MY.UAНовини
Новорічний стіл як у зірки: рецепти страв від Матвієнко, Тополі, Довженка, Сенічкіна та інших
Новорічний стіл як у зірки: рецепти страв від Матвієнко, Тополі, Довженка, Сенічкіна та інших

Новорічний стіл як у зірки: рецепти страв від Матвієнко, Тополі, Довженка, Сенічкіна та інших

Ламаєте голову, що приготувати на Новий рік? Та так, щоб усі здивувались! Тож ми розпитали наших знаменитостей, що вони готують на святковий стіл і попросили поділитися своїми секретиками родинних страв.

«Оселедець під шубою» з особливим інгредієнтом від Тоні Матвієнко

- Салат «Оселедець під шубою» - це справжній символ святкового столу на Новий рік (і не тільки) в нашій родині. У нас, у великій родині Матвієнків, він завжди на почесному місці. Але ми готуємо його трішки по-особливому, додаючи чорнослив. Цей інгредієнт надає страві цікавої солодкувато-копченої нотки, і я впевнена, що він припаде до душі кожному, хто спробує наш рецепт, - розповідає співачка Тоня Матвієнко.

Для приготування вам знадобляться такі інгредієнти (розраховуйте грамовку на вашу родину):

  • філе оселедця - 300 г,
  • цибуля ріпчаста - 1 шт.,
  • морква - 3 великі шт.,
  • буряк - 2 великі шт.,
  • картопля - 5 середніх шт.,
  • чорнослив - 300 г,
  • майонез – 300-400 мл (бажано, приготовлений самостійно),
  • сіль - за смаком.

Шари викладайте в послідовності: оселедець, далі цибуля, далі - картопля, морква, буряк. Кожен шар змащуємо майонезом. Другим шаром повторюємо - картоплю, моркву, буряк. Зверху додаємо дрібно нарізаний чорнослив. Головне - дайте салату добре настоятися, щоб кожен інгредієнт розкрив свій смак.

Тоня Матвієнко радить приготувати «Оселедець під шубою» з чорносливом. Фото: пресслужба Тоні Матвієнко

Холодець від Юлії Зорій

Цьогоріч Юлія Зорій вперше спробувала варити холодець, страва сподобалась, то ж буде і на новорічному столі.

- Насправді новорічне меню у нас без якихось особливих страв. Точно є овочеві салати, чоловік запікає качку чи якесь інше мʼясо, бутерброди з консервованого тунця і вершкового сиру, і я роблю салат з крабових паличок, - розповідає ведуча програми «Ранок у великому місті» на каналі ICTV2 та психологиня Юлія Зорій. - Не всі його люблять, а для мене це спогад з дитинства, бо тоді вони були делікатесом, і цей салат робила мама на Новий рік. Мені він страшенно подобався. Чоловік на нього не претендує, то ж зʼїдаю сама.

В цьому році на новорічному столі пануватиме нова страва – холодець.

Готую так: половинка півня, шматок мʼяса з кістки (свинини чи яловичини) і вичищені свинячі ніжки. Ставлю все на вогонь. Першу воду зливаю, після того як вона закипіла. Щоб холодець був прозорим, промиваю мʼясо, додаю лавровий лист, перець горошком, морквину, цибулину і селеру, і знову варю на маленькому вогні протягом десь 5 годин. Тут час залежить від мʼяса – воно має стати мʼяким і легко відділятися від кісток.

У бульйон додаю подрібнений часник. Потім розбираю мʼясо на дрібні шматки, складаю в тарілочки і заливаю попередньо процідженим від часнику бульйоном. Залишаю охолонути, а потім - в холодильник.

Виходить дуже смачно. Навіть Хаймарс (кіт-мейкун. – Авт.) зацінив: оскільки він великий кіт, для якого не проблема піднятися на задні лапи і передніми дістати все, що його цікавить. Так вийшло і з вистигаючим холодцем - він занурював лапку в тарілку з бульйоном і смакував, поки я не бачила. Тож у нас на одну тарілку стало менше.

У Юлії Зорій на святковому столі буде холодець. Фото: пресслужба ICTV2

Гуска з яблуками, медом та апельсинами від Марини Боржемської

- Гуска з яблуками, медом та апельсинами - це наша традиційна святкова страва. По-перше, гуска виглядає дуже ефектно на святковому столі й створює особливу атмосферу. По-друге, поєднання яблук, меду та цитрусових додає м’ясу ніжності, аромату та легкої солодкості, що робить страву вишуканою й неймовірно смачною. А ще вона нагадує про затишок, родинне тепло та традиції, які так хочеться зберегти, - розповідає фітнес-тренерка Марина Боржемська. - Ця страва передавалася у нашій родині з покоління в покоління. Колись її готували з простими яблуками та мінімумом спецій, але з часом рецепт трохи трансформувався, набув нових акцентів і сучасних смаків.

Інгредієнти:

  • гуска (3–4 кг),
  • 4-5 кисло-солодких яблук (краще «Симиренка» або схожі сорти),
  • 2-3 апельсини,
  • 3 ст. л. меду,
  • 3 ст. л. оливкової олії,
  • сіль,
  • перець,
  • розмарин,
  • чебрець (за смаком),
  • 2 зубчики часнику.

Приготування:

Гуску добре промити й обсушити паперовим рушником. Натерти зсередини та зовні сіллю, перцем і сухими травами (розмарин і чебрець).

Яблука розрізати на 4 частини, видалити серцевину. Апельсини нарізати півкільцями. Змішати фрукти й додати 1 ст. л. меду та трохи розмарину. Начинити гуску цією сумішшю й зашити отвір або закріпити зубочистками.

Для маринаду у невеликій мисці змішати 2 ст. л. меду, оливкову олію та подрібнений часник. Змастити гуску маринадом з усіх боків.

Викласти гуску на деко або у форму для запікання. Додати трохи води (приблизно 100 мл) на дно форми. Накрити фольгою й запікати в духовці, розігрітій до 180 °C, протягом 2-2,5 годин. Кожні 30–40 хвилин поливайте гуску соком, що виділяється під час запікання. За 30 хвилин до завершення приготування зняти фольгу, щоб м’ясо підрум’янилося.

Викласти готову гуску на велике блюдо й прикрасити шматочками запечених яблук, апельсинів і свіжими гілочками розмарину. Якщо залишилося трохи запечених фруктів, їх можна подати як гарнір - вони виходять соковитими й ароматними

Ця страва ідеально поєднується з легким салатом або запеченими овочами чи картоплею.

Марина Боржемська запікає гуску з яблуками, медом та апельсинам. Каже, що процес приготування - справжній сімейний ритуал. Фото: надано Мариною Боржемською

Запечене м’ясо від В’ячеслава Довженка

В’ячеслав Довженко зізнається: любить експериментувати зі стравами, але завжди запікає м’ясо.

- На моєму новорічному столі завше є салати, люблю ці страви. «Олів’є» і «Шуби» не буде, бо я люблю експериментувати, пробувати щось нове. В цьому році, скоріше за все, відкрию TikTok і оберу декілька нових рецептів, в залежності від того, чого захочеться. Просто треба прислухатися до себе і обрати щось нове, а то життя пройде, а ти нічого, окрім «Олів’є», не спробував, - говорить актор.

А от щодо м’яса – то тут завжди запечене, це може бути качка або курка, баранина чи ягня, але не свинина. Роблю все сам і з задоволенням. Обираю свіже м’ясо, промиваю ретельно, на декілька годин мариную у спеціях – кожний додає те, що любить, потім запікаю.

В мене немає однієї традиції святкування Нового року. Іноді нічого не хочеться готувати – то ж йдеш до друзів, іноді немає настрою на гуляння – і ти робиш дуже скромний новорічний стіл і зустрічаєш дуже спокійно. В наші часи гуляти немає потреби. До того ж, Новий рік – це сімейне свято, сакральна історія, яка має викликати позитивні емоції.

Цьогоріч у грудні переніс операцію, тому ніяких великих заходів не планую. Головне для мене зараз - реабілітація і щоб здоров’я було.

В’ячеслав Довженко любить експериментувати з салатами, але обов’язково запікає м’ясо зі спеціями. Фото: пресслужба ICTV2

Солоні новорічні ялинки від Руслана Сенічкіна

Ведучий «Сніданку з 1+1» Руслан Сенічкін радить приготувати солоні новорічні ялинки.

Інгредієнти:

  • цукіні - 1 шт.,
  • бекон – 40 г,
  • сир – 40 г,
  • оливки – 8 шт.,
  • листкове тісто – 400 г,
  • спеції до смаку.

Для соусу «Песто»:

  • сир – 40 г,
  • базилік – 40 г,
  • часник – 3 зубчики,
  • волоські або кедрові горіхи – 40 г,
  • оливкова олія – 2 ст. л.

Приготування:

Нарізати цукіні слайсами. До них додати спеції до смаку, ретельно перемішати і залишити маринуватися.

Стіл посипати борошном. На ньому розкачати тісто, воно має бути тонким і бажано прямокутної форми.

Щоб приготувати соус «Песто», потрібно листя базиліку покласти в блендер, туди вкинути кілька зубчиків часнику, оливкову олію, додати сир, горіхи. Усе довести до однорідної консистенції.

Розділити усе тісто на 3 рівні частини ножем. Соусом «Песто» намазати першу частину тіста. Нарізати з нього смужки завширшки 1,5-2 см. Скласти усі гармошкою і проколоти шпажками. Мають вийти такі собі ялиночки.

Іншу частину тіста так само нарізати смужками і викласти на них слайси цукіні. Загорнути ялинкою і проколоти шпажками. На останнє тісто викласти бекон і знову загорнути.

Усі ялинки на шпажках викласти на деко і поставити в духовку на 15-20 хвилин при температурі 190 градусів.

У кінці ялинку можна прикрасити додавши на шпажки квадратики із сиру, а зверху замість зірочки узяти оливки.

Руслан Сенічкін пропонує новорічні ялинки. Фото: «1+1 Україна»

Качка по-пекінськи від Олени Тополі

- З дитинства обожнюю салат «Мімоза». Його я люблю саме таким, який моя мама робить, - розповідає співачка Олена Тополя. - Вона «Мімозу» готує так, що салат просто тане в роті - настільки він ніжний. У мене не виходить так зробити. Тільки мама чаклує над цією стравою. Моя фірмова страва - це качка по-пекінськи.

Щоб качка залишалася соковитою (за моїм рецептом), вам знадобиться посуд для запікання з кришкою. В ємність обов’язково додаю води для того, щоб сама качка не втратила свої соки. Це дає можливість м’ясу не висихати. Особливо, якщо це домашня птиця. Також покладіть в середину качки порізаними кубиками кисле яблуко. Воно додасть соковитості м’ясу. Ставлю в духовку десь на 180 градусів на 2,5-3 години.

Далі за 5-10 хвилин можу відкрити кришку форми для запікання і додати трохи градусів. Тоді з’явиться гарна скоринка. Для мене важливо, щоб м’ясо було м’якеньке, щоб діти могли прожувати, щоб качка навіть трохи стушилася, і залишилася соковитою.
Щодо приправ та маринаду - я додаю кожен раз по-різному. Мені особисто подобається додавати густий гранатовий соус. Він додає пікантного солодкуватого присмаку. І, звісно, різні-різні прянощі. Особисто я дуже люблю розмарин. Підбирайте під свій настрій та смак!

Фірмова страва у родини Тополі – качка по-пекінськи. Фото: прессслужба Олени Тополі

Торт з карамельним кремом від Валентини Хамайко

Ведуча каналу «1+1 Україна» Валентина Хамайко розповідає: солона карамель може бути й окремим десертом, і інгредієнтом великого надсмачного торта. Такого, наприклад, як цей за її рецептом.

Інгредієнти для тіста:

  • борошно – 120 г,
  • яйця – 6 шт.,
  • цукор – 100 г,
  • какао – 40 г,
  • розпушувач – 1 ч. л.,
  • вершкове масло – 20 г,
  • дрібка солі

Для солоної карамелі:

  • цукор – 250 г,
  • вершки – 250 мл,
  • масло – 50 г,
  • вода – 50 мл,
  • сіль 1 ч. л.

Для крему:

  • білок – 2 шт.,
  • вершкове масло – 200 г,
  • солона карамель – 400 г.

Приготування:

Готуємо тісто. Яйця розділяємо на білки й жовтки. Білки збиваємо до утворення піни й всипаємо половину цукру. Продовжуємо збивати до утворення пишної густої маси.

Жовтки розтираємо добіла з рештою цукру та дрібкою солі та збиваємо до утворення пишної маси.

На низьких обертах змішуємо білкову та жовткову маси. Працюємо дуже акуратно, щоб маса не осіла. Змішуємо борошно з какао та розпушувачем і поступово додаємо в яєчну суміш, перемішуючи її силіконовою лопаткою.

Розтоплюємо тісто і добре його перемішуємо.

Духовку нагріваємо до 180°. Тісто виливаємо в застелену пергаментом форму для випікання. Накриваємо форму фольгою, добре її фіксуємо: завдяки цій хитрості бісквіт буде високим і рівним.

Випікаємо бісквіт 20 хв, знімаємо фольгу і продовжуємо випікання ще 5-10 хв. Перевіряємо готовність за допомогою сірника.

Готовому бісквіту даємо охолонути у перевернутій формі. Коли бісквіт охолоне, перекладаємо його з форми на таріль, акуратно підрізавши тонким ножем по діаметру.

Готуємо солону карамель. У каструлі з товстим дном змішуємо цукор з водою. На середньому вогні варимо до консистенції світлої карамелі (або, якщо у вас є кулінарний термометр, доводимо масу до температури 160°). Цукрову масу під час приготування не перемішуємо, лише злегка струшуємо каструлю, інакше цукор карамелізується, і ми не отримаємо гладку однорідну карамель.

Заздалегідь в окремій посудині нагріваємо вершки. Каструлю з карамеллю знімаємо з вогню, додаємо масло, сіль і ретельно перемішуємо.

Поступово вливаємо в карамельну масу гарячі вершки й перемішуємо. Ставимо каструлю з карамеллю на вогонь і варимо 5-6 хв. Якщо працюємо з кулінарним термометром, доводимо масу до температури 106-110°.

Гаряча карамель рідка. Коли вона охолоне, то трохи загусне, десь до густини сметани. Якщо хочете, щоб солона карамель була ще густішою, зменште кількість вершків.

Готуємо крем. Збиваємо 2 білки до утворення густої піни й тонкою цівкою, не припиняючи збивати, вводимо гарячу солону карамель. Збиваємо до повного охолодження маси. В білково-карамельний крем додаємо розм’якшене масло і добре збиваємо.

Збираємо торт. Бісквіт розрізаємо на 3 рівні коржі, перемащуємо їх кремом і викладаємо один за одним. (За бажанням кожен корж попередньо можна сприснути вершковим лікером).

Торт прикрашаємо за власним смаком. Я використала фігурки з імбирного печива.

Валентина Хамайко знається на випічці, то ж спробуйте спекти торт за її рецептом. Фото: «1+1 Україна»

Запечене індиче філе від Григорія Германа

- На новорічному столі з їжі улюблене – абсолютно дивовижний салат з картоплі з додаванням оселедця, свіжої цибулі, майонезу. Ну і одразу ховаюсь за бруствер, бо ще люблю «Шубу». Ну вибачайте, люблю і все! - зізнається ведучий програми «Ранок у великому місті» на ICTV2, актор дубляжу Григорій Герман. - Все інше може змінюватись. Знову ж таки, ми вже багато років намагаємось зламати традицію, що Новий рік - це завжди «обжиралово». Ми намагаємося уникати цього «обжиралова», то ж у нас немає цього столу «еге-гей» . Все достатньо скромно, але дуже якісно.

Можу порадити запекти смачне та соковите індиче філе. Готується майже саме. 12 годин - в холодильнику, а потім - годину в духовці.

Маринад:

  • сіль - 20 гр. (на 500 гр. м’яса),
  • шавлія,
  • розмарин,
  • лавровий листочок,
  • часник,
  • вода - 300 мл.

Все це нагріваємо, кип'ятимо 3 хвилини і розбавляємо холодною водою - градусів десь до 36. Зручно буде перевіряти просто пальцем. Заливаємо маринадом цільний шматок м’яса - і в холодильник на 12 годин. Індичка - ніжна. Маринується удвічі швидше за яловичину.

Через 12 годин дістаєте ароматне м’яско, обтираєте паперовими рушниками, натираєте гострою гірчицею і залишаєте «грітися» - до кімнатної температури. Це справді важливо. М’ясо не має бути холодним.

Щойно індичка нагріється - обсмажуєте на сковороді. По 2 хвилини з кожного боку. Духовку нагріваєте до 160°С. Ставите деко. Над ним - решітку. На решітку – м’ясо.

Соку витече небагато. Але щоб не засмічувати духовку - беріть таки деко. М’ясо у духовці тримаєте залежно від його ваги. Розрахунок часу простий: по 20 хвилин на кожні півкіла м’яса. Десь так.

За 10 хвилин до готовності - поставте собі таймер - обмащуємо його сумішшю рослинної олії, паприки і меду.

Все, м’ясо - готове!

Григорій Герман зізнається, що їжу на новорічний стіл вони замовляють у родички, яка має еко-кафе в Києві. Але індичка за його рецептом готується майже сама. Фото: пресслужба ICTV2

Теги за темою
РождествоЗвезды
Поділитися
Поділитися сюжетом
Джерело матеріала
Згадувані персони
Вышел дебютный трейлер второго сезона сериала "Аватар: Легенда об Аанге"
GameMag
2025-12-10T22:45:24Z
Певица из Украины, развлекающая россиян, публично унизила свою невестку
Comments UA
2025-12-10T21:06:52Z
ГЛАВНЫЕ АНИМЕ-СЕРИАЛЫ 2026 ГОДА. ЧАСТЬ I
GameMag
2025-12-10T20:48:36Z
На войне погиб актер из "Слуги народа" и "Крипосной"
Comments UA
2025-12-10T19:12:20Z
Состояние здоровья Степана Гиги: в команде артиста впервые прокомментировали последние новости
Comments UA
2025-12-10T19:06:30Z
Анна Кошмал появилась на публике вместе с мужем и объяснила, почему его скрывает
TSN
2025-12-10T18:27:53Z
Влад Яма с новым имиджем показался с 10-летним сыном за границей и публично обратился к нему
TSN
2025-12-10T16:21:50Z
Известная украинская ведущая рассказала о восстановлении от первых родов в 47 лет: "Острый период был"
TSN
2025-12-10T16:09:34Z
Бейонсе, Николь Кидман и Винус Уильямс станут сопредседателями Met Gala 2026 вместе с Винтуром
Комсомольская правда
2025-12-10T16:03:06Z
Большинство областей пока будут оставаться без света до 12 часов в сутки — Укрэнерго
TSN
2025-12-10T23:06:22Z
"По-настоящему отрицательный рост", – самарский губернатор признал «реалии на земле» в РФ. ВИДЕО
Новости Украины
2025-12-10T21:24:21Z
НДС для ФЛП может стать последним гвоздём, забитым в крышку гроба украинского бизнеса, - налоговый консультант
UAToday
2025-12-10T21:21:23Z
Мука "проседает": экспорт и производство украинской продукции резко сократились
Хвиля
2025-12-10T21:12:26Z
Света будет крайне мало: украинцев огорчили прогнозом отключений до конца недели
Comments UA
2025-12-10T20:36:35Z
Действительно ли в Украине блэкаут: объяснили в ДТЭК
TSN
2025-12-10T20:03:24Z
Свет вернется быстрее? "Укрэнерго" раскрыли условия, которые могут сократить графики отключений
Знай
2025-12-10T18:36:26Z
Оружейная компания "Укроп" помогала реализовывать схему откатов в "Энергоатоме"
Знай
2025-12-10T18:21:06Z
Україна в січні-листопаді виробила 5,97 млн т металопрокату
AgroNews
2025-12-10T18:18:18Z
ЕС готовится к сценарию выживания НАТО без США — Politico
TSN
2025-12-11T02:06:52Z
путин вступил на скользкий путь Горбачева и объявил перестройку, – Михаил Шейтельман
Знай
2025-12-10T23:33:05Z
Что стоит за громкими словами Трампа о «мире в Украине» и почему Киев «блокирует» мир
Новости Украины
2025-12-10T22:00:38Z
"Когда будут выборы?": Трамп заговорил о коррупции и общественном мнении в Украине
TSN
2025-12-10T21:51:34Z
Юрчишин: Чиновники ищут возможность выплатить средства семье погибшей в РФ Рощиной
Украинская правда
2025-12-10T21:42:42Z
Чего на самом деле боится Путин: Портников рассказал, что сдерживает Кремль в войне
Новости Украины
2025-12-10T21:39:03Z
Коломойский заявил о покушении на Миндича в Израиле
Хвиля
2025-12-10T21:36:40Z
Трамп анонсировал "прямой путь" к гражданству США: кого это касается
TSN
2025-12-10T21:36:33Z
В ЕЦБ поддержали идею ЕС о бессрочной заморозке активов РФ
UAToday
2025-12-10T21:21:55Z
В Кременчуге ночью раздались взрывы: город атакуют БпЛА и ракеты
TSN
2025-12-11T00:09:44Z
Ночь взрывов в Москве: 54 рейса отменены, небо закрыто
Comments UA
2025-12-11T00:00:35Z
Шок: психологине детского сада объявили подозрение в пытках ребенка
Comments UA
2025-12-10T23:54:32Z
Известного оперного певца зарезали в его доме: полиция арестовала сына
Comments UA
2025-12-10T21:30:33Z
Взятка за закрытие дела: ГБР задержало прокурора Черниговской области
Новости Украины
2025-12-10T20:51:47Z
Психически нестабильный мужчина порезал военного ножом
Comments UA
2025-12-10T20:03:08Z
В Белгороде паника и взрывы: город остался без света после ракетной тревоги. ВИДЕО
Новости Украины
2025-12-10T19:36:19Z
Виробництво труб в ЄС падає шостий квартал поспіль – EUROFER
AgroNews
2025-12-10T19:33:31Z
Жителей города на юге Польши предупредили о тестировании сирены
Европейская правда
2025-12-10T19:27:16Z
Таропрогноз на 11 декабря 2025 года для всех знаков зодиака
TSN
2025-12-11T01:51:16Z
«Эта земля в наследство не переходит»: журналистка объяснила, что такое право постоянного пользования
Знай
2025-12-11T01:33:47Z
Жуткие зимние духи Европы: кто такая Перга, ходящая по ночным дорогам и проверяющая человеческие судьбы
TSN
2025-12-11T01:09:09Z
Жуткие зимние традиции Европы: кто такая Святая Луция и почему девушки носят на голове короны с зажженными свечами
TSN
2025-12-11T00:54:54Z
Оракул Ленорман на 11 декабря 2025 года для всех знаков зодиака: Львам — уверенность, Козорогам — новые идеи
TSN
2025-12-11T00:54:05Z
Враг атакует Украину БПЛА: направление движения целей
TSN
2025-12-10T22:36:05Z
День ангела 11 декабря: кого и как поздравлять с именинами
TSN
2025-12-10T22:21:27Z
Выезд за границу 18-22-летних: демограф о последствиях решения
TSN
2025-12-10T22:21:14Z
Гибель британского военного на полигоне в Украине: что о нем известно
TSN
2025-12-10T21:36:05Z
Иммунитет, воспаление и вздутие живота: как уход за зубами влияет на здоровье кишечника
Знай
2025-12-10T21:51:10Z
Гранат против старения: действительно ли этот "суперфрукт" запускает молекулу молодости
Знай
2025-12-10T20:51:07Z
Ученые шокировали открытием: как шоколад влияет на скорость старения
Comments UA
2025-12-10T18:24:47Z
Просыпаетесь в 4 утра: узнайте, в чем причины
Comments UA
2025-12-10T18:00:42Z
Врачи назвали симптомы редкого и очень агрессивного рака: на что советуют обратить внимание
Comments UA
2025-12-10T17:00:02Z
Сердце, сосуды и стресс: как зеленый чай работает лучше таблеток
Знай
2025-12-10T16:51:51Z
В Украине скрыли статистику смертей от болезней: в чем причина
Comments UA
2025-12-10T16:21:02Z
Самые опасные насекомые мира: девятка "убийц", о которых часто забывают
UAToday
2025-12-10T14:57:26Z
Донор спермы с геном рака зачал почти 200 детей: шокирующее расследование
TSN
2025-12-10T14:48:10Z
В ЕС переходят на новый стандарт безопасности: что это значит для украинских водителей
Comments UA
2025-12-10T13:51:18Z
"Опередим BMW X5": в России обещают создать "премиум" Lada на базе Весты
Comments UA
2025-12-10T12:18:39Z
Забудьте о надоедливом грохоте стиральной машины: один болт решит проблему
GlavRed
2025-12-10T12:00:30Z
Ремонт, штрафы и страхование: во сколько обойдется содержание авто в 2025 году
Знай
2025-12-09T18:51:30Z
Как продать авто с пробегом дороже: эксперт назвал основные факторы, влияющие на цену
Фокус
2025-12-09T15:51:48Z
Привычка, которая убивает двигатель и может ударить по кошельку: каждому водителю это стоит знать
Comments UA
2025-12-09T14:33:16Z
ШІ ввела прихильників Toyota в оману, надавши хибну інформацію про витік даних щодо суперкара GR GT
Топ Жир
2025-12-03T16:57:04Z
Никакие проблемы с авто не страшны: правило "FORCES" спасает водителей в мороз
GlavRed
2025-12-03T16:03:49Z
На европейский рынок выходит стильный и недорогой корейский электропикап
Фокус
2025-12-03T14:36:46Z
Полностью загрязнены и обречены: волонтеры спасли аистов со свалки в Киевской области
TSN
2025-12-10T21:36:00Z
Две сотни боевых действий произошло на фронте с начала суток – Генштаб
Украинская правда
2025-12-10T21:12:57Z
Уникальное животное в Чернобыльском заповеднике: фотоловушка зафиксировала, как она готовится к зиме
TSN
2025-12-10T20:33:16Z
Бывшего главу Днепропетровской ОГА подозревают в хищении сотен миллионов гривен
Новости Украины
2025-12-10T20:30:36Z
Оккупанты хорошо закрепились в центральной части Покровска - DeepState
TSN
2025-12-10T19:57:27Z
Пенсионер в Купянске выгнал российских военных из своего подъезда. ВИДЕО
Новости Украины
2025-12-10T19:54:11Z
Россияне штурмуют Покровск колоннами техники
Украинская правда
2025-12-10T19:48:12Z
Разговор, от которого стынет кровь: что рассказала мать оккупанта
Comments UA
2025-12-10T19:45:49Z
Бойца «Азов» осудили по выдуманному делу
Comments UA
2025-12-10T19:33:26Z
Станет снова как новая: как правильно стирать обувь в стиральной машине
GlavRed
2025-12-11T01:33:38Z
Растительный гороскоп друидов на 11 декабря: Львам — проницательность, Козерогам — выдержка
TSN
2025-12-11T00:54:17Z
Больше чем просто еда: ЮНЕСКО признало итальянскую кухню нематериальным культурным наследием человечества
TSN
2025-12-10T21:51:00Z
У Раков - финансовые вопросы, у Весов - успехи по делам: гороскоп на 11 декабря
Comments UA
2025-12-10T19:36:18Z
Как убрать тоналку из пуховика без стирки: хитрый трюк, который подсказали в химчистке
Знай
2025-12-10T18:51:47Z
Новогодняя елка в песке? Вы даже не представляете, какую катастрофу запускаете
Знай
2025-12-10T18:06:39Z
Три привычки после 30, от которых следует срочно избавиться, чтобы наконец жить счастливо и без стресса
TSN
2025-12-10T17:51:49Z
Астрологи назвали четыре знака Зодиака, у которых начинается новая жизнь: кто попал в список
Знай
2025-12-10T17:51:44Z
Городникам назвали ТОП-5 біофунгіцидів для городу
AgroNews
2025-12-10T16:24:06Z
Мир готовится к самому длинному солнечному затмению века: где можно будет наблюдать
TSN
2025-12-11T01:09:40Z
Хидео Кодзима не представляет свою жизнь без создания игр — будет творить до конца
GameMag
2025-12-10T22:45:45Z
Сюрприз: Две классические игры Ubisoft с Nintendo 64 появятся в каталоге Nintendo Switch Online
GameMag
2025-12-10T22:45:41Z
Как использовать ChatGPT, чтобы он помог изучить новый язык
UAToday
2025-12-10T21:21:00Z
Ветеран Square Enix: Инвесторы хотят, чтобы издатель Final Fantasy снова начал выпускать хиты, перестав гнаться за аудиторией Call of Duty
GameMag
2025-12-10T20:48:57Z
soundcore Sleep A30, AeroFit 2, Liberty Buds, R60i NC: В России стартовала новая линейка наушников от Anker Innovations — цены и детали
GameMag
2025-12-10T20:48:27Z
Эксперт сделал тревожное предсказание о деградации системы жидкого металла на PlayStation 5 — игроки отреагировали со скепсисом
GameMag
2025-12-10T20:48:14Z
Бесплатные игры для подписчиков PS Plus Premium и PS Plus Extra на декабрь 2025 года раскрыты: Чем порадует Sony
GameMag
2025-12-10T18:21:48Z
Уряд запровадив пільгову ціну на природний газ: кого стосується
AgroNews
2025-12-10T17:30:37Z
В десятку лучших боксеров XXI века попали двое украинцев
Comments UA
2025-12-10T22:48:06Z
Дубль Мадуеке дозволив Арсеналу розгромити Брюгге та зберегти 100% перемог
Football.ua
2025-12-10T22:03:31Z
Відбулося жеребкування 1/8 фіналу Кубка України з волейболу
УкраинФорм
2025-12-10T14:39:12Z
Челсі зазнав поразки від Аталанти через гол та асист Де Кетеларе
Football.ua
2025-12-09T22:12:21Z
Дубль Кунде приніс Барселоні вольову перемогу над Айнтрахтом Ф
Football.ua
2025-12-09T22:09:44Z
Молоко с собственной фермы, цифровая аналитика и чемпионы будущего: эксклюзив из Академии Григория Козловского
Знай
2025-12-09T11:21:41Z
Украинская чемпионка публично отреклась от гражданства и присягнула на верность России
Comments UA
2025-12-03T20:27:20Z
Барселона здобула вольову перемогу над Атлетіко
Football.ua
2025-12-02T22:12:13Z
Лыжники из России и Беларуси смогут выступать на Олимпиаде-2026 под нейтральным флагом
Лига
2025-12-02T15:55:27Z