MY.UAНовини
Новорічний стіл як у зірки: рецепти страв від Матвієнко, Тополі, Довженка, Сенічкіна та інших
Новорічний стіл як у зірки: рецепти страв від Матвієнко, Тополі, Довженка, Сенічкіна та інших

Новорічний стіл як у зірки: рецепти страв від Матвієнко, Тополі, Довженка, Сенічкіна та інших

Ламаєте голову, що приготувати на Новий рік? Та так, щоб усі здивувались! Тож ми розпитали наших знаменитостей, що вони готують на святковий стіл і попросили поділитися своїми секретиками родинних страв.

«Оселедець під шубою» з особливим інгредієнтом від Тоні Матвієнко

- Салат «Оселедець під шубою» - це справжній символ святкового столу на Новий рік (і не тільки) в нашій родині. У нас, у великій родині Матвієнків, він завжди на почесному місці. Але ми готуємо його трішки по-особливому, додаючи чорнослив. Цей інгредієнт надає страві цікавої солодкувато-копченої нотки, і я впевнена, що він припаде до душі кожному, хто спробує наш рецепт, - розповідає співачка Тоня Матвієнко.

Для приготування вам знадобляться такі інгредієнти (розраховуйте грамовку на вашу родину):

  • філе оселедця - 300 г,
  • цибуля ріпчаста - 1 шт.,
  • морква - 3 великі шт.,
  • буряк - 2 великі шт.,
  • картопля - 5 середніх шт.,
  • чорнослив - 300 г,
  • майонез – 300-400 мл (бажано, приготовлений самостійно),
  • сіль - за смаком.

Шари викладайте в послідовності: оселедець, далі цибуля, далі - картопля, морква, буряк. Кожен шар змащуємо майонезом. Другим шаром повторюємо - картоплю, моркву, буряк. Зверху додаємо дрібно нарізаний чорнослив. Головне - дайте салату добре настоятися, щоб кожен інгредієнт розкрив свій смак.

Тоня Матвієнко радить приготувати «Оселедець під шубою» з чорносливом. Фото: пресслужба Тоні Матвієнко

Холодець від Юлії Зорій

Цьогоріч Юлія Зорій вперше спробувала варити холодець, страва сподобалась, то ж буде і на новорічному столі.

- Насправді новорічне меню у нас без якихось особливих страв. Точно є овочеві салати, чоловік запікає качку чи якесь інше мʼясо, бутерброди з консервованого тунця і вершкового сиру, і я роблю салат з крабових паличок, - розповідає ведуча програми «Ранок у великому місті» на каналі ICTV2 та психологиня Юлія Зорій. - Не всі його люблять, а для мене це спогад з дитинства, бо тоді вони були делікатесом, і цей салат робила мама на Новий рік. Мені він страшенно подобався. Чоловік на нього не претендує, то ж зʼїдаю сама.

В цьому році на новорічному столі пануватиме нова страва – холодець.

Готую так: половинка півня, шматок мʼяса з кістки (свинини чи яловичини) і вичищені свинячі ніжки. Ставлю все на вогонь. Першу воду зливаю, після того як вона закипіла. Щоб холодець був прозорим, промиваю мʼясо, додаю лавровий лист, перець горошком, морквину, цибулину і селеру, і знову варю на маленькому вогні протягом десь 5 годин. Тут час залежить від мʼяса – воно має стати мʼяким і легко відділятися від кісток.

У бульйон додаю подрібнений часник. Потім розбираю мʼясо на дрібні шматки, складаю в тарілочки і заливаю попередньо процідженим від часнику бульйоном. Залишаю охолонути, а потім - в холодильник.

Виходить дуже смачно. Навіть Хаймарс (кіт-мейкун. – Авт.) зацінив: оскільки він великий кіт, для якого не проблема піднятися на задні лапи і передніми дістати все, що його цікавить. Так вийшло і з вистигаючим холодцем - він занурював лапку в тарілку з бульйоном і смакував, поки я не бачила. Тож у нас на одну тарілку стало менше.

У Юлії Зорій на святковому столі буде холодець. Фото: пресслужба ICTV2

Гуска з яблуками, медом та апельсинами від Марини Боржемської

- Гуска з яблуками, медом та апельсинами - це наша традиційна святкова страва. По-перше, гуска виглядає дуже ефектно на святковому столі й створює особливу атмосферу. По-друге, поєднання яблук, меду та цитрусових додає м’ясу ніжності, аромату та легкої солодкості, що робить страву вишуканою й неймовірно смачною. А ще вона нагадує про затишок, родинне тепло та традиції, які так хочеться зберегти, - розповідає фітнес-тренерка Марина Боржемська. - Ця страва передавалася у нашій родині з покоління в покоління. Колись її готували з простими яблуками та мінімумом спецій, але з часом рецепт трохи трансформувався, набув нових акцентів і сучасних смаків.

Інгредієнти:

  • гуска (3–4 кг),
  • 4-5 кисло-солодких яблук (краще «Симиренка» або схожі сорти),
  • 2-3 апельсини,
  • 3 ст. л. меду,
  • 3 ст. л. оливкової олії,
  • сіль,
  • перець,
  • розмарин,
  • чебрець (за смаком),
  • 2 зубчики часнику.

Приготування:

Гуску добре промити й обсушити паперовим рушником. Натерти зсередини та зовні сіллю, перцем і сухими травами (розмарин і чебрець).

Яблука розрізати на 4 частини, видалити серцевину. Апельсини нарізати півкільцями. Змішати фрукти й додати 1 ст. л. меду та трохи розмарину. Начинити гуску цією сумішшю й зашити отвір або закріпити зубочистками.

Для маринаду у невеликій мисці змішати 2 ст. л. меду, оливкову олію та подрібнений часник. Змастити гуску маринадом з усіх боків.

Викласти гуску на деко або у форму для запікання. Додати трохи води (приблизно 100 мл) на дно форми. Накрити фольгою й запікати в духовці, розігрітій до 180 °C, протягом 2-2,5 годин. Кожні 30–40 хвилин поливайте гуску соком, що виділяється під час запікання. За 30 хвилин до завершення приготування зняти фольгу, щоб м’ясо підрум’янилося.

Викласти готову гуску на велике блюдо й прикрасити шматочками запечених яблук, апельсинів і свіжими гілочками розмарину. Якщо залишилося трохи запечених фруктів, їх можна подати як гарнір - вони виходять соковитими й ароматними

Ця страва ідеально поєднується з легким салатом або запеченими овочами чи картоплею.

Марина Боржемська запікає гуску з яблуками, медом та апельсинам. Каже, що процес приготування - справжній сімейний ритуал. Фото: надано Мариною Боржемською

Запечене м’ясо від В’ячеслава Довженка

В’ячеслав Довженко зізнається: любить експериментувати зі стравами, але завжди запікає м’ясо.

- На моєму новорічному столі завше є салати, люблю ці страви. «Олів’є» і «Шуби» не буде, бо я люблю експериментувати, пробувати щось нове. В цьому році, скоріше за все, відкрию TikTok і оберу декілька нових рецептів, в залежності від того, чого захочеться. Просто треба прислухатися до себе і обрати щось нове, а то життя пройде, а ти нічого, окрім «Олів’є», не спробував, - говорить актор.

А от щодо м’яса – то тут завжди запечене, це може бути качка або курка, баранина чи ягня, але не свинина. Роблю все сам і з задоволенням. Обираю свіже м’ясо, промиваю ретельно, на декілька годин мариную у спеціях – кожний додає те, що любить, потім запікаю.

В мене немає однієї традиції святкування Нового року. Іноді нічого не хочеться готувати – то ж йдеш до друзів, іноді немає настрою на гуляння – і ти робиш дуже скромний новорічний стіл і зустрічаєш дуже спокійно. В наші часи гуляти немає потреби. До того ж, Новий рік – це сімейне свято, сакральна історія, яка має викликати позитивні емоції.

Цьогоріч у грудні переніс операцію, тому ніяких великих заходів не планую. Головне для мене зараз - реабілітація і щоб здоров’я було.

В’ячеслав Довженко любить експериментувати з салатами, але обов’язково запікає м’ясо зі спеціями. Фото: пресслужба ICTV2

Солоні новорічні ялинки від Руслана Сенічкіна

Ведучий «Сніданку з 1+1» Руслан Сенічкін радить приготувати солоні новорічні ялинки.

Інгредієнти:

  • цукіні - 1 шт.,
  • бекон – 40 г,
  • сир – 40 г,
  • оливки – 8 шт.,
  • листкове тісто – 400 г,
  • спеції до смаку.

Для соусу «Песто»:

  • сир – 40 г,
  • базилік – 40 г,
  • часник – 3 зубчики,
  • волоські або кедрові горіхи – 40 г,
  • оливкова олія – 2 ст. л.

Приготування:

Нарізати цукіні слайсами. До них додати спеції до смаку, ретельно перемішати і залишити маринуватися.

Стіл посипати борошном. На ньому розкачати тісто, воно має бути тонким і бажано прямокутної форми.

Щоб приготувати соус «Песто», потрібно листя базиліку покласти в блендер, туди вкинути кілька зубчиків часнику, оливкову олію, додати сир, горіхи. Усе довести до однорідної консистенції.

Розділити усе тісто на 3 рівні частини ножем. Соусом «Песто» намазати першу частину тіста. Нарізати з нього смужки завширшки 1,5-2 см. Скласти усі гармошкою і проколоти шпажками. Мають вийти такі собі ялиночки.

Іншу частину тіста так само нарізати смужками і викласти на них слайси цукіні. Загорнути ялинкою і проколоти шпажками. На останнє тісто викласти бекон і знову загорнути.

Усі ялинки на шпажках викласти на деко і поставити в духовку на 15-20 хвилин при температурі 190 градусів.

У кінці ялинку можна прикрасити додавши на шпажки квадратики із сиру, а зверху замість зірочки узяти оливки.

Руслан Сенічкін пропонує новорічні ялинки. Фото: «1+1 Україна»

Качка по-пекінськи від Олени Тополі

- З дитинства обожнюю салат «Мімоза». Його я люблю саме таким, який моя мама робить, - розповідає співачка Олена Тополя. - Вона «Мімозу» готує так, що салат просто тане в роті - настільки він ніжний. У мене не виходить так зробити. Тільки мама чаклує над цією стравою. Моя фірмова страва - це качка по-пекінськи.

Щоб качка залишалася соковитою (за моїм рецептом), вам знадобиться посуд для запікання з кришкою. В ємність обов’язково додаю води для того, щоб сама качка не втратила свої соки. Це дає можливість м’ясу не висихати. Особливо, якщо це домашня птиця. Також покладіть в середину качки порізаними кубиками кисле яблуко. Воно додасть соковитості м’ясу. Ставлю в духовку десь на 180 градусів на 2,5-3 години.

Далі за 5-10 хвилин можу відкрити кришку форми для запікання і додати трохи градусів. Тоді з’явиться гарна скоринка. Для мене важливо, щоб м’ясо було м’якеньке, щоб діти могли прожувати, щоб качка навіть трохи стушилася, і залишилася соковитою.
Щодо приправ та маринаду - я додаю кожен раз по-різному. Мені особисто подобається додавати густий гранатовий соус. Він додає пікантного солодкуватого присмаку. І, звісно, різні-різні прянощі. Особисто я дуже люблю розмарин. Підбирайте під свій настрій та смак!

Фірмова страва у родини Тополі – качка по-пекінськи. Фото: прессслужба Олени Тополі

Торт з карамельним кремом від Валентини Хамайко

Ведуча каналу «1+1 Україна» Валентина Хамайко розповідає: солона карамель може бути й окремим десертом, і інгредієнтом великого надсмачного торта. Такого, наприклад, як цей за її рецептом.

Інгредієнти для тіста:

  • борошно – 120 г,
  • яйця – 6 шт.,
  • цукор – 100 г,
  • какао – 40 г,
  • розпушувач – 1 ч. л.,
  • вершкове масло – 20 г,
  • дрібка солі

Для солоної карамелі:

  • цукор – 250 г,
  • вершки – 250 мл,
  • масло – 50 г,
  • вода – 50 мл,
  • сіль 1 ч. л.

Для крему:

  • білок – 2 шт.,
  • вершкове масло – 200 г,
  • солона карамель – 400 г.

Приготування:

Готуємо тісто. Яйця розділяємо на білки й жовтки. Білки збиваємо до утворення піни й всипаємо половину цукру. Продовжуємо збивати до утворення пишної густої маси.

Жовтки розтираємо добіла з рештою цукру та дрібкою солі та збиваємо до утворення пишної маси.

На низьких обертах змішуємо білкову та жовткову маси. Працюємо дуже акуратно, щоб маса не осіла. Змішуємо борошно з какао та розпушувачем і поступово додаємо в яєчну суміш, перемішуючи її силіконовою лопаткою.

Розтоплюємо тісто і добре його перемішуємо.

Духовку нагріваємо до 180°. Тісто виливаємо в застелену пергаментом форму для випікання. Накриваємо форму фольгою, добре її фіксуємо: завдяки цій хитрості бісквіт буде високим і рівним.

Випікаємо бісквіт 20 хв, знімаємо фольгу і продовжуємо випікання ще 5-10 хв. Перевіряємо готовність за допомогою сірника.

Готовому бісквіту даємо охолонути у перевернутій формі. Коли бісквіт охолоне, перекладаємо його з форми на таріль, акуратно підрізавши тонким ножем по діаметру.

Готуємо солону карамель. У каструлі з товстим дном змішуємо цукор з водою. На середньому вогні варимо до консистенції світлої карамелі (або, якщо у вас є кулінарний термометр, доводимо масу до температури 160°). Цукрову масу під час приготування не перемішуємо, лише злегка струшуємо каструлю, інакше цукор карамелізується, і ми не отримаємо гладку однорідну карамель.

Заздалегідь в окремій посудині нагріваємо вершки. Каструлю з карамеллю знімаємо з вогню, додаємо масло, сіль і ретельно перемішуємо.

Поступово вливаємо в карамельну масу гарячі вершки й перемішуємо. Ставимо каструлю з карамеллю на вогонь і варимо 5-6 хв. Якщо працюємо з кулінарним термометром, доводимо масу до температури 106-110°.

Гаряча карамель рідка. Коли вона охолоне, то трохи загусне, десь до густини сметани. Якщо хочете, щоб солона карамель була ще густішою, зменште кількість вершків.

Готуємо крем. Збиваємо 2 білки до утворення густої піни й тонкою цівкою, не припиняючи збивати, вводимо гарячу солону карамель. Збиваємо до повного охолодження маси. В білково-карамельний крем додаємо розм’якшене масло і добре збиваємо.

Збираємо торт. Бісквіт розрізаємо на 3 рівні коржі, перемащуємо їх кремом і викладаємо один за одним. (За бажанням кожен корж попередньо можна сприснути вершковим лікером).

Торт прикрашаємо за власним смаком. Я використала фігурки з імбирного печива.

Валентина Хамайко знається на випічці, то ж спробуйте спекти торт за її рецептом. Фото: «1+1 Україна»

Запечене індиче філе від Григорія Германа

- На новорічному столі з їжі улюблене – абсолютно дивовижний салат з картоплі з додаванням оселедця, свіжої цибулі, майонезу. Ну і одразу ховаюсь за бруствер, бо ще люблю «Шубу». Ну вибачайте, люблю і все! - зізнається ведучий програми «Ранок у великому місті» на ICTV2, актор дубляжу Григорій Герман. - Все інше може змінюватись. Знову ж таки, ми вже багато років намагаємось зламати традицію, що Новий рік - це завжди «обжиралово». Ми намагаємося уникати цього «обжиралова», то ж у нас немає цього столу «еге-гей» . Все достатньо скромно, але дуже якісно.

Можу порадити запекти смачне та соковите індиче філе. Готується майже саме. 12 годин - в холодильнику, а потім - годину в духовці.

Маринад:

  • сіль - 20 гр. (на 500 гр. м’яса),
  • шавлія,
  • розмарин,
  • лавровий листочок,
  • часник,
  • вода - 300 мл.

Все це нагріваємо, кип'ятимо 3 хвилини і розбавляємо холодною водою - градусів десь до 36. Зручно буде перевіряти просто пальцем. Заливаємо маринадом цільний шматок м’яса - і в холодильник на 12 годин. Індичка - ніжна. Маринується удвічі швидше за яловичину.

Через 12 годин дістаєте ароматне м’яско, обтираєте паперовими рушниками, натираєте гострою гірчицею і залишаєте «грітися» - до кімнатної температури. Це справді важливо. М’ясо не має бути холодним.

Щойно індичка нагріється - обсмажуєте на сковороді. По 2 хвилини з кожного боку. Духовку нагріваєте до 160°С. Ставите деко. Над ним - решітку. На решітку – м’ясо.

Соку витече небагато. Але щоб не засмічувати духовку - беріть таки деко. М’ясо у духовці тримаєте залежно від його ваги. Розрахунок часу простий: по 20 хвилин на кожні півкіла м’яса. Десь так.

За 10 хвилин до готовності - поставте собі таймер - обмащуємо його сумішшю рослинної олії, паприки і меду.

Все, м’ясо - готове!

Григорій Герман зізнається, що їжу на новорічний стіл вони замовляють у родички, яка має еко-кафе в Києві. Але індичка за його рецептом готується майже сама. Фото: пресслужба ICTV2

Теги за темою
РождествоЗвезды
Поділитися
Поділитися сюжетом
Джерело матеріала
Згадувані персони
Маша Єфросиніна у шоу «Краса в тобі!» підтримала військову, яка у 19 років пішла на фронт
Комсомольская правда
2025-10-07T17:12:53Z
Тарас Цимбалюк приїхав до своїх батьків у рідне місто й показав, який вигляд вони мають
TSN
2025-10-07T16:33:41Z
Їх пам'ятатимуть завжди: актори з фільмів про Гаррі Поттера, які померли
24tv
2025-10-07T16:30:57Z
Улюблениця Довженка та "найкрасивіша жінка Європи": що відомо про Ларису Шепітько
24tv
2025-10-07T16:30:39Z
Вікторія Білан-Ращук відверто розповіла, чому вирішила завагітніти у 47 років
24tv
2025-10-07T16:18:37Z
Актор, який різав вени на сцені театру Франка, розповів, чим його обурили Нищук, Петросян та Уривський
ГЛАВКОМ NET
2025-10-07T15:51:40Z
Наречена Сергія Танчинця замилувала їхнім поцілунком і показалася з музикантом за кордоном
TSN
2025-10-07T15:33:17Z
Молодята "спалились": Дашу Квіткову і Володимира Бражка видала важлива деталь
GlavRed
2025-10-07T15:27:44Z
Найкращі групові костюми на Геловін: чим можна усіх здивувати
Фокус
2025-10-07T15:15:12Z
Українцям виплатять майже по 20 000 гривень на опалення: хто отримає допомогу
Хвиля
2025-10-07T17:18:54Z
Міжнародні резерви України у вересні зросли до $46,52 мільярда
УкраинФорм
2025-10-07T17:15:03Z
Все різко змінилось: НБУ дав новий курс валют на 8 жовтня
GlavRed
2025-10-07T17:03:01Z
Бункер мільярдерів: у США збудують підземне сховище за 300 мільйонів доларів
InternetUA
2025-10-07T17:00:52Z
Федерація роботодавців України посилює позицію бізнесу на шляху до ЄС
Европейская правда
2025-10-07T16:57:56Z
Німецький концерн Knauf заявив про зрив продажу свого бізнесу в Росії
УкраинФорм
2025-10-07T16:54:06Z
Україна планує збільшити імпорт газу приблизно на 30% - Гринчук
УкраинФорм
2025-10-07T16:45:16Z
В Україні сповільнилося зростання зарплат, але активність шукачів роботи зростає — НБУ
360ua.news
2025-10-07T16:36:35Z
Кремль намагається подолати дефіцит: експорт бензину з Білорусі активно росте
24tv
2025-10-07T16:33:21Z
Німецькі ЗМІ про скандал в "Укренерго": політичні аутсайдери Європи керують енергетикою воюючої країни
Знай
2025-10-07T17:21:36Z
Польща вдарила санкціями по компаніях, пов’язаних із постачанням сталі до РФ
Европейская правда
2025-10-07T17:09:12Z
Президентом НАН України переобрали 74-річного Анатолія Загороднього
Комсомольская правда
2025-10-07T17:03:15Z
Чи реально отримати компенсацію за зруйноване Росією житло? Як це працює зараз
ГЛАВКОМ NET
2025-10-07T17:00:43Z
Зеленський обговорив із президентом Парламентської асамблеї ОБСЄ повернення українських дітей
УкраинФорм
2025-10-07T16:57:56Z
Терор України російськими "Шахедами" продовжується: де є загроза
24tv
2025-10-07T16:57:54Z
Премʼєр Канади вдруге зустрічається з Трампом через торгівлю
Европейская правда
2025-10-07T16:57:42Z
Шмигаль обговорив із послом Німеччини відкриття нових спільних підприємств ОПК
УкраинФорм
2025-10-07T16:54:12Z
Туск сказав, чи вигідний Польщі програш України у війні
TSN
2025-10-07T16:51:26Z
ГУРкіт у Ленінградській області: під укіс пустили поїзд з військовим вантажем
24tv
2025-10-07T17:06:11Z
В Одесі чоловік кинув страйкбольні гранати у компанію, що «шуміла» під вікнами
УкраинФорм
2025-10-07T16:51:21Z
Катували паяльником, поливали окропом і вимагали пів мільйона доларів: у Кривому Розі затримали банду
Украинская правда
2025-10-07T16:51:04Z
Росіяни атакували «Ланцетом» Битицький старостат на Сумщині
УкраинФорм
2025-10-07T16:42:28Z
Під обваленою будівлею у Мадриді можуть бути четверо людей
Европейская правда
2025-10-07T15:48:16Z
У Таїланді через мусонні дощі загинули щонайменше 22 людей, десятки тисяч - постраждали
УкраинФорм
2025-10-07T15:39:07Z
На Київщині після самогубства 13-річної дівчини підозру отримав вітчим дитини
ГЛАВКОМ NET
2025-10-07T15:33:35Z
У Парижі спалахнув фургон поблизу урядової будівлі — обійшлося без жертв
360ua.news
2025-10-07T15:27:57Z
«Позич гроші, дуже потрібно»: жінку в соцмережах ошукали на 9,5 тисяч гривень
InternetUA
2025-10-07T15:24:05Z
Кібершахраї пограбували виконавчу продюсерку Суспільного на 300 тисяч гривень
Детектор М
2025-10-07T17:18:11Z
Рух електросамокатів регулюватиметься: для персонального транспорту хочуть ввести нові правила
24tv
2025-10-07T17:15:41Z
"Потрійний удар": чим примітна атака на ТЕЦ у Бєлгороді
24tv
2025-10-07T17:12:19Z
РФ б'є по тилу своїми дронами дедалі глибше: військовий розповів, як ускладнилася ситуація
FaceNews
2025-10-07T17:09:15Z
Від 6 000 гривень: хто з українців може отримати допомогу від держави
24tv
2025-10-07T16:57:00Z
Данія за крок до заборони доступу дітям до соціальних мереж — Politico
ZN UA
2025-10-07T16:54:46Z
Жінка принесла додому замовлення з McDonald "s: незвичайне "пограбування" потрапило на камеру
Фокус
2025-10-07T16:42:40Z
Слово, що не грає своєї ролі: чому "у якості" мовна помилка
24tv
2025-10-07T16:42:11Z
"Пузатий Нептун" засвітився на виставці: ексзаступник голови штабу ВМСУ вказав на можливі недоліки ракети
Фокус
2025-10-07T16:36:49Z
Законопроєкт про допоміжні репродуктивні технології містить низку неприпустимих обмежень - експерт
УкраинФорм
2025-10-07T14:54:05Z
Загроза для печінки: солодкі та дієтичні газові напої підвищують ризик захворювань
ZN UA
2025-10-07T12:48:55Z
Лікарні прифронтових громад отримають додаткове фінансування: як підвищать зарплати
Хвиля
2025-10-07T12:15:14Z
Шість видів риби, які найкраще поповнюють організм вітаміном D
TSN
2025-10-07T11:18:13Z
Бізнес просить відтермінувати нове регулювання обігу хімічних речовин
AgroPortal
2025-10-07T11:00:22Z
Чому морозиво може бути небезпечним для організму: лікарка вразила відповіддю
TSN
2025-10-07T10:21:10Z
Лауреат Нобелівської премії не знає про отримання нагороди, бо пішов у "цифровий детокс"
Фокус
2025-10-07T09:30:02Z
Чума замість танків: чи зберегла РФ лабораторії біологічної зброї СРСР
Фокус
2025-10-07T09:00:59Z
Найшкідливіші подарунки для дітей на думку лікаря-педіатра: про це варто знати всім батькам
Знай
2025-10-07T08:21:40Z
Nissan показав новий компактний SUV
AutoCentre
2025-10-07T17:09:14Z
Недорогий пікап Ford перетворили на брутальний автодім для бездоріжжя
Фокус
2025-10-07T16:51:45Z
Акції Tesla виросли на тлі загадкових публікацій компанії у соцмережах
ГЛАВКОМ NET
2025-10-07T16:18:33Z
Творець "Мівіни" виводить на європейський ринок недорогі електробуси
Фокус
2025-10-07T15:36:17Z
У Європі ліквідували злочинну групу, що крала люксові автомобілі для продажу в Дубаї
Европейская правда
2025-10-07T14:09:57Z
Британські експерти визначили найнадійніші та найменш надійні авто 2025 року
Фокус
2025-10-07T13:21:16Z
Mercedes-Benz та Hot Wheels створили унікальний CLA
AutoCentre
2025-10-07T13:15:39Z
Від 16 900 євро: доступний електромобіль Dacia Spring оновили
AutoGeek
2025-10-07T12:00:28Z
Найшвидша в історії: дебютувала нова Skoda Fabia 130
Фокус
2025-10-07T11:27:25Z
У Миколаєві відновили централізоване постачання прісної води
УкраинФорм
2025-10-07T17:21:21Z
У Миколаєві завершили будівництво водогону довжиною 136 км
360ua.news
2025-10-07T17:12:26Z
Українців сколихнула надія на «Томагавки», але тенденції на фронті тривожать. Зведення з інформаційної війни 27 вересня — 3 жовтня 2025 року
Детектор М
2025-10-07T17:06:28Z
Полонений боєць "Айдара", який провоював два тижні, отримав 17,5 років суворого режиму в РФ
Фокус
2025-10-07T17:06:27Z
Чи вдарять знову заморозки найближчим часом
24tv
2025-10-07T17:03:04Z
Донеччина розглядається як ворота Росії, а не головна ціль війни, – AP про амбіції Кремля
24tv
2025-10-07T16:42:02Z
Підвищення тарифів на тепло у Львівській області: названо нові ціни
Политека
2025-10-07T16:30:58Z
Експолоненого Бобилєва, звинуваченого в знущанні з українських бійців, залишено під вартою
ГЛАВКОМ NET
2025-10-07T16:18:52Z
Прогноз погоди на тиждень в Харкові: синоптики зробили попередження
Политека
2025-10-07T16:15:27Z
Котячий локатор: що насправді робить ваша мурка, поки ви думаєте, що вона спить
Знай
2025-10-07T16:51:35Z
Чим очистити раковину від іржі: простий, але дуже ефективний спосіб
GlavRed
2025-10-07T16:39:42Z
Не Тернопіль: де побачити "Острів кохання" з романтичним будинком з дерева
24tv
2025-10-07T16:27:12Z
Краще полінуватися, щоб не лишитися без цвітіння: 5 рослин, які не можна обрізати в жовтні
24tv
2025-10-07T16:24:54Z
Час емоційного очищення: Урожайний Місяць сильно вплине на 2 знаки зодіаку
24tv
2025-10-07T15:36:09Z
Більшість роблять це неправильно: подологи розповіли, як обирати шкарпетки без шкоди для ніг
TSN
2025-10-07T15:33:35Z
Місячні пейзажі на тлі бірюзового моря: маловідомий острів Греції, де у жовтні +25
24tv
2025-10-07T15:33:01Z
Люди, народжені в ці 5 дат, сміливо долають життєві перешкоди
GlavRed
2025-10-07T15:27:15Z
Краще оминати: що таке ультраоброблені продукти і як їх відрізнити в магазині
GlavRed
2025-10-07T15:27:09Z
Темний бік прогресу: як сталкери використовують діпфейки для переслідування та цькування жертв
24tv
2025-10-07T17:09:28Z
Камера чи мікрофон: як популярний додаток шпигує за користувачами
Фокус
2025-10-07T17:00:21Z
Ілон Маск випустить відеогру, повністю згенеровану штучним інтелектом
24tv
2025-10-07T16:51:45Z
Розробка стандарту пам'яті UFS 5.0 наближається до завершення
InternetUA
2025-10-07T16:51:32Z
GTA 6 ще не вийшла, а вже номінована на дві премії
24tv
2025-10-07T16:42:19Z
Створено перші у світі навушники з вбудованою камерою: навіщо вони потрібні
Фокус
2025-10-07T16:36:34Z
Чому телефон треба періодично вимикати або перезавантажувати
InternetUA
2025-10-07T16:28:53Z
Може літати та плавати: США та Україна спільно розробляють дрон-амфібію Halia
Фокус
2025-10-07T16:12:33Z
ChatGPT інтегрував Spotify, Booking і Expedia — тепер це більше, ніж просто чатбот
360ua.news
2025-10-07T16:03:13Z
Жорді Альба оголосив про завершення кар’єри наприкінці сезону
Football.ua
2025-10-07T17:12:47Z
Україна сенсаційно втратила лідера перед грою з Іспанією на ЧС: яке рішення прийняли у ФІФА
24tv
2025-10-07T17:12:42Z
Українському боксеру зробили коштовний подарунок за медаль ЧС-2025
24tv
2025-10-07T17:03:23Z
Куди зник Ярмоленко: журналісти розкрили деталі конфлікту в «Динамо»
GlavRed
2025-10-07T16:48:32Z
Дібанго: Я дуже скучив за всім цим: атмосферою стадіону, підтримкою фанів
Football.ua
2025-10-07T16:33:56Z
Натяк на весілля з Квітковою: Бражко засвітив прикрасу, яка схожа на обручку, перед грою Динамо
24tv
2025-10-07T16:33:42Z
Загадкові сториз і каблучки: у мережі підозрюють, що Квіткова і Бражко таємно одружилися
24tv
2025-10-07T16:21:53Z
Україна U-17 поступилася Італії та не продовжить боротьбу за вихід на Євро-2026
Football.ua
2025-10-07T16:06:01Z
Горрочатегі підписав новий контракт з Сосьєдадом
Football.ua
2025-10-07T15:42:45Z