MY.UAНовини
Новорічний стіл як у зірки: рецепти страв від Матвієнко, Тополі, Довженка, Сенічкіна та інших
Новорічний стіл як у зірки: рецепти страв від Матвієнко, Тополі, Довженка, Сенічкіна та інших

Новорічний стіл як у зірки: рецепти страв від Матвієнко, Тополі, Довженка, Сенічкіна та інших

Ламаєте голову, що приготувати на Новий рік? Та так, щоб усі здивувались! Тож ми розпитали наших знаменитостей, що вони готують на святковий стіл і попросили поділитися своїми секретиками родинних страв.

«Оселедець під шубою» з особливим інгредієнтом від Тоні Матвієнко

- Салат «Оселедець під шубою» - це справжній символ святкового столу на Новий рік (і не тільки) в нашій родині. У нас, у великій родині Матвієнків, він завжди на почесному місці. Але ми готуємо його трішки по-особливому, додаючи чорнослив. Цей інгредієнт надає страві цікавої солодкувато-копченої нотки, і я впевнена, що він припаде до душі кожному, хто спробує наш рецепт, - розповідає співачка Тоня Матвієнко.

Для приготування вам знадобляться такі інгредієнти (розраховуйте грамовку на вашу родину):

  • філе оселедця - 300 г,
  • цибуля ріпчаста - 1 шт.,
  • морква - 3 великі шт.,
  • буряк - 2 великі шт.,
  • картопля - 5 середніх шт.,
  • чорнослив - 300 г,
  • майонез – 300-400 мл (бажано, приготовлений самостійно),
  • сіль - за смаком.

Шари викладайте в послідовності: оселедець, далі цибуля, далі - картопля, морква, буряк. Кожен шар змащуємо майонезом. Другим шаром повторюємо - картоплю, моркву, буряк. Зверху додаємо дрібно нарізаний чорнослив. Головне - дайте салату добре настоятися, щоб кожен інгредієнт розкрив свій смак.

Тоня Матвієнко радить приготувати «Оселедець під шубою» з чорносливом. Фото: пресслужба Тоні Матвієнко

Холодець від Юлії Зорій

Цьогоріч Юлія Зорій вперше спробувала варити холодець, страва сподобалась, то ж буде і на новорічному столі.

- Насправді новорічне меню у нас без якихось особливих страв. Точно є овочеві салати, чоловік запікає качку чи якесь інше мʼясо, бутерброди з консервованого тунця і вершкового сиру, і я роблю салат з крабових паличок, - розповідає ведуча програми «Ранок у великому місті» на каналі ICTV2 та психологиня Юлія Зорій. - Не всі його люблять, а для мене це спогад з дитинства, бо тоді вони були делікатесом, і цей салат робила мама на Новий рік. Мені він страшенно подобався. Чоловік на нього не претендує, то ж зʼїдаю сама.

В цьому році на новорічному столі пануватиме нова страва – холодець.

Готую так: половинка півня, шматок мʼяса з кістки (свинини чи яловичини) і вичищені свинячі ніжки. Ставлю все на вогонь. Першу воду зливаю, після того як вона закипіла. Щоб холодець був прозорим, промиваю мʼясо, додаю лавровий лист, перець горошком, морквину, цибулину і селеру, і знову варю на маленькому вогні протягом десь 5 годин. Тут час залежить від мʼяса – воно має стати мʼяким і легко відділятися від кісток.

У бульйон додаю подрібнений часник. Потім розбираю мʼясо на дрібні шматки, складаю в тарілочки і заливаю попередньо процідженим від часнику бульйоном. Залишаю охолонути, а потім - в холодильник.

Виходить дуже смачно. Навіть Хаймарс (кіт-мейкун. – Авт.) зацінив: оскільки він великий кіт, для якого не проблема піднятися на задні лапи і передніми дістати все, що його цікавить. Так вийшло і з вистигаючим холодцем - він занурював лапку в тарілку з бульйоном і смакував, поки я не бачила. Тож у нас на одну тарілку стало менше.

У Юлії Зорій на святковому столі буде холодець. Фото: пресслужба ICTV2

Гуска з яблуками, медом та апельсинами від Марини Боржемської

- Гуска з яблуками, медом та апельсинами - це наша традиційна святкова страва. По-перше, гуска виглядає дуже ефектно на святковому столі й створює особливу атмосферу. По-друге, поєднання яблук, меду та цитрусових додає м’ясу ніжності, аромату та легкої солодкості, що робить страву вишуканою й неймовірно смачною. А ще вона нагадує про затишок, родинне тепло та традиції, які так хочеться зберегти, - розповідає фітнес-тренерка Марина Боржемська. - Ця страва передавалася у нашій родині з покоління в покоління. Колись її готували з простими яблуками та мінімумом спецій, але з часом рецепт трохи трансформувався, набув нових акцентів і сучасних смаків.

Інгредієнти:

  • гуска (3–4 кг),
  • 4-5 кисло-солодких яблук (краще «Симиренка» або схожі сорти),
  • 2-3 апельсини,
  • 3 ст. л. меду,
  • 3 ст. л. оливкової олії,
  • сіль,
  • перець,
  • розмарин,
  • чебрець (за смаком),
  • 2 зубчики часнику.

Приготування:

Гуску добре промити й обсушити паперовим рушником. Натерти зсередини та зовні сіллю, перцем і сухими травами (розмарин і чебрець).

Яблука розрізати на 4 частини, видалити серцевину. Апельсини нарізати півкільцями. Змішати фрукти й додати 1 ст. л. меду та трохи розмарину. Начинити гуску цією сумішшю й зашити отвір або закріпити зубочистками.

Для маринаду у невеликій мисці змішати 2 ст. л. меду, оливкову олію та подрібнений часник. Змастити гуску маринадом з усіх боків.

Викласти гуску на деко або у форму для запікання. Додати трохи води (приблизно 100 мл) на дно форми. Накрити фольгою й запікати в духовці, розігрітій до 180 °C, протягом 2-2,5 годин. Кожні 30–40 хвилин поливайте гуску соком, що виділяється під час запікання. За 30 хвилин до завершення приготування зняти фольгу, щоб м’ясо підрум’янилося.

Викласти готову гуску на велике блюдо й прикрасити шматочками запечених яблук, апельсинів і свіжими гілочками розмарину. Якщо залишилося трохи запечених фруктів, їх можна подати як гарнір - вони виходять соковитими й ароматними

Ця страва ідеально поєднується з легким салатом або запеченими овочами чи картоплею.

Марина Боржемська запікає гуску з яблуками, медом та апельсинам. Каже, що процес приготування - справжній сімейний ритуал. Фото: надано Мариною Боржемською

Запечене м’ясо від В’ячеслава Довженка

В’ячеслав Довженко зізнається: любить експериментувати зі стравами, але завжди запікає м’ясо.

- На моєму новорічному столі завше є салати, люблю ці страви. «Олів’є» і «Шуби» не буде, бо я люблю експериментувати, пробувати щось нове. В цьому році, скоріше за все, відкрию TikTok і оберу декілька нових рецептів, в залежності від того, чого захочеться. Просто треба прислухатися до себе і обрати щось нове, а то життя пройде, а ти нічого, окрім «Олів’є», не спробував, - говорить актор.

А от щодо м’яса – то тут завжди запечене, це може бути качка або курка, баранина чи ягня, але не свинина. Роблю все сам і з задоволенням. Обираю свіже м’ясо, промиваю ретельно, на декілька годин мариную у спеціях – кожний додає те, що любить, потім запікаю.

В мене немає однієї традиції святкування Нового року. Іноді нічого не хочеться готувати – то ж йдеш до друзів, іноді немає настрою на гуляння – і ти робиш дуже скромний новорічний стіл і зустрічаєш дуже спокійно. В наші часи гуляти немає потреби. До того ж, Новий рік – це сімейне свято, сакральна історія, яка має викликати позитивні емоції.

Цьогоріч у грудні переніс операцію, тому ніяких великих заходів не планую. Головне для мене зараз - реабілітація і щоб здоров’я було.

В’ячеслав Довженко любить експериментувати з салатами, але обов’язково запікає м’ясо зі спеціями. Фото: пресслужба ICTV2

Солоні новорічні ялинки від Руслана Сенічкіна

Ведучий «Сніданку з 1+1» Руслан Сенічкін радить приготувати солоні новорічні ялинки.

Інгредієнти:

  • цукіні - 1 шт.,
  • бекон – 40 г,
  • сир – 40 г,
  • оливки – 8 шт.,
  • листкове тісто – 400 г,
  • спеції до смаку.

Для соусу «Песто»:

  • сир – 40 г,
  • базилік – 40 г,
  • часник – 3 зубчики,
  • волоські або кедрові горіхи – 40 г,
  • оливкова олія – 2 ст. л.

Приготування:

Нарізати цукіні слайсами. До них додати спеції до смаку, ретельно перемішати і залишити маринуватися.

Стіл посипати борошном. На ньому розкачати тісто, воно має бути тонким і бажано прямокутної форми.

Щоб приготувати соус «Песто», потрібно листя базиліку покласти в блендер, туди вкинути кілька зубчиків часнику, оливкову олію, додати сир, горіхи. Усе довести до однорідної консистенції.

Розділити усе тісто на 3 рівні частини ножем. Соусом «Песто» намазати першу частину тіста. Нарізати з нього смужки завширшки 1,5-2 см. Скласти усі гармошкою і проколоти шпажками. Мають вийти такі собі ялиночки.

Іншу частину тіста так само нарізати смужками і викласти на них слайси цукіні. Загорнути ялинкою і проколоти шпажками. На останнє тісто викласти бекон і знову загорнути.

Усі ялинки на шпажках викласти на деко і поставити в духовку на 15-20 хвилин при температурі 190 градусів.

У кінці ялинку можна прикрасити додавши на шпажки квадратики із сиру, а зверху замість зірочки узяти оливки.

Руслан Сенічкін пропонує новорічні ялинки. Фото: «1+1 Україна»

Качка по-пекінськи від Олени Тополі

- З дитинства обожнюю салат «Мімоза». Його я люблю саме таким, який моя мама робить, - розповідає співачка Олена Тополя. - Вона «Мімозу» готує так, що салат просто тане в роті - настільки він ніжний. У мене не виходить так зробити. Тільки мама чаклує над цією стравою. Моя фірмова страва - це качка по-пекінськи.

Щоб качка залишалася соковитою (за моїм рецептом), вам знадобиться посуд для запікання з кришкою. В ємність обов’язково додаю води для того, щоб сама качка не втратила свої соки. Це дає можливість м’ясу не висихати. Особливо, якщо це домашня птиця. Також покладіть в середину качки порізаними кубиками кисле яблуко. Воно додасть соковитості м’ясу. Ставлю в духовку десь на 180 градусів на 2,5-3 години.

Далі за 5-10 хвилин можу відкрити кришку форми для запікання і додати трохи градусів. Тоді з’явиться гарна скоринка. Для мене важливо, щоб м’ясо було м’якеньке, щоб діти могли прожувати, щоб качка навіть трохи стушилася, і залишилася соковитою.
Щодо приправ та маринаду - я додаю кожен раз по-різному. Мені особисто подобається додавати густий гранатовий соус. Він додає пікантного солодкуватого присмаку. І, звісно, різні-різні прянощі. Особисто я дуже люблю розмарин. Підбирайте під свій настрій та смак!

Фірмова страва у родини Тополі – качка по-пекінськи. Фото: прессслужба Олени Тополі

Торт з карамельним кремом від Валентини Хамайко

Ведуча каналу «1+1 Україна» Валентина Хамайко розповідає: солона карамель може бути й окремим десертом, і інгредієнтом великого надсмачного торта. Такого, наприклад, як цей за її рецептом.

Інгредієнти для тіста:

  • борошно – 120 г,
  • яйця – 6 шт.,
  • цукор – 100 г,
  • какао – 40 г,
  • розпушувач – 1 ч. л.,
  • вершкове масло – 20 г,
  • дрібка солі

Для солоної карамелі:

  • цукор – 250 г,
  • вершки – 250 мл,
  • масло – 50 г,
  • вода – 50 мл,
  • сіль 1 ч. л.

Для крему:

  • білок – 2 шт.,
  • вершкове масло – 200 г,
  • солона карамель – 400 г.

Приготування:

Готуємо тісто. Яйця розділяємо на білки й жовтки. Білки збиваємо до утворення піни й всипаємо половину цукру. Продовжуємо збивати до утворення пишної густої маси.

Жовтки розтираємо добіла з рештою цукру та дрібкою солі та збиваємо до утворення пишної маси.

На низьких обертах змішуємо білкову та жовткову маси. Працюємо дуже акуратно, щоб маса не осіла. Змішуємо борошно з какао та розпушувачем і поступово додаємо в яєчну суміш, перемішуючи її силіконовою лопаткою.

Розтоплюємо тісто і добре його перемішуємо.

Духовку нагріваємо до 180°. Тісто виливаємо в застелену пергаментом форму для випікання. Накриваємо форму фольгою, добре її фіксуємо: завдяки цій хитрості бісквіт буде високим і рівним.

Випікаємо бісквіт 20 хв, знімаємо фольгу і продовжуємо випікання ще 5-10 хв. Перевіряємо готовність за допомогою сірника.

Готовому бісквіту даємо охолонути у перевернутій формі. Коли бісквіт охолоне, перекладаємо його з форми на таріль, акуратно підрізавши тонким ножем по діаметру.

Готуємо солону карамель. У каструлі з товстим дном змішуємо цукор з водою. На середньому вогні варимо до консистенції світлої карамелі (або, якщо у вас є кулінарний термометр, доводимо масу до температури 160°). Цукрову масу під час приготування не перемішуємо, лише злегка струшуємо каструлю, інакше цукор карамелізується, і ми не отримаємо гладку однорідну карамель.

Заздалегідь в окремій посудині нагріваємо вершки. Каструлю з карамеллю знімаємо з вогню, додаємо масло, сіль і ретельно перемішуємо.

Поступово вливаємо в карамельну масу гарячі вершки й перемішуємо. Ставимо каструлю з карамеллю на вогонь і варимо 5-6 хв. Якщо працюємо з кулінарним термометром, доводимо масу до температури 106-110°.

Гаряча карамель рідка. Коли вона охолоне, то трохи загусне, десь до густини сметани. Якщо хочете, щоб солона карамель була ще густішою, зменште кількість вершків.

Готуємо крем. Збиваємо 2 білки до утворення густої піни й тонкою цівкою, не припиняючи збивати, вводимо гарячу солону карамель. Збиваємо до повного охолодження маси. В білково-карамельний крем додаємо розм’якшене масло і добре збиваємо.

Збираємо торт. Бісквіт розрізаємо на 3 рівні коржі, перемащуємо їх кремом і викладаємо один за одним. (За бажанням кожен корж попередньо можна сприснути вершковим лікером).

Торт прикрашаємо за власним смаком. Я використала фігурки з імбирного печива.

Валентина Хамайко знається на випічці, то ж спробуйте спекти торт за її рецептом. Фото: «1+1 Україна»

Запечене індиче філе від Григорія Германа

- На новорічному столі з їжі улюблене – абсолютно дивовижний салат з картоплі з додаванням оселедця, свіжої цибулі, майонезу. Ну і одразу ховаюсь за бруствер, бо ще люблю «Шубу». Ну вибачайте, люблю і все! - зізнається ведучий програми «Ранок у великому місті» на ICTV2, актор дубляжу Григорій Герман. - Все інше може змінюватись. Знову ж таки, ми вже багато років намагаємось зламати традицію, що Новий рік - це завжди «обжиралово». Ми намагаємося уникати цього «обжиралова», то ж у нас немає цього столу «еге-гей» . Все достатньо скромно, але дуже якісно.

Можу порадити запекти смачне та соковите індиче філе. Готується майже саме. 12 годин - в холодильнику, а потім - годину в духовці.

Маринад:

  • сіль - 20 гр. (на 500 гр. м’яса),
  • шавлія,
  • розмарин,
  • лавровий листочок,
  • часник,
  • вода - 300 мл.

Все це нагріваємо, кип'ятимо 3 хвилини і розбавляємо холодною водою - градусів десь до 36. Зручно буде перевіряти просто пальцем. Заливаємо маринадом цільний шматок м’яса - і в холодильник на 12 годин. Індичка - ніжна. Маринується удвічі швидше за яловичину.

Через 12 годин дістаєте ароматне м’яско, обтираєте паперовими рушниками, натираєте гострою гірчицею і залишаєте «грітися» - до кімнатної температури. Це справді важливо. М’ясо не має бути холодним.

Щойно індичка нагріється - обсмажуєте на сковороді. По 2 хвилини з кожного боку. Духовку нагріваєте до 160°С. Ставите деко. Над ним - решітку. На решітку – м’ясо.

Соку витече небагато. Але щоб не засмічувати духовку - беріть таки деко. М’ясо у духовці тримаєте залежно від його ваги. Розрахунок часу простий: по 20 хвилин на кожні півкіла м’яса. Десь так.

За 10 хвилин до готовності - поставте собі таймер - обмащуємо його сумішшю рослинної олії, паприки і меду.

Все, м’ясо - готове!

Григорій Герман зізнається, що їжу на новорічний стіл вони замовляють у родички, яка має еко-кафе в Києві. Але індичка за його рецептом готується майже сама. Фото: пресслужба ICTV2

Теги за темою
РождествоЗвезды
Поділитися
Поділитися сюжетом
Джерело матеріала
Згадувані персони
Путин возьмет Украину голыми руками: стало известное условие
Comments UA
2024-12-23T16:30:51Z
Трампа предупредили, что США столкнутся со страшной угрозой, если Украина вынуждено пойдет на серьезные уступки
Известия Киев
2024-12-21T09:34:16Z
Шуфрич снова будет работать в Раде: суд принял скандальное решение и «унизил» СБУ
Comments UA
2024-12-27T13:51:54Z
Газопровод в ЕС из России снова запустят: "друг Путина" рассказал о покупателе российской "трубы"
Comments UA
2024-12-27T13:57:15Z
Оперативная готовность Бундесвера под вопросом: в Германии заявили о критической нехватке персонала
TSN
2024-12-29T18:09:45Z
Псевдоизвинения Путина не поразили Алиева: жесткий ответ Баку
Comments UA
2024-12-29T18:00:21Z
В Кремле заявили о "вопиющем случае", который заслуживает тотального осуждения: что произошло
Comments UA
2024-12-27T10:51:30Z
В Азербайджане после сбития самолета Embraer 190 выдвинули Кремлю требование по Украине
Новости Украины
2024-12-27T20:36:07Z
Путин назвал страну, которая может стать площадкой для переговоров
TSN
2024-12-26T19:21:26Z
Ночью Россия содрогалась от взрывов: последствия ударов
Comments UA
2024-12-27T06:18:09Z
Разведка США назвала настоящую причину катастрофы в Актау: детали
Comments UA
2024-12-28T11:33:04Z
Раскрыты подробности ночной воздушной атаки на Украину
Апостроф
2024-12-28T07:33:27Z
В Запорожье во время тревоги прогремел взрыв
Корреспондент
2024-12-26T21:33:17Z
"Все очень странно", - украинский пилот объяснил, что не так с авиакатастрофой в Южной Корее
Новости Украины
2024-12-29T17:57:46Z
Враг ударил дроном-камикадзе по Никопольщине
Корреспондент
2024-12-29T17:01:19Z
В Днепре окровавленный мужчина выпрыгнул на ходу из бусика ТЦК: военные прояснили ситуацию
Comments UA
2024-12-26T18:54:16Z
Двух пилотов задержали на взлетной полосе с почти пол тонны кокаина – фото
TSN
2024-12-27T18:21:49Z
Буданов назвал причину авиакатастрофы самолета в Казахстане
Comments UA
2024-12-27T09:00:00Z
В Европе погибла российская телеведущая и модель: что произошло
Comments UA
2024-12-19T09:27:24Z
"В спектакле "Дзяды" быть обнаженной — для меня это было испытанием". Интервью с актрисой Надеждой Левченко/Надежда Левченко не участвует в проектах, где все делается ради хайпа
Апостроф
2024-12-29T16:27:20Z
Вечная память: на фронте трагически погибли выдающиеся украинские актеры
Политека
2024-12-27T06:42:37Z
Погиб 16-летний актер, звезда популярного фильма
GlavRed
2024-12-27T11:51:23Z
"Нет, эта девушка у нас работать не может": певец Зибров раскрыл секрет своего супружеского счастья
Апостроф
2024-12-29T16:18:53Z
70-летний Зибров признался, где его единственный родной брат и какие отношения между ними
TSN
2024-12-29T16:06:56Z
51-летняя Руслана рассказала о потере ребенка и о неудачных попытках забеременеть с помощью ЭКО
TSN
2024-12-16T16:09:29Z
Умерла актриса, которая прославилась ролью Джульетты
GlavRed
2024-12-28T06:30:20Z
Дочь Пугачевой окончательно отказалась от РФ и ее традиций
Comments UA
2024-12-27T20:51:51Z
Какое значение имеет номер вашей квартиры: нумерологи дали пояснения по каждой цифре
UAToday
2024-12-27T16:36:22Z
Девушка с 16-м размером груди рассказала, почему ее сторонятся другие женщины
Фокус
2024-12-21T09:30:03Z
Украина разворачивает новую бригаду и готовится к ключевой битве года: детали
Comments UA
2024-12-28T06:51:31Z
У командира 211-й бригады прошли обыски: готовится новое подозрение
Новости Украины
2024-12-29T15:15:32Z
Россия разместила в Украине новые гаубицы 2С43 "Мальва" с защитой от дронов
Фокус
2024-12-29T18:00:31Z
Академия дворецких: карьера прислуги у миллиардеров набирает популярность
Фокус
2024-12-29T17:51:55Z
"Что теперь, что ты инвалид? А что, ты человек?": под Киевом ветерана войны без ног не пускали на паркоместо
TSN
2024-12-16T14:06:36Z
"Хотят домой, но боятся": в Украину планируют вернуть хотя бы половину мужчин призывного возраста – что предлагают
Знай
2024-12-28T07:06:58Z
Украинцы массово не получили "тысячу Зеленского": почему задерживают выплаты
Фокус
2024-12-27T10:53:54Z
Гороскоп на 30 декабря 2024 года по картам Таро для всех знаков зодиака
UAToday
2024-12-29T16:33:10Z
Муженко объяснил, почему из Курской области ВСУ не выводят войска
TSN
2024-12-28T12:51:42Z
Россияне уже у дверей: военный рассказал, когда может быть штурм РФ Днепропетровской области
Comments UA
2024-12-27T16:42:28Z
Герой Украины рассказал, как "минуснул" одноклассника-изменника во время зачистки села
TSN
2024-12-16T22:24:27Z
Силы обороны отбросили войска РФ у Кругленького на Курщине – DeepState
ZN UA
2024-12-29T18:12:08Z
Все покрыты черной пленкой: российский мазут доплыл до Южного берега оккупированного Крыма. ВИДЕО
Новости Украины
2024-12-29T17:36:49Z
Пора отходить: в Курахово назрела критическая ситуация
Comments UA
2024-12-26T21:18:32Z
Журналистка сообщила о скандальном увольнении ответственного за оборону Курахово
Апостроф
2024-12-28T10:45:24Z
На Западе озвучили прогноз: к чему готовиться украинцам на оккупированных территориях
Comments UA
2024-12-27T10:33:59Z
Больше атмосферы и уюта: как продлить срок службы свечей — простой лайфхак
Marie Claire
2024-12-27T20:01:34Z
Какие комнатные растения защищают от сглаза: об этом почти никто не знает
TSN
2024-12-27T16:51:39Z
Почему у многих людей от красного вина болит голова: объяснение ученых
UAToday
2024-12-19T14:09:31Z
Как узнать, сладкие ли апельсины: уловки, которые помогут не приобрести старые и безвкусные
TSN
2024-12-16T13:36:18Z
Как утеплиться и выглядеть стильно — 9 образов от стилиста
Marie Claire
2024-12-29T18:00:43Z
Что положить под елку на Новый год 2025, чтобы привлечь удачу
Фокус
2024-12-29T17:21:52Z
На новогодний стол 2025: рецепт торта "Медовик" с заварным кремом
Фокус
2024-12-18T05:06:23Z
Звездные подсказки на Рождество: подробный гороскоп для каждого знака зодиака
Comments UA
2024-12-23T16:15:07Z
Новый год и знаки зодиака: как праздновать, чтобы год был удачным
Comments UA
2024-12-20T04:00:06Z
Отказ Украины продолжать транзит российского газа может спровоцировать удары РФ по газотранспортной системе — Bloomberg
ZN UA
2024-12-28T11:33:07Z
Эти знаки Зодиака в 2025 году купят квартиру: кто среди счастливчиков
Comments UA
2024-12-28T02:30:27Z
Энергетиков обязали снизить тарифы на свет: кого коснется
Знай
2024-12-29T08:36:09Z
Заявление Фицо о прекращении поставок электроэнергии не угрожает энергообеспечению Украины, - эксперт
Comments UA
2024-12-28T10:21:48Z
Украинцы могут получить 21 тыс. грн на отопление: кому заплатят
Фокус
2024-12-29T18:15:50Z
Налоговики будут использовать бодикамеры - Гетманцев
Корреспондент
2024-12-29T18:12:33Z
Деньги с карточек пенсионеров могут списать назад: кого это коснется
Фокус
2024-12-27T11:27:08Z
В последний момент будет заключено соглашение, - Анна Скороход о транзите российского газа
Знай
2024-12-27T21:42:42Z
Клиентка ПриватБанка потеряла 70 тысяч при покупке онлайн: деньги исчезли за считанные минуты
Политека
2024-12-28T07:01:22Z
Гороскоп на 29 декабря для всех знаков Зодиака: что не стоит игнорировать в воскресенье
Знай
2024-12-29T02:30:28Z
Шокирующее открытие: как ускоренное биологическое старение связано с уменьшением мозга
TSN
2024-12-28T11:51:28Z
Как оставаться здоровым зимой: витамины, которые необходимо употреблять
Comments UA
2024-12-27T19:00:58Z
Ученые бьют тревогу: пакетированные соки увеличивают риск смерти на 14%
Знай
2024-12-28T01:30:45Z
Что советует эксперт из Google, чтобы с утра получить заряд энергии на весь день
Знай
2024-12-29T17:51:35Z
В МОЗ уже рассмотрели тысячу решений МСЭК об инвалидности, 188 - отменили
Комсомольская правда
2024-12-29T17:09:06Z
Нетипичные случаи заражения грибковыми инфекциями: чего следует избегать
Comments UA
2024-12-28T01:30:54Z
Уникальные свойства чая, о которых знают не все
Comments UA
2024-12-21T03:30:46Z
Неожиданный прорыв в борьбе с выпадением волос: ученые изобрели сахарный гель
UAToday
2024-12-21T21:48:40Z
Украинская гимнастка Мария Высочанская объявила о завершении карьеры
Комсомольская правда
2024-12-29T10:12:51Z
Украинского футболиста назвали одним из главных разочарований в Испании
ZN UA
2024-12-27T09:39:09Z
Усик против Фьюри : как оценил легендарный бой искусственный интеллект
Comments UA
2024-12-22T07:09:53Z
"Победа есть": Усик обратился к болельщикам после реванша с Фьюри
ZN UA
2024-12-23T20:06:34Z
ВСУ на фронте ликвидировали бывшего футболиста сборной России
ZN UA
2024-12-29T18:12:20Z
Названы следующие потенциальные соперники Ломаченко
ZN UA
2024-12-29T15:45:50Z
Лидер Челси начал встречаться с известной блогершей после развода с женой
Корреспондент
2024-12-16T17:00:21Z
Легенда Интера стал президентом южноамериканского клуба
Корреспондент
2024-12-16T12:15:20Z
Забарный оценил разгромную победу над Манчестер Юнайтед
Корреспондент
2024-12-23T15:21:50Z
600 сил и максималка 330 км/ч: в Украине заметили редкий заряженный BMW
Фокус
2024-12-28T09:45:33Z
Tesla отзывает почти 700 тысяч автомобилей в США
Корреспондент
2024-12-24T16:48:27Z
Остановили авто - влетели в штраф: водителей начали наказывать за обычную парковку
Знай
2024-12-23T17:21:12Z
Есть диванчик и кухня: американцы прикрепили к велосипеду целый автодом
Знай
2024-12-21T05:51:55Z
В РФ появились в продаже машины из Ирана: россияне в шоке. ВИДЕО
Новости Украины
2024-12-29T15:54:25Z
Автогражданка на льготных условиях: кому позволят не страховать авто
Знай
2024-12-29T15:06:05Z
Кроссовер Эрлинга Холанда выставили на продажу за 1,5 миллиона евро
Фокус
2024-12-20T16:30:46Z
"Выглядел сумасшедшим": мужчина выкупил BMW, которую 20 лет назад сдал на металлолом, детали
Фокус
2024-12-29T03:45:35Z
В Японии скрестили дешевый кроссовер Honda и классический Jeep
Фокус
2024-12-27T18:00:23Z
В Альпах прячутся нерукотворные пирамиды: они старше известных пирамид Гизы
Фокус
2024-12-27T10:32:32Z
Геймдиректор Metaphor: ReFantazio надеется превратить новую jRPG в серию
GameMag
2024-12-27T13:22:24Z
Начинаем побеждать тьму: что начнет происходить с 22 декабря
Comments UA
2024-12-21T11:36:15Z
В новых смартфонах Huawei обнаружили южнокорейские чипы, а не китайские: почему
Фокус
2024-12-26T16:22:49Z
Наш мир является частью параллельных квантовых Вселенных: что выяснили физики
Фокус
2024-12-29T14:51:31Z
Как образуются месторождения золота на Земле: ученые раскрыли эту тайну
Фокус
2024-12-29T13:57:27Z
Тираж NieR: Automata превысил 9 миллионов экземпляров
GameMag
2024-12-27T10:44:36Z
Что подарить коллегам на «Тайного Санта»: 5 идей, которые поразят
Comments UA
2024-12-27T00:06:41Z
FAVBET Tech приняла участие в Общем собрании Ассоциации «IT Ukraine»
AIN
2024-12-26T19:34:23Z