Тому слід знати деякі хитрощі – всього лиш правильно натерти картоплю. Як це зробити, сьогодні розповідає 24 Канал з посиланням на News24.
Як правильно подрібнювати картоплю для дерунів
Вибір якісної терки має важливе значення для досягнення бажаної текстури готової страви. Хоча це важливий момент, він не є ключовим.
Експерти рекомендують натирати цибулю на тертці одразу після кожної картоплини. Цей спосіб не тільки підсилює смак дерунів, але й відіграє вирішальну роль у запобіганні потемніння коренеплоду, забезпечуючи чудовий золотистий відтінок у кінцевій страві.
Також додавання двох столових ложок сметани до тіста є ефективним методом збереження привабливого кольору готових дерунів.
До того ж сметана використовується для подачі. Можна додати трохи зелені та часнику для того, щоб зробити сметанний соус ще смачнішим.
Крім того, слід знати, що почорніння часто спричинене взаємодією з повітрям. Щоб уникнути потенційних неприємностей, слід смажити деруни одразу.
А ви знаєте: чому банани швидко чорніють і як правильно їх зберігати.