MY.UAНовини
Новорічний стіл як у зірки: рецепти страв від Матвієнко, Тополі, Довженка, Сенічкіна та інших
Новорічний стіл як у зірки: рецепти страв від Матвієнко, Тополі, Довженка, Сенічкіна та інших

Новорічний стіл як у зірки: рецепти страв від Матвієнко, Тополі, Довженка, Сенічкіна та інших

Ламаєте голову, що приготувати на Новий рік? Та так, щоб усі здивувались! Тож ми розпитали наших знаменитостей, що вони готують на святковий стіл і попросили поділитися своїми секретиками родинних страв.

«Оселедець під шубою» з особливим інгредієнтом від Тоні Матвієнко

- Салат «Оселедець під шубою» - це справжній символ святкового столу на Новий рік (і не тільки) в нашій родині. У нас, у великій родині Матвієнків, він завжди на почесному місці. Але ми готуємо його трішки по-особливому, додаючи чорнослив. Цей інгредієнт надає страві цікавої солодкувато-копченої нотки, і я впевнена, що він припаде до душі кожному, хто спробує наш рецепт, - розповідає співачка Тоня Матвієнко.

Для приготування вам знадобляться такі інгредієнти (розраховуйте грамовку на вашу родину):

  • філе оселедця - 300 г,
  • цибуля ріпчаста - 1 шт.,
  • морква - 3 великі шт.,
  • буряк - 2 великі шт.,
  • картопля - 5 середніх шт.,
  • чорнослив - 300 г,
  • майонез – 300-400 мл (бажано, приготовлений самостійно),
  • сіль - за смаком.

Шари викладайте в послідовності: оселедець, далі цибуля, далі - картопля, морква, буряк. Кожен шар змащуємо майонезом. Другим шаром повторюємо - картоплю, моркву, буряк. Зверху додаємо дрібно нарізаний чорнослив. Головне - дайте салату добре настоятися, щоб кожен інгредієнт розкрив свій смак.

Тоня Матвієнко радить приготувати «Оселедець під шубою» з чорносливом. Фото: пресслужба Тоні Матвієнко

Холодець від Юлії Зорій

Цьогоріч Юлія Зорій вперше спробувала варити холодець, страва сподобалась, то ж буде і на новорічному столі.

- Насправді новорічне меню у нас без якихось особливих страв. Точно є овочеві салати, чоловік запікає качку чи якесь інше мʼясо, бутерброди з консервованого тунця і вершкового сиру, і я роблю салат з крабових паличок, - розповідає ведуча програми «Ранок у великому місті» на каналі ICTV2 та психологиня Юлія Зорій. - Не всі його люблять, а для мене це спогад з дитинства, бо тоді вони були делікатесом, і цей салат робила мама на Новий рік. Мені він страшенно подобався. Чоловік на нього не претендує, то ж зʼїдаю сама.

В цьому році на новорічному столі пануватиме нова страва – холодець.

Готую так: половинка півня, шматок мʼяса з кістки (свинини чи яловичини) і вичищені свинячі ніжки. Ставлю все на вогонь. Першу воду зливаю, після того як вона закипіла. Щоб холодець був прозорим, промиваю мʼясо, додаю лавровий лист, перець горошком, морквину, цибулину і селеру, і знову варю на маленькому вогні протягом десь 5 годин. Тут час залежить від мʼяса – воно має стати мʼяким і легко відділятися від кісток.

У бульйон додаю подрібнений часник. Потім розбираю мʼясо на дрібні шматки, складаю в тарілочки і заливаю попередньо процідженим від часнику бульйоном. Залишаю охолонути, а потім - в холодильник.

Виходить дуже смачно. Навіть Хаймарс (кіт-мейкун. – Авт.) зацінив: оскільки він великий кіт, для якого не проблема піднятися на задні лапи і передніми дістати все, що його цікавить. Так вийшло і з вистигаючим холодцем - він занурював лапку в тарілку з бульйоном і смакував, поки я не бачила. Тож у нас на одну тарілку стало менше.

У Юлії Зорій на святковому столі буде холодець. Фото: пресслужба ICTV2

Гуска з яблуками, медом та апельсинами від Марини Боржемської

- Гуска з яблуками, медом та апельсинами - це наша традиційна святкова страва. По-перше, гуска виглядає дуже ефектно на святковому столі й створює особливу атмосферу. По-друге, поєднання яблук, меду та цитрусових додає м’ясу ніжності, аромату та легкої солодкості, що робить страву вишуканою й неймовірно смачною. А ще вона нагадує про затишок, родинне тепло та традиції, які так хочеться зберегти, - розповідає фітнес-тренерка Марина Боржемська. - Ця страва передавалася у нашій родині з покоління в покоління. Колись її готували з простими яблуками та мінімумом спецій, але з часом рецепт трохи трансформувався, набув нових акцентів і сучасних смаків.

Інгредієнти:

  • гуска (3–4 кг),
  • 4-5 кисло-солодких яблук (краще «Симиренка» або схожі сорти),
  • 2-3 апельсини,
  • 3 ст. л. меду,
  • 3 ст. л. оливкової олії,
  • сіль,
  • перець,
  • розмарин,
  • чебрець (за смаком),
  • 2 зубчики часнику.

Приготування:

Гуску добре промити й обсушити паперовим рушником. Натерти зсередини та зовні сіллю, перцем і сухими травами (розмарин і чебрець).

Яблука розрізати на 4 частини, видалити серцевину. Апельсини нарізати півкільцями. Змішати фрукти й додати 1 ст. л. меду та трохи розмарину. Начинити гуску цією сумішшю й зашити отвір або закріпити зубочистками.

Для маринаду у невеликій мисці змішати 2 ст. л. меду, оливкову олію та подрібнений часник. Змастити гуску маринадом з усіх боків.

Викласти гуску на деко або у форму для запікання. Додати трохи води (приблизно 100 мл) на дно форми. Накрити фольгою й запікати в духовці, розігрітій до 180 °C, протягом 2-2,5 годин. Кожні 30–40 хвилин поливайте гуску соком, що виділяється під час запікання. За 30 хвилин до завершення приготування зняти фольгу, щоб м’ясо підрум’янилося.

Викласти готову гуску на велике блюдо й прикрасити шматочками запечених яблук, апельсинів і свіжими гілочками розмарину. Якщо залишилося трохи запечених фруктів, їх можна подати як гарнір - вони виходять соковитими й ароматними

Ця страва ідеально поєднується з легким салатом або запеченими овочами чи картоплею.

Марина Боржемська запікає гуску з яблуками, медом та апельсинам. Каже, що процес приготування - справжній сімейний ритуал. Фото: надано Мариною Боржемською

Запечене м’ясо від В’ячеслава Довженка

В’ячеслав Довженко зізнається: любить експериментувати зі стравами, але завжди запікає м’ясо.

- На моєму новорічному столі завше є салати, люблю ці страви. «Олів’є» і «Шуби» не буде, бо я люблю експериментувати, пробувати щось нове. В цьому році, скоріше за все, відкрию TikTok і оберу декілька нових рецептів, в залежності від того, чого захочеться. Просто треба прислухатися до себе і обрати щось нове, а то життя пройде, а ти нічого, окрім «Олів’є», не спробував, - говорить актор.

А от щодо м’яса – то тут завжди запечене, це може бути качка або курка, баранина чи ягня, але не свинина. Роблю все сам і з задоволенням. Обираю свіже м’ясо, промиваю ретельно, на декілька годин мариную у спеціях – кожний додає те, що любить, потім запікаю.

В мене немає однієї традиції святкування Нового року. Іноді нічого не хочеться готувати – то ж йдеш до друзів, іноді немає настрою на гуляння – і ти робиш дуже скромний новорічний стіл і зустрічаєш дуже спокійно. В наші часи гуляти немає потреби. До того ж, Новий рік – це сімейне свято, сакральна історія, яка має викликати позитивні емоції.

Цьогоріч у грудні переніс операцію, тому ніяких великих заходів не планую. Головне для мене зараз - реабілітація і щоб здоров’я було.

В’ячеслав Довженко любить експериментувати з салатами, але обов’язково запікає м’ясо зі спеціями. Фото: пресслужба ICTV2

Солоні новорічні ялинки від Руслана Сенічкіна

Ведучий «Сніданку з 1+1» Руслан Сенічкін радить приготувати солоні новорічні ялинки.

Інгредієнти:

  • цукіні - 1 шт.,
  • бекон – 40 г,
  • сир – 40 г,
  • оливки – 8 шт.,
  • листкове тісто – 400 г,
  • спеції до смаку.

Для соусу «Песто»:

  • сир – 40 г,
  • базилік – 40 г,
  • часник – 3 зубчики,
  • волоські або кедрові горіхи – 40 г,
  • оливкова олія – 2 ст. л.

Приготування:

Нарізати цукіні слайсами. До них додати спеції до смаку, ретельно перемішати і залишити маринуватися.

Стіл посипати борошном. На ньому розкачати тісто, воно має бути тонким і бажано прямокутної форми.

Щоб приготувати соус «Песто», потрібно листя базиліку покласти в блендер, туди вкинути кілька зубчиків часнику, оливкову олію, додати сир, горіхи. Усе довести до однорідної консистенції.

Розділити усе тісто на 3 рівні частини ножем. Соусом «Песто» намазати першу частину тіста. Нарізати з нього смужки завширшки 1,5-2 см. Скласти усі гармошкою і проколоти шпажками. Мають вийти такі собі ялиночки.

Іншу частину тіста так само нарізати смужками і викласти на них слайси цукіні. Загорнути ялинкою і проколоти шпажками. На останнє тісто викласти бекон і знову загорнути.

Усі ялинки на шпажках викласти на деко і поставити в духовку на 15-20 хвилин при температурі 190 градусів.

У кінці ялинку можна прикрасити додавши на шпажки квадратики із сиру, а зверху замість зірочки узяти оливки.

Руслан Сенічкін пропонує новорічні ялинки. Фото: «1+1 Україна»

Качка по-пекінськи від Олени Тополі

- З дитинства обожнюю салат «Мімоза». Його я люблю саме таким, який моя мама робить, - розповідає співачка Олена Тополя. - Вона «Мімозу» готує так, що салат просто тане в роті - настільки він ніжний. У мене не виходить так зробити. Тільки мама чаклує над цією стравою. Моя фірмова страва - це качка по-пекінськи.

Щоб качка залишалася соковитою (за моїм рецептом), вам знадобиться посуд для запікання з кришкою. В ємність обов’язково додаю води для того, щоб сама качка не втратила свої соки. Це дає можливість м’ясу не висихати. Особливо, якщо це домашня птиця. Також покладіть в середину качки порізаними кубиками кисле яблуко. Воно додасть соковитості м’ясу. Ставлю в духовку десь на 180 градусів на 2,5-3 години.

Далі за 5-10 хвилин можу відкрити кришку форми для запікання і додати трохи градусів. Тоді з’явиться гарна скоринка. Для мене важливо, щоб м’ясо було м’якеньке, щоб діти могли прожувати, щоб качка навіть трохи стушилася, і залишилася соковитою.
Щодо приправ та маринаду - я додаю кожен раз по-різному. Мені особисто подобається додавати густий гранатовий соус. Він додає пікантного солодкуватого присмаку. І, звісно, різні-різні прянощі. Особисто я дуже люблю розмарин. Підбирайте під свій настрій та смак!

Фірмова страва у родини Тополі – качка по-пекінськи. Фото: прессслужба Олени Тополі

Торт з карамельним кремом від Валентини Хамайко

Ведуча каналу «1+1 Україна» Валентина Хамайко розповідає: солона карамель може бути й окремим десертом, і інгредієнтом великого надсмачного торта. Такого, наприклад, як цей за її рецептом.

Інгредієнти для тіста:

  • борошно – 120 г,
  • яйця – 6 шт.,
  • цукор – 100 г,
  • какао – 40 г,
  • розпушувач – 1 ч. л.,
  • вершкове масло – 20 г,
  • дрібка солі

Для солоної карамелі:

  • цукор – 250 г,
  • вершки – 250 мл,
  • масло – 50 г,
  • вода – 50 мл,
  • сіль 1 ч. л.

Для крему:

  • білок – 2 шт.,
  • вершкове масло – 200 г,
  • солона карамель – 400 г.

Приготування:

Готуємо тісто. Яйця розділяємо на білки й жовтки. Білки збиваємо до утворення піни й всипаємо половину цукру. Продовжуємо збивати до утворення пишної густої маси.

Жовтки розтираємо добіла з рештою цукру та дрібкою солі та збиваємо до утворення пишної маси.

На низьких обертах змішуємо білкову та жовткову маси. Працюємо дуже акуратно, щоб маса не осіла. Змішуємо борошно з какао та розпушувачем і поступово додаємо в яєчну суміш, перемішуючи її силіконовою лопаткою.

Розтоплюємо тісто і добре його перемішуємо.

Духовку нагріваємо до 180°. Тісто виливаємо в застелену пергаментом форму для випікання. Накриваємо форму фольгою, добре її фіксуємо: завдяки цій хитрості бісквіт буде високим і рівним.

Випікаємо бісквіт 20 хв, знімаємо фольгу і продовжуємо випікання ще 5-10 хв. Перевіряємо готовність за допомогою сірника.

Готовому бісквіту даємо охолонути у перевернутій формі. Коли бісквіт охолоне, перекладаємо його з форми на таріль, акуратно підрізавши тонким ножем по діаметру.

Готуємо солону карамель. У каструлі з товстим дном змішуємо цукор з водою. На середньому вогні варимо до консистенції світлої карамелі (або, якщо у вас є кулінарний термометр, доводимо масу до температури 160°). Цукрову масу під час приготування не перемішуємо, лише злегка струшуємо каструлю, інакше цукор карамелізується, і ми не отримаємо гладку однорідну карамель.

Заздалегідь в окремій посудині нагріваємо вершки. Каструлю з карамеллю знімаємо з вогню, додаємо масло, сіль і ретельно перемішуємо.

Поступово вливаємо в карамельну масу гарячі вершки й перемішуємо. Ставимо каструлю з карамеллю на вогонь і варимо 5-6 хв. Якщо працюємо з кулінарним термометром, доводимо масу до температури 106-110°.

Гаряча карамель рідка. Коли вона охолоне, то трохи загусне, десь до густини сметани. Якщо хочете, щоб солона карамель була ще густішою, зменште кількість вершків.

Готуємо крем. Збиваємо 2 білки до утворення густої піни й тонкою цівкою, не припиняючи збивати, вводимо гарячу солону карамель. Збиваємо до повного охолодження маси. В білково-карамельний крем додаємо розм’якшене масло і добре збиваємо.

Збираємо торт. Бісквіт розрізаємо на 3 рівні коржі, перемащуємо їх кремом і викладаємо один за одним. (За бажанням кожен корж попередньо можна сприснути вершковим лікером).

Торт прикрашаємо за власним смаком. Я використала фігурки з імбирного печива.

Валентина Хамайко знається на випічці, то ж спробуйте спекти торт за її рецептом. Фото: «1+1 Україна»

Запечене індиче філе від Григорія Германа

- На новорічному столі з їжі улюблене – абсолютно дивовижний салат з картоплі з додаванням оселедця, свіжої цибулі, майонезу. Ну і одразу ховаюсь за бруствер, бо ще люблю «Шубу». Ну вибачайте, люблю і все! - зізнається ведучий програми «Ранок у великому місті» на ICTV2, актор дубляжу Григорій Герман. - Все інше може змінюватись. Знову ж таки, ми вже багато років намагаємось зламати традицію, що Новий рік - це завжди «обжиралово». Ми намагаємося уникати цього «обжиралова», то ж у нас немає цього столу «еге-гей» . Все достатньо скромно, але дуже якісно.

Можу порадити запекти смачне та соковите індиче філе. Готується майже саме. 12 годин - в холодильнику, а потім - годину в духовці.

Маринад:

  • сіль - 20 гр. (на 500 гр. м’яса),
  • шавлія,
  • розмарин,
  • лавровий листочок,
  • часник,
  • вода - 300 мл.

Все це нагріваємо, кип'ятимо 3 хвилини і розбавляємо холодною водою - градусів десь до 36. Зручно буде перевіряти просто пальцем. Заливаємо маринадом цільний шматок м’яса - і в холодильник на 12 годин. Індичка - ніжна. Маринується удвічі швидше за яловичину.

Через 12 годин дістаєте ароматне м’яско, обтираєте паперовими рушниками, натираєте гострою гірчицею і залишаєте «грітися» - до кімнатної температури. Це справді важливо. М’ясо не має бути холодним.

Щойно індичка нагріється - обсмажуєте на сковороді. По 2 хвилини з кожного боку. Духовку нагріваєте до 160°С. Ставите деко. Над ним - решітку. На решітку – м’ясо.

Соку витече небагато. Але щоб не засмічувати духовку - беріть таки деко. М’ясо у духовці тримаєте залежно від його ваги. Розрахунок часу простий: по 20 хвилин на кожні півкіла м’яса. Десь так.

За 10 хвилин до готовності - поставте собі таймер - обмащуємо його сумішшю рослинної олії, паприки і меду.

Все, м’ясо - готове!

Григорій Герман зізнається, що їжу на новорічний стіл вони замовляють у родички, яка має еко-кафе в Києві. Але індичка за його рецептом готується майже сама. Фото: пресслужба ICTV2

Теги за темою
РіздвоЗірки
Поділитися
Поділитися сюжетом
Джерело матеріала
Згадувані персони
Что в сексе больше нравится мужчинам: честно, без мифов и стереотипов
Comments UA
2025-07-17T20:39:30Z
Гороскоп на 27 июля 2025 года по картам Таро для всех знаков зодиака
UAToday
2025-07-26T16:51:34Z
Въезд в США обрастает налогом в $250: как новый сбор усложнит въезд иностранцам
UAToday
2025-07-22T16:06:01Z
10 вещей, которые никогда не понадобятся в поездках: советы, которые помогут собрать чемодан
Знай
2025-07-26T15:21:26Z
Старый диван может принести кучу проблем в дом. Почему его стоит выбросить
Telegraf
2025-07-27T13:03:07Z
Кукурузу не только варить: 5 взрывных летних рецептов, которые вы точно не пробовали, даже десерт
Знай
2025-07-27T12:51:11Z
Гороскоп на сегодня 25 июля: сопротивление Тельцов, уязвимость Раков и разочарование Рыб
Знай
2025-07-25T01:45:56Z
С хрустящей корочкой и мягкая внутри: хитрость кулинаров, которая поможет идеально пожарить картошку
Gazeta UA
2025-07-20T09:30:22Z
Рецепт неприятностей в отношениях? Почему не стоит дарить часы любимому человеку
Знай
2025-07-27T11:51:31Z
Родился в Донецке, но стал путинистом: умер известный режиссер, снявший фильм "Мастер и Маргарита"
Telegraf
2025-07-17T10:18:58Z
Анджелина Джоли после громкого развода закрутила роман с бывшим любовником: кто он — СМИ
TSN
2025-07-26T15:18:52Z
Лорак в том числе: из азербайджанского фестиваля выгнали российских артистов
GlavRed
2025-07-17T10:21:54Z
"Главная ведьма Украины" рассказала, как занималась любовью со священником из Лавры
Фокус
2025-07-15T11:00:40Z
Намекнула первая леди? Дизайнер Зеленского рассказал, как президент отказался от стиля милитари
Telegraf
2025-07-27T12:48:53Z
Алена Омаргалиева показала редкие снимки со свадьбы с мужем
Комсомольская правда
2025-07-27T11:55:53Z
Нельзя: Тодоренко снова не смотрела за детьми и нарвалась на жесткий отказ в РФ
GlavRed
2025-07-17T14:27:51Z
Известного украинского певца нагло ограбили в Италии: "Разбили стекло и украли все"
TSN
2025-07-13T16:45:12Z
Илона Гвоздева из "Тацы со звездами" неожиданно остановила свой развод: что решил суд и почему она молчит
Знай
2025-07-15T18:52:13Z
Врач назвала среднюю продолжительность жизни мужчин в Украине: статистика впечатляет
TSN
2025-07-14T22:15:17Z
Безуглая ответила на упреки, что из-за синдрома Аспергера не может иметь доступ к гостайне
Комсомольская правда
2025-07-27T12:30:15Z
Как вода с медом с утра повлияет на здоровье: вы удивитесь
TSN
2025-07-20T09:09:20Z
Лишь два стакана в день этого сока нормализует высокое артериальное давление
Comments UA
2025-07-23T17:06:12Z
Пять продуктов, которые задерживают воду в организме
Gazeta UA
2025-07-27T11:27:25Z
Сохраняет молодость и продлевает жизнь: ученые разработали диету, которая снижает риск смерти до 23%
Знай
2025-07-27T10:51:13Z
Как распознать «тихий» инфаркт
UAToday
2025-07-26T16:51:32Z
В Японии разрешили выращивать человеческие эмбрионы из стволовых клеток
Новости Украины
2025-07-26T15:48:09Z
Как заставить помидоры покраснеть: действенные способы
Gazeta UA
2025-07-21T15:33:32Z
Публичная пощечина Макрону и другие выходки: СМИ выяснили, что взбесило первую леди Франции
Telegraf
2025-07-17T14:51:07Z
В кортеже Путина заметили скорую: пошли нехорошие слухи. ВИДЕО
Новости Украины
2025-07-16T18:57:01Z
Первое заявление Свириденко в должности премьер-министра Украины
Comments UA
2025-07-17T11:36:47Z
Лавров унизил Трампа после его угроз Путину
Comments UA
2025-07-15T18:10:38Z
Санкционная атака: Зеленский ударил по экономическому сердцу российской военной машины
Comments UA
2025-07-27T13:18:18Z
Вучич после заявления министра отрицал возможность санкций против РФ
Апостроф
2025-07-27T13:15:50Z
Сербия назвала условие поддержки санкций ЕС против России
Корреспондент
2025-07-25T12:33:17Z
Трамп может "поставить на колени" Путина и закончить войну: заявление Зеленского
Comments UA
2025-07-17T15:51:59Z
Украина получила неожиданного союзника в Белом доме: на Западе озвучили детали
Comments UA
2025-07-15T13:04:10Z
Индексация будет одинаковой для всех, независимо от профессии, - Екатерина Котенкова
Знай
2025-07-17T02:18:54Z
Это единственный мост в Украине, который поворачивается: где он находится и как называется
Telegraf
2025-07-16T19:07:22Z
Польша требует от МОН переписать учебники истории Украины: что произошло
Фокус
2025-07-17T14:30:53Z
Украина сделала беспрецедентное предложение иностранным оборонным компаниям: о чем идет речь
Comments UA
2025-07-17T22:42:52Z
"Игра на смерть": как дроны превратят российских детей в операторов убийств
TSN
2025-07-27T13:21:57Z
Пиррова гонка: рекордные траты на войну ведут Россию к стагнации
Новости Украины
2025-07-27T13:18:53Z
За чем нельзя наблюдать 17 июля и что нужно отдать сегодня: приметы и запреты на Марины
Знай
2025-07-17T02:03:23Z
В жизнь ворвутся проблемы и потеряете счастье: что нельзя делать 17 июля, приметы
GlavRed
2025-07-16T14:28:42Z
Украинских школьников за границей ждет дискриминация: учителя протестуют против новых правил МОН
Знай
2025-07-20T09:21:24Z
Даже не убегал: новые подробности двойного расстрела на черниговском полигоне
TSN
2025-07-17T15:36:58Z
В Украине продолжают исчезать дети: что произошло на Житомирщине
Comments UA
2025-07-16T19:21:42Z
Полиция нашла женщину, которая в метро Киева кричала пророссийские лозунги
Корреспондент
2025-07-19T11:54:06Z
Пограничники задержали 10 мужчин, которые платили криптовалютой за побег в Молдову
Новости Украины
2025-07-17T13:09:34Z
В немецком Дуйсбурге взорвали 63-метровую высотку
Европейская правда
2025-07-27T12:43:35Z
Работник ТЦК избил мужчину - полиция взялась за дело
Gazeta UA
2025-07-27T12:27:33Z
Россияне сообщают о взрывах в Подмосковье
Корреспондент
2025-07-18T03:45:47Z
Российский FPV-дрон атаковал автомобиль главного раввина Херсона
ZN UA
2025-07-17T22:39:39Z
Под Москвой прогремели взрывы - аэропорты РФ остановили рейсы
Gazeta UA
2025-07-17T04:39:15Z
Двух подростков-партизан посмертно наградили
Корреспондент
2025-07-19T14:21:35Z
Покровское направление снова под массированными штурмами россиян
Новости Украины
2025-07-17T14:39:03Z
Гороскоп на 17 июля для всех знаков Зодиака: у кого будут проблемы с финансами
Comments UA
2025-07-16T17:51:09Z
Россияне убили пятерых жителей Константиновки
Корреспондент
2025-07-19T06:33:37Z
Покровск в опасности: россияне придумали, как могут захватить город
Comments UA
2025-07-27T13:12:23Z
Россияне продвинулись между Константиновкой и Покровском, пытаясь частично окружить город
Gazeta UA
2025-07-27T12:54:53Z
В сердце Украины заметили пушистых "гостей": они способны нападать на людей
Telegraf
2025-07-15T22:31:21Z
Партизаны взорвали важный железнодорожный маршрут оккупантов под Тулой
Корреспондент
2025-07-20T09:39:39Z
В ВСУ заявили о восстановлении позиций в Запорожье
Корреспондент
2025-07-19T17:09:12Z
Два рекорда за год: юная львовянка установила новое достижение на Говерле
Фокус
2025-07-27T11:39:51Z
Надя Дорофеева показала фото с Усиком после блестящего боя и поделилась впечатлениями от встречи
TSN
2025-07-20T09:09:19Z
Полюбил вас всех как родных: Лукас Васкес растрогал на церемонии прощания
Корреспондент
2025-07-17T14:30:50Z
Погиб легендарный экстремал. ВИДЕО
Новости Украины
2025-07-17T22:51:29Z
"Динамо" – "Хамрун Спартанс": прогноз букмекеров, где и когда смотреть ответный матч квалификации Лиги чемпионов
ZN UA
2025-07-27T11:57:49Z
Травмированный лидер Арсенала привлек внимание Барселоны и Тоттенхэма
Корреспондент
2025-07-27T11:51:29Z
Усик сделал символический жест перед реваншем с Дюбуа
Telegraf
2025-07-17T13:27:42Z
На этапе Бриллиантовой лиги в Лондоне украинка Левченко не выступит
Корреспондент
2025-07-18T19:54:57Z
Украинка Бакастова победила титулованного майора армии РФ, агитатора за Путина. ВИДЕО
Новости Украины
2025-07-27T11:18:51Z
В Украине масштабируют производство собственной взрывчатки
Лига
2025-07-27T12:12:38Z
Сметанина назначена и.о. генерального директора Укроборонпрома
Корреспондент
2025-07-22T19:18:36Z
Блокируют за "нетипичную активность": клиентам Ощадбанка массово замораживают карты
Знай
2025-07-16T12:37:23Z
Лукашенко распорядился штрафовать магазины за отсутствие картофеля
Корреспондент
2025-07-19T00:24:57Z
Прибавку к пенсии дадут не всем: что должны сделать старики
Знай
2025-07-27T12:30:14Z
Идентификация пенсий по-новому: кто должен пройти процедуру и как это сделать
Знай
2025-07-27T10:30:34Z
"Успешно релоцировано в Германию": появились кадры взлета самолета, который заметили над Киевом
Фокус
2025-07-16T23:21:01Z
Из-за новых налогов для добытчиков без работы могут остаться десятки тысяч человек – глава Федерации
Апостроф
2025-07-16T15:57:45Z
Казахстан усложнил транзит российских грузов
Корреспондент
2025-07-14T17:18:49Z
Почему вода в океане солёная, а в озёрах и реках - нет: ответ вас может удивить
UAToday
2025-07-26T16:51:54Z
Землю снова атаковала магнитная буря красного уровня: сколько будет длиться шторм
Апостроф
2025-07-17T15:51:55Z
Новый рекорд производительности солнечных панелей Японии вызывал странный эффект: что случилось
Фокус
2025-07-17T15:51:42Z
На Земле появилось новое время года: исследование показало, как человек изменяет климат и природу
TSN
2025-07-27T13:21:21Z
Инопланетяне вторгнутся осенью? Ученые заявили о замаскированном космическом корабле, приближающемся к Земле
Telegraf
2025-07-27T12:12:59Z
Ученые обнаружили червей, которые ели динозавров: уникальные находки на дне океана
TSN
2025-07-27T11:36:27Z
На Земле появились ранее неизвестные времена года: почему это плохо
Фокус
2025-07-27T11:30:44Z
Вот это кабель-менеджмент: как выглядит "начинка" суперкомпьютера для обучения ИИ
Фокус
2025-07-27T10:00:57Z
PlayStation анонсировала Titanic Escape Simulator – исторически точный симулятор выживания на "Титанике"
Знай
2025-07-27T07:51:17Z
Ежемесячно "отрывай" от зарплаты по 50 долларов и авто - твое. Сколько понадобится времени
Telegraf
2025-07-27T12:21:08Z
На разгадку есть15 с. Попробуйте найти в головоломке странное авто
Gazeta UA
2025-07-26T07:36:54Z
В Украине распространяется новая опасная афера: автовладельцы под угрозой
Знай
2025-07-26T02:51:44Z
Renault обновила сверхбюджетный микровэн Triber
Корреспондент
2025-07-25T19:06:04Z
Китайские компании удвоили долю на европейском автомобильном рынке
Корреспондент
2025-07-25T17:27:31Z
Kia раскрыла детали модульного электрического грузовика PV5
Корреспондент
2025-07-25T17:24:28Z
Электромобиль Zeekr получил идеальную версию для украинских условий
Фокус
2025-07-25T15:57:19Z
В интернете показали редкий и малоизвестный спортбайк Citroen 80-х
Фокус
2025-07-25T15:00:33Z
Эти привычки вождения могут увеличить расход топлива до 40%
Знай
2025-07-25T09:51:54Z