату
GlavRed
2025-05-05T19:27:09Z
Де погуляти в Києві: фіолетова мрія на схилах Дніпра, від якої завмирає серце
24tv
2025-05-05T18:21:58Z
Новий графік автобусів у Дніпрі: як тепер пересуватимуться містяни
Политека
2025-05-05T18:01:19Z
В Оболонському районі Києва внаслідок недільного обстрілу пошкоджені 18 будівель - Кличко
УкраинФорм
2025-05-05T17:57:32Z
Вода, мульча та добриво: як захистити рослини від сильної спеки
Знай
2025-05-05T19:52:41Z
Цибулю чи часник: що потрібно обсмажувати першим – ставимо крапку у дискусії
24tv
2025-05-05T19:27:24Z
Опанувати до 25 років: навичка, яка забезпечить успіх
24tv
2025-05-05T19:18:49Z
Як стати цікавою особистістю: поради штучного інтелекту
24tv
2025-05-05T18:54:33Z
Працює безвідмовно: розкрито моментальний спосіб чищення чайника від накипу
GlavRed
2025-05-05T18:27:46Z
Чи належите ви до 3 знаків зодіаку, які отримають важливий урок у травні
24tv
2025-05-05T18:21:46Z
Найпоширеніша помилка під час ремонту сантехніки своїми руками: як її уникнути
24tv
2025-05-05T17:51:04Z
Ці рослини можна не підливати місяць: які вазони можна посадити вдома
24tv
2025-05-05T17:21:41Z
По склянці круп – і вечеря на всю сімʼю готова: "змішана" каша – це краще і простіше за плов
24tv
2025-05-05T17:06:23Z
Tesla представила оновлення за $2000, яке миттєво підвищує швидкість Model Y Juniper
Топ Жир
2025-05-05T20:15:28Z
Ідеальний Mustang від Hertz — такий самий, як у день, коли його підписав Шелбі
Топ Жир
2025-05-05T19:30:39Z
Занедбаний спорткар Dodge Charger 1968 року отримав нове життя після тривалого простою
360ua.news
2025-05-05T19:18:59Z
Cadillac Celestiq за $340 000: щоб замінити батарею, доведеться лізти через багажник
Топ Жир
2025-05-05T18:45:14Z
Volkswagen призупинив продажі ID. Buzz через занадто великий простір на задніх сидіннях
Топ Жир
2025-05-05T18:00:41Z
Jaguar Land Rover відновлює експорт усіх автомобілів до США після призупинення мит
Топ Жир
2025-05-05T17:30:58Z
Мито Трампа може скоротити світове виробництво автомобілів на 1,5 мільйона одиниць
Топ Жир
2025-05-05T17:00:58Z
Чи потрібно вмикати покажчик повороту на головній дорозі: пояснення
Факти ICTV
2025-05-05T16:55:08Z
Як зробити свої поїздки на автомобілі більш економними: поради фахівців
Gazeta UA
2025-05-05T16:52:16Z
Каріус хоче залишитися в Шальке, але має варіанти в Італії
Football.ua
2025-05-05T20:01:44Z
Директор Баварії: Компані у своєму першому сезоні видав справжній шедевр
Football.ua
2025-05-05T19:58:17Z
"Це буде складно": колишній чемпіон світу дав прогноз на мегафайт за "абсолют"
24tv
2025-05-05T19:27:33Z
Челсі готується запропонувати новий контракт Кайседо — The Telegraph
Football.ua
2025-05-05T19:22:26Z
Чемпіон із боротьби і глава ОЗУ в Києві Віктор Авдишев помер на 70-му році життя
Фокус
2025-05-05T19:21:17Z
Супергол Сікана допоміг Трабзонспору уникнути поразки у матчі чемпіонату Туреччини
24tv
2025-05-05T19:03:21Z
Був чемпіоном світу. Пішов з життя легендарний аргентинський футболіст
ГЛАВКОМ NET
2025-05-05T18:30:41Z
Кампуш може змінити ПСЖ на Манчестер Юнайтед – Тавольєрі
Football.ua
2025-05-05T18:28:12Z
Український футболіст влітку відправиться на перегляд у європейський клуб
24tv
2025-05-05T18:06:21Z
Розробники надпопулярної Telegram-гри Notcoin: «тапалки» померли
ITC
2025-05-05T20:22:09Z
Колишній працівник Google та фахівець з фактчекінгу: «Генеративний ШІ нам нав’язують … Створили самовпевненого брехуна»
ITC
2025-05-05T20:13:40Z
У мережі визначились з "найсексуальнішою репортеркою в історії людства": гарячі фото американки
24tv
2025-05-05T20:09:04Z
Minecraft вдалося запустити на 20-річній відеокарті з 8 МБ пам’яті
InternetUA
2025-05-05T19:42:58Z
Чому пральна машина пере довше, ніж показує дисплей: експерт розкрив причини
GlavRed
2025-05-05T19:27:58Z
Гарячий початок травня: дивіться свіжі фото українок цього "хтивого понеділка"
Gazeta UA
2025-05-05T19:15:46Z
У мережі поширюють відео, де група людей, одягнених як тварини, "атакує" фастфуд столиці
24tv
2025-05-05T19:09:55Z
У чому секрет успіху Біла Гейтса і Марка Цукерберга: неочікуваний висновок вчених
ГЛАВКОМ NET
2025-05-05T19:00:58Z
Названо пристрої Samsung, які отримуватимуть оновлення протягом 7 років
InternetUA
2025-05-05T18:58:17Z