/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F209%2F1430ea7365c5fe7af590aea3813fd2e7.jpg)
Укрзалізниця починає тестувати меню з гарячими обідами у низці поїздів
Про це УЗ повідомила у Фейсбуці, передає Укрінформ.
Нововведення запроваджено у потягах №351/352 Київ — Кишинів, №95/96 Київ — Рахів, №29/30 Київ — Ужгород та №4/3 Запоріжжя — Ужгород.
«Меню розробив український шеф-кухар Євген Клопотенко. Страви приготовлені та заморожені інноваційним способом, який забезпечує свіжість продуктіві дозволяє зберегти смак після розігрівання», - йдеться у повідомленні.
Зокрема, пасажири можуть скуштувати карпатські деруни, омлет із житомирських яєць, курку з подільською картоплею та овочами, а також кримськотатарський плов з яловичиною.
У компанії уточнюють, що вартість страв коливається від 170 до 190 грн.
«Після тестування ми проаналізуємо фідбек пасажирів та разом оберемо найкраще меню», - додали в УЗ.
Як повідомлялося, для забезпечення попиту пасажирів Укрзалізниця на свята додала 52 вагони до поїздів по всій Україні.
Фото: Укрзалізниця