MY.UAНовини
Новорічний стіл як у зірки: рецепти страв від Матвієнко, Тополі, Довженка, Сенічкіна та інших
Новорічний стіл як у зірки: рецепти страв від Матвієнко, Тополі, Довженка, Сенічкіна та інших

Новорічний стіл як у зірки: рецепти страв від Матвієнко, Тополі, Довженка, Сенічкіна та інших

Ламаєте голову, що приготувати на Новий рік? Та так, щоб усі здивувались! Тож ми розпитали наших знаменитостей, що вони готують на святковий стіл і попросили поділитися своїми секретиками родинних страв.

«Оселедець під шубою» з особливим інгредієнтом від Тоні Матвієнко

- Салат «Оселедець під шубою» - це справжній символ святкового столу на Новий рік (і не тільки) в нашій родині. У нас, у великій родині Матвієнків, він завжди на почесному місці. Але ми готуємо його трішки по-особливому, додаючи чорнослив. Цей інгредієнт надає страві цікавої солодкувато-копченої нотки, і я впевнена, що він припаде до душі кожному, хто спробує наш рецепт, - розповідає співачка Тоня Матвієнко.

Для приготування вам знадобляться такі інгредієнти (розраховуйте грамовку на вашу родину):

  • філе оселедця - 300 г,
  • цибуля ріпчаста - 1 шт.,
  • морква - 3 великі шт.,
  • буряк - 2 великі шт.,
  • картопля - 5 середніх шт.,
  • чорнослив - 300 г,
  • майонез – 300-400 мл (бажано, приготовлений самостійно),
  • сіль - за смаком.

Шари викладайте в послідовності: оселедець, далі цибуля, далі - картопля, морква, буряк. Кожен шар змащуємо майонезом. Другим шаром повторюємо - картоплю, моркву, буряк. Зверху додаємо дрібно нарізаний чорнослив. Головне - дайте салату добре настоятися, щоб кожен інгредієнт розкрив свій смак.

Тоня Матвієнко радить приготувати «Оселедець під шубою» з чорносливом. Фото: пресслужба Тоні Матвієнко

Холодець від Юлії Зорій

Цьогоріч Юлія Зорій вперше спробувала варити холодець, страва сподобалась, то ж буде і на новорічному столі.

- Насправді новорічне меню у нас без якихось особливих страв. Точно є овочеві салати, чоловік запікає качку чи якесь інше мʼясо, бутерброди з консервованого тунця і вершкового сиру, і я роблю салат з крабових паличок, - розповідає ведуча програми «Ранок у великому місті» на каналі ICTV2 та психологиня Юлія Зорій. - Не всі його люблять, а для мене це спогад з дитинства, бо тоді вони були делікатесом, і цей салат робила мама на Новий рік. Мені він страшенно подобався. Чоловік на нього не претендує, то ж зʼїдаю сама.

В цьому році на новорічному столі пануватиме нова страва – холодець.

Готую так: половинка півня, шматок мʼяса з кістки (свинини чи яловичини) і вичищені свинячі ніжки. Ставлю все на вогонь. Першу воду зливаю, після того як вона закипіла. Щоб холодець був прозорим, промиваю мʼясо, додаю лавровий лист, перець горошком, морквину, цибулину і селеру, і знову варю на маленькому вогні протягом десь 5 годин. Тут час залежить від мʼяса – воно має стати мʼяким і легко відділятися від кісток.

У бульйон додаю подрібнений часник. Потім розбираю мʼясо на дрібні шматки, складаю в тарілочки і заливаю попередньо процідженим від часнику бульйоном. Залишаю охолонути, а потім - в холодильник.

Виходить дуже смачно. Навіть Хаймарс (кіт-мейкун. – Авт.) зацінив: оскільки він великий кіт, для якого не проблема піднятися на задні лапи і передніми дістати все, що його цікавить. Так вийшло і з вистигаючим холодцем - він занурював лапку в тарілку з бульйоном і смакував, поки я не бачила. Тож у нас на одну тарілку стало менше.

У Юлії Зорій на святковому столі буде холодець. Фото: пресслужба ICTV2

Гуска з яблуками, медом та апельсинами від Марини Боржемської

- Гуска з яблуками, медом та апельсинами - це наша традиційна святкова страва. По-перше, гуска виглядає дуже ефектно на святковому столі й створює особливу атмосферу. По-друге, поєднання яблук, меду та цитрусових додає м’ясу ніжності, аромату та легкої солодкості, що робить страву вишуканою й неймовірно смачною. А ще вона нагадує про затишок, родинне тепло та традиції, які так хочеться зберегти, - розповідає фітнес-тренерка Марина Боржемська. - Ця страва передавалася у нашій родині з покоління в покоління. Колись її готували з простими яблуками та мінімумом спецій, але з часом рецепт трохи трансформувався, набув нових акцентів і сучасних смаків.

Інгредієнти:

  • гуска (3–4 кг),
  • 4-5 кисло-солодких яблук (краще «Симиренка» або схожі сорти),
  • 2-3 апельсини,
  • 3 ст. л. меду,
  • 3 ст. л. оливкової олії,
  • сіль,
  • перець,
  • розмарин,
  • чебрець (за смаком),
  • 2 зубчики часнику.

Приготування:

Гуску добре промити й обсушити паперовим рушником. Натерти зсередини та зовні сіллю, перцем і сухими травами (розмарин і чебрець).

Яблука розрізати на 4 частини, видалити серцевину. Апельсини нарізати півкільцями. Змішати фрукти й додати 1 ст. л. меду та трохи розмарину. Начинити гуску цією сумішшю й зашити отвір або закріпити зубочистками.

Для маринаду у невеликій мисці змішати 2 ст. л. меду, оливкову олію та подрібнений часник. Змастити гуску маринадом з усіх боків.

Викласти гуску на деко або у форму для запікання. Додати трохи води (приблизно 100 мл) на дно форми. Накрити фольгою й запікати в духовці, розігрітій до 180 °C, протягом 2-2,5 годин. Кожні 30–40 хвилин поливайте гуску соком, що виділяється під час запікання. За 30 хвилин до завершення приготування зняти фольгу, щоб м’ясо підрум’янилося.

Викласти готову гуску на велике блюдо й прикрасити шматочками запечених яблук, апельсинів і свіжими гілочками розмарину. Якщо залишилося трохи запечених фруктів, їх можна подати як гарнір - вони виходять соковитими й ароматними

Ця страва ідеально поєднується з легким салатом або запеченими овочами чи картоплею.

Марина Боржемська запікає гуску з яблуками, медом та апельсинам. Каже, що процес приготування - справжній сімейний ритуал. Фото: надано Мариною Боржемською

Запечене м’ясо від В’ячеслава Довженка

В’ячеслав Довженко зізнається: любить експериментувати зі стравами, але завжди запікає м’ясо.

- На моєму новорічному столі завше є салати, люблю ці страви. «Олів’є» і «Шуби» не буде, бо я люблю експериментувати, пробувати щось нове. В цьому році, скоріше за все, відкрию TikTok і оберу декілька нових рецептів, в залежності від того, чого захочеться. Просто треба прислухатися до себе і обрати щось нове, а то життя пройде, а ти нічого, окрім «Олів’є», не спробував, - говорить актор.

А от щодо м’яса – то тут завжди запечене, це може бути качка або курка, баранина чи ягня, але не свинина. Роблю все сам і з задоволенням. Обираю свіже м’ясо, промиваю ретельно, на декілька годин мариную у спеціях – кожний додає те, що любить, потім запікаю.

В мене немає однієї традиції святкування Нового року. Іноді нічого не хочеться готувати – то ж йдеш до друзів, іноді немає настрою на гуляння – і ти робиш дуже скромний новорічний стіл і зустрічаєш дуже спокійно. В наші часи гуляти немає потреби. До того ж, Новий рік – це сімейне свято, сакральна історія, яка має викликати позитивні емоції.

Цьогоріч у грудні переніс операцію, тому ніяких великих заходів не планую. Головне для мене зараз - реабілітація і щоб здоров’я було.

В’ячеслав Довженко любить експериментувати з салатами, але обов’язково запікає м’ясо зі спеціями. Фото: пресслужба ICTV2

Солоні новорічні ялинки від Руслана Сенічкіна

Ведучий «Сніданку з 1+1» Руслан Сенічкін радить приготувати солоні новорічні ялинки.

Інгредієнти:

  • цукіні - 1 шт.,
  • бекон – 40 г,
  • сир – 40 г,
  • оливки – 8 шт.,
  • листкове тісто – 400 г,
  • спеції до смаку.

Для соусу «Песто»:

  • сир – 40 г,
  • базилік – 40 г,
  • часник – 3 зубчики,
  • волоські або кедрові горіхи – 40 г,
  • оливкова олія – 2 ст. л.

Приготування:

Нарізати цукіні слайсами. До них додати спеції до смаку, ретельно перемішати і залишити маринуватися.

Стіл посипати борошном. На ньому розкачати тісто, воно має бути тонким і бажано прямокутної форми.

Щоб приготувати соус «Песто», потрібно листя базиліку покласти в блендер, туди вкинути кілька зубчиків часнику, оливкову олію, додати сир, горіхи. Усе довести до однорідної консистенції.

Розділити усе тісто на 3 рівні частини ножем. Соусом «Песто» намазати першу частину тіста. Нарізати з нього смужки завширшки 1,5-2 см. Скласти усі гармошкою і проколоти шпажками. Мають вийти такі собі ялиночки.

Іншу частину тіста так само нарізати смужками і викласти на них слайси цукіні. Загорнути ялинкою і проколоти шпажками. На останнє тісто викласти бекон і знову загорнути.

Усі ялинки на шпажках викласти на деко і поставити в духовку на 15-20 хвилин при температурі 190 градусів.

У кінці ялинку можна прикрасити додавши на шпажки квадратики із сиру, а зверху замість зірочки узяти оливки.

Руслан Сенічкін пропонує новорічні ялинки. Фото: «1+1 Україна»

Качка по-пекінськи від Олени Тополі

- З дитинства обожнюю салат «Мімоза». Його я люблю саме таким, який моя мама робить, - розповідає співачка Олена Тополя. - Вона «Мімозу» готує так, що салат просто тане в роті - настільки він ніжний. У мене не виходить так зробити. Тільки мама чаклує над цією стравою. Моя фірмова страва - це качка по-пекінськи.

Щоб качка залишалася соковитою (за моїм рецептом), вам знадобиться посуд для запікання з кришкою. В ємність обов’язково додаю води для того, щоб сама качка не втратила свої соки. Це дає можливість м’ясу не висихати. Особливо, якщо це домашня птиця. Також покладіть в середину качки порізаними кубиками кисле яблуко. Воно додасть соковитості м’ясу. Ставлю в духовку десь на 180 градусів на 2,5-3 години.

Далі за 5-10 хвилин можу відкрити кришку форми для запікання і додати трохи градусів. Тоді з’явиться гарна скоринка. Для мене важливо, щоб м’ясо було м’якеньке, щоб діти могли прожувати, щоб качка навіть трохи стушилася, і залишилася соковитою.
Щодо приправ та маринаду - я додаю кожен раз по-різному. Мені особисто подобається додавати густий гранатовий соус. Він додає пікантного солодкуватого присмаку. І, звісно, різні-різні прянощі. Особисто я дуже люблю розмарин. Підбирайте під свій настрій та смак!

Фірмова страва у родини Тополі – качка по-пекінськи. Фото: прессслужба Олени Тополі

Торт з карамельним кремом від Валентини Хамайко

Ведуча каналу «1+1 Україна» Валентина Хамайко розповідає: солона карамель може бути й окремим десертом, і інгредієнтом великого надсмачного торта. Такого, наприклад, як цей за її рецептом.

Інгредієнти для тіста:

  • борошно – 120 г,
  • яйця – 6 шт.,
  • цукор – 100 г,
  • какао – 40 г,
  • розпушувач – 1 ч. л.,
  • вершкове масло – 20 г,
  • дрібка солі

Для солоної карамелі:

  • цукор – 250 г,
  • вершки – 250 мл,
  • масло – 50 г,
  • вода – 50 мл,
  • сіль 1 ч. л.

Для крему:

  • білок – 2 шт.,
  • вершкове масло – 200 г,
  • солона карамель – 400 г.

Приготування:

Готуємо тісто. Яйця розділяємо на білки й жовтки. Білки збиваємо до утворення піни й всипаємо половину цукру. Продовжуємо збивати до утворення пишної густої маси.

Жовтки розтираємо добіла з рештою цукру та дрібкою солі та збиваємо до утворення пишної маси.

На низьких обертах змішуємо білкову та жовткову маси. Працюємо дуже акуратно, щоб маса не осіла. Змішуємо борошно з какао та розпушувачем і поступово додаємо в яєчну суміш, перемішуючи її силіконовою лопаткою.

Розтоплюємо тісто і добре його перемішуємо.

Духовку нагріваємо до 180°. Тісто виливаємо в застелену пергаментом форму для випікання. Накриваємо форму фольгою, добре її фіксуємо: завдяки цій хитрості бісквіт буде високим і рівним.

Випікаємо бісквіт 20 хв, знімаємо фольгу і продовжуємо випікання ще 5-10 хв. Перевіряємо готовність за допомогою сірника.

Готовому бісквіту даємо охолонути у перевернутій формі. Коли бісквіт охолоне, перекладаємо його з форми на таріль, акуратно підрізавши тонким ножем по діаметру.

Готуємо солону карамель. У каструлі з товстим дном змішуємо цукор з водою. На середньому вогні варимо до консистенції світлої карамелі (або, якщо у вас є кулінарний термометр, доводимо масу до температури 160°). Цукрову масу під час приготування не перемішуємо, лише злегка струшуємо каструлю, інакше цукор карамелізується, і ми не отримаємо гладку однорідну карамель.

Заздалегідь в окремій посудині нагріваємо вершки. Каструлю з карамеллю знімаємо з вогню, додаємо масло, сіль і ретельно перемішуємо.

Поступово вливаємо в карамельну масу гарячі вершки й перемішуємо. Ставимо каструлю з карамеллю на вогонь і варимо 5-6 хв. Якщо працюємо з кулінарним термометром, доводимо масу до температури 106-110°.

Гаряча карамель рідка. Коли вона охолоне, то трохи загусне, десь до густини сметани. Якщо хочете, щоб солона карамель була ще густішою, зменште кількість вершків.

Готуємо крем. Збиваємо 2 білки до утворення густої піни й тонкою цівкою, не припиняючи збивати, вводимо гарячу солону карамель. Збиваємо до повного охолодження маси. В білково-карамельний крем додаємо розм’якшене масло і добре збиваємо.

Збираємо торт. Бісквіт розрізаємо на 3 рівні коржі, перемащуємо їх кремом і викладаємо один за одним. (За бажанням кожен корж попередньо можна сприснути вершковим лікером).

Торт прикрашаємо за власним смаком. Я використала фігурки з імбирного печива.

Валентина Хамайко знається на випічці, то ж спробуйте спекти торт за її рецептом. Фото: «1+1 Україна»

Запечене індиче філе від Григорія Германа

- На новорічному столі з їжі улюблене – абсолютно дивовижний салат з картоплі з додаванням оселедця, свіжої цибулі, майонезу. Ну і одразу ховаюсь за бруствер, бо ще люблю «Шубу». Ну вибачайте, люблю і все! - зізнається ведучий програми «Ранок у великому місті» на ICTV2, актор дубляжу Григорій Герман. - Все інше може змінюватись. Знову ж таки, ми вже багато років намагаємось зламати традицію, що Новий рік - це завжди «обжиралово». Ми намагаємося уникати цього «обжиралова», то ж у нас немає цього столу «еге-гей» . Все достатньо скромно, але дуже якісно.

Можу порадити запекти смачне та соковите індиче філе. Готується майже саме. 12 годин - в холодильнику, а потім - годину в духовці.

Маринад:

  • сіль - 20 гр. (на 500 гр. м’яса),
  • шавлія,
  • розмарин,
  • лавровий листочок,
  • часник,
  • вода - 300 мл.

Все це нагріваємо, кип'ятимо 3 хвилини і розбавляємо холодною водою - градусів десь до 36. Зручно буде перевіряти просто пальцем. Заливаємо маринадом цільний шматок м’яса - і в холодильник на 12 годин. Індичка - ніжна. Маринується удвічі швидше за яловичину.

Через 12 годин дістаєте ароматне м’яско, обтираєте паперовими рушниками, натираєте гострою гірчицею і залишаєте «грітися» - до кімнатної температури. Це справді важливо. М’ясо не має бути холодним.

Щойно індичка нагріється - обсмажуєте на сковороді. По 2 хвилини з кожного боку. Духовку нагріваєте до 160°С. Ставите деко. Над ним - решітку. На решітку – м’ясо.

Соку витече небагато. Але щоб не засмічувати духовку - беріть таки деко. М’ясо у духовці тримаєте залежно від його ваги. Розрахунок часу простий: по 20 хвилин на кожні півкіла м’яса. Десь так.

За 10 хвилин до готовності - поставте собі таймер - обмащуємо його сумішшю рослинної олії, паприки і меду.

Все, м’ясо - готове!

Григорій Герман зізнається, що їжу на новорічний стіл вони замовляють у родички, яка має еко-кафе в Києві. Але індичка за його рецептом готується майже сама. Фото: пресслужба ICTV2

Теги за темою
РіздвоЗірки
Поділитися
Поділитися сюжетом
Джерело матеріала
Згадувані персони
218 жертв и тысячи раненых: случился один из самых больших взрывов в истории
Gazeta UA
2025-08-04T02:42:49Z
Выстрелил молодой маме в голову. В Каменском произошло ужасное убийство
Telegraf
2025-08-09T11:09:46Z
Взрыв завода в РФ: резко увеличилось число пострадавших
Корреспондент
2025-08-15T14:06:46Z
Ракетная атака на Днепр: что известно о последствиях
TSN
2025-08-15T14:21:54Z
В Сумах после удара БПЛА вспыхнул пожар
Корреспондент
2025-08-18T02:00:36Z
Ночью в Сумах раздалась серия взрывов
TSN
2025-08-18T01:18:31Z
В Москве масштабный пожар: горят склады и кафе
Корреспондент
2025-08-17T00:03:36Z
В Днепре работники ТЦК избили ветерана: начато расследование
TSN
2025-08-09T10:09:28Z
Десятки взрывов: дроны массированно атаковали Россию ночью, под ударом непростой объект
Telegraf
2025-08-17T05:06:27Z
Мелания Трамп передала Путину тайное письмо
TSN
2025-08-16T04:31:36Z
В Германии громкий скандал из-за беженцев из Украины: что происходит
Comments UA
2025-08-05T05:21:19Z
Известно, кто будет охранять Путина во время визита в США
Корреспондент
2025-08-13T07:27:53Z
В Раде не скрывают гнева: "это ручное гестапо Зеленского"
Comments UA
2025-08-08T17:24:03Z
Путин и Трамп реально говорили всего 20 секунд, все остальное не имеет значения — журналист
TSN
2025-08-18T02:03:40Z
Путин является кумиром для Трампа — американский профессор
TSN
2025-08-18T01:51:41Z
Путин готовится погрузить Украину в холод и мрак: названы города, которым зимой не поздоровится
Comments UA
2025-08-05T05:42:13Z
Трамп оценил саммит и высказался о санкциях для РФ
Корреспондент
2025-08-16T03:36:58Z
РФ пошла на циничный шаг в отношении женщин в Покровске: что известно о преступлении
Comments UA
2025-08-05T12:24:07Z
Леся Никитюк ошеломила эффектным видом фигуры в купальнике спустя два месяца после родов
TSN
2025-08-16T14:57:48Z
Алла Пугачева решилась на резкий и неприятный шаг
Comments UA
2025-08-14T20:42:08Z
"Боли страшные": популярный певец в 90-х, поддержавший войну Путина, едва передвигается
Comments UA
2025-08-05T20:15:30Z
Анна Кошмал после рождения второго ребенка не может похудеть и объяснила почему: "Все безрезультатно"
TSN
2025-08-16T16:06:52Z
Умер актер из Звездных войн и Супермена Теренс Стэмп
Корреспондент
2025-08-17T19:21:18Z
"Опоздали на Аляску". В столице воспроизвели культовую сцену из известного фильма
Telegraf
2025-08-17T15:57:46Z
Обручальное кольцо Елены Зеленской. Как выглядит главное украшение первой леди Украины и сколько стоит
Telegraf
2025-08-13T18:09:43Z
Умер популярный российский актер Иван Краско
GlavRed
2025-08-09T10:54:57Z
Пугачеву и Галкина жестоко разгромили из-за желания приехать в Украину: громкое заявление
Comments UA
2025-08-04T10:21:13Z
17 августа: церковный праздник сегодня, что выбросить из дома, чтобы ушли болезни и печали
UAToday
2025-08-17T04:00:46Z
Пенсионерам отменили доплаты: с августа денег можно не ждать
Знай
2025-08-04T15:36:13Z
Вдова Поклада после его смерти поскандалила с бывшей Джигарханяна, которая позвонила из Москвы
TSN
2025-08-09T11:03:40Z
Забудьте слово "капюшон": как можно назвать его на украинском
Telegraf
2025-08-05T10:51:59Z
Какие вещи лучше надевать 18 августа и зачем солить огурцы сегодня: приметы и запреты на Флора и Лавра
Знай
2025-08-18T01:51:35Z
Украина начала производить ракеты на 3000 км
Корреспондент
2025-08-17T23:57:22Z
Квартирный вопрос: как государство планирует помогать переселенцам с жильем
Корреспондент
2025-08-15T14:18:15Z
15 млн за жизнь: Кабмин утвердил выплаты семьям погибших в плену
Gazeta UA
2025-08-16T03:00:19Z
Газовики наведаются с проверкой: кому грозят 100-тысячные штрафы и отключения
Знай
2025-08-04T04:06:57Z
Коснется всех при попытке обменять 100 долларов: украинцев предупредили о возможных проблемах
Хвиля
2025-08-05T03:27:45Z
Переписали тарифы на газ: у кого уменьшится платежка
Знай
2025-08-04T13:12:26Z
Банкротство Аэросвита: арбитраж закрыл $700 млн иск компании Коломойского к Украине
Лига
2025-08-08T13:39:26Z
Саратовский НПЗ в России остановил прием нефти после атаки беспилотников
Новости Украины
2025-08-11T19:30:20Z
Великобритания готова помочь восстановить авиасообщение с Украиной после мира
ZN UA
2025-08-17T22:54:07Z
Редкий шанс сэкономить: супермаркеты снизили цены на рис, макароны и сосиски
Знай
2025-08-17T21:15:18Z
Азербайджан может снять эмбарго на поставку оружия Украине
TSN
2025-08-11T01:21:49Z
Добавят меньше, чем стоит буханка хлеба: на сколько повысят пенсии
Знай
2025-08-08T17:36:28Z
Выгодно ли работать на пенсии: сколько прибавят за каждый месяц
Знай
2025-08-14T05:06:09Z
Три вечерних привычки, которые помогут быстро заснуть
Gazeta UA
2025-08-09T21:42:39Z
Назван возраст, когда организм начинает стареть
TSN
2025-08-04T11:18:22Z
Новый штам коронавируса: области распространения, симптомы
Корреспондент
2025-08-09T02:57:25Z
Новая польза кофе для организма — на что влияет
TSN
2025-08-04T07:33:59Z
Что мешает похудению: медик назвала неожиданный фактор
TSN
2025-08-17T21:21:27Z
Почему ваши простыни могут быть опасны для здоровья: и как одна привычка решит проблему
Знай
2025-08-17T17:51:45Z
Микробиолог рассказала о новых технологиях борьбы с раком
ZN UA
2025-08-09T10:51:17Z
"Кровь-призрак": в Индии обнаружена группа крови, которой не было в медицине
Знай
2025-08-05T02:51:02Z
Почему домашние огурцы горькие и как убрать с них горечь
Комсомольская правда
2025-08-04T12:00:47Z
Гороскоп на сегодня 16 августа: финансы овнов, обман близнецов и разочарование рыб
Знай
2025-08-16T02:06:53Z
Что будет, если хранить лимоны в морозилке: вам точно это понравится
TSN
2025-08-10T12:48:31Z
Стоит раз попробовать — и будете покупать банки для новых порций: идеальные маринованные помидоры
Telegraf
2025-08-04T09:15:55Z
В Египте нашли затерянный город времен раннего христианства
Корреспондент
2025-08-13T17:21:02Z
Гороскоп на неделю 18-24 августа для всех знаков Зодиака: Львы в тени, Скорпионы ловят успех, а Тельцы вернут прошлое
Знай
2025-08-18T01:45:55Z
Секрет молодости в кружке: как заварить чай из листьев малины, который творит чудеса с организмом
Знай
2025-08-18T00:45:24Z
Неприметная вещь на кухне может влечь за собой много проблем. Что нельзя хранить
Telegraf
2025-08-05T00:21:59Z
Невероятно вкусно, но очень бюджетно: рецепт запеканки из кабачков
Telegraf
2025-08-17T18:51:58Z
Быстрые маринованные помидоры: будут готовы уже через три часа
Telegraf
2025-08-17T17:48:32Z
Повышение тарифов на коммунальные услуги в Харьковской области: что и для кого изменилось
Политека
2025-08-04T04:00:38Z
"Перемоги не буде", - Стрєлков із в'язниці побачив провал наступу РФ
Новости Украины
2025-08-08T19:33:44Z
Россияне продвинулись в трех областях - DeepState
Корреспондент
2025-08-14T08:36:30Z
Оракул Ленорман на 16 августа 2025 года для всех знаков зодиака: Близнецам – вдохновение, Козорогам – стабильность
TSN
2025-08-16T00:33:08Z
Оккупанты вывозят из Энергодарa медицинское оборудование
Корреспондент
2025-08-18T01:30:34Z
Часть Украины накроют дожди с грозами: синоптики предупредили об изменении погоды
Хвиля
2025-08-18T01:06:27Z
В Одессе сотрудник ТЦК "торговал" отсрочкой от мобилизации
Корреспондент
2025-08-05T12:03:49Z
"Я шел воевать, а попал в мясорубку", — оккупант жалуется, как ему не повезло. ВИДЕО
Новости Украины
2025-08-10T20:36:12Z
В Херсоне дрон РФ атаковал автобус, много жертв
Корреспондент
2025-08-09T09:00:55Z
Больше всего "мотают" электроэнергии: эксперты назвали разоряющие вас приборы
Знай
2025-08-16T20:12:38Z
"Киивстар", Vodafone и lifecell: какие изменения ждут пользователей в августе
Знай
2025-08-04T05:21:23Z
Полнолуние и новолуние в августе 2025: лунный календарь
VGorode
2025-08-09T11:33:37Z
Земля оборачивается быстрее: 5 августа станет одним из самых коротких дней в истории наблюдений
TSN
2025-08-05T07:27:52Z
Почти вдвое дешевле: Киевстар резко снизил цены на популярные тарифы
Знай
2025-08-18T00:15:52Z
Ползучая пустыня: планета Земля теряет воду быстрее, чем тают льды
Новости Украины
2025-08-17T20:30:29Z
Ваш смартфон в опасности: 7 роковых ошибок при протирке экрана, которые его убивают
Знай
2025-08-04T15:51:57Z
Ціна консервації помідорів: чи дорого обійдуться закрутки на зиму
AgroNews
2025-08-04T11:19:07Z
Луна и Юпитер готовят 3 знака Зодиака к перезагрузке: у этих счастливчиков начнется белая полоса
Знай
2025-08-04T03:51:43Z
Кабмин упростил продажу подержанных авто: от чего избавили украинцев
Знай
2025-08-16T15:51:16Z
Вводят новый синий сигнал светофора: водители в шоке, штрафов станет больше
Знай
2025-08-16T12:30:45Z
В Киеве заметили новейший спортивный электрокроссовер Smart
Фокус
2025-08-09T09:42:13Z
Значительно дешевле Tesla Cybertruck: представлен первый электропикап Volkswagen
Фокус
2025-08-04T17:54:20Z
Разрядился электромобиль посреди дороги? Вот что нужно делать, чтобы не испортить авто и нервы
Знай
2025-08-17T23:45:30Z
Шок для водителей: старые номера в Украине больше не работают, почему стоит сменить их срочно
Знай
2025-08-17T17:21:19Z
Полицейский подошел к вашей машине на парковке: что делать, чтобы не попасть впросак
Знай
2025-08-16T20:51:50Z
Водителям объяснили неожиданное влияние дождя на мощность и "здоровье" мотора
Хвиля
2025-08-16T03:27:04Z
Многие водители делают это неправильно: чего требует знак "Уступи дорогу"
Хвиля
2025-08-15T19:27:11Z
Украинцы завоевали первую золотую медаль на Всемирных играх-2025
ZN UA
2025-08-08T15:21:25Z
"Шахтер" вылетает из Лиги Европы: дальше борьба за Лигу конференций
Gazeta UA
2025-08-15T11:09:51Z
Вербич озвучил, при каких условиях готов вернуться в Динамо
Корреспондент
2025-08-09T10:00:26Z
Забарный провел все 90 минут матча в первой игре за ПСЖ: клуб выиграл
Корреспондент
2025-08-17T22:12:12Z
Известна вторая участница: Итоговый турнир WTA 2025 открыт для Свентек
Корреспондент
2025-08-17T21:36:27Z
На квалификацию US Open три украинские теннисистки узнали соперниц
Корреспондент
2025-08-17T20:39:55Z
Арда Туран: Команда восстанавливается от травм, я рад. У травм нет шансов
Корреспондент
2025-08-17T20:21:41Z
Игрока сборной Украины Зинченко хочет купить клуб, фанаты которого скандировали имя Путина
Фокус
2025-08-17T19:57:10Z
На старте чемпионата Франции по футболу Забарный заявлен на игру ПСЖ
Корреспондент
2025-08-17T19:24:41Z