Це ідеальне рішення для домашнього чаювання або частування гостей. Простим рецептом торта "Наполеон" у стаканчиках ділиться 24 Канал з посиланням на фудблогерку Alina FooDee.
"Наполеон" у стаканчиках
- Час: 40 хвилин
- Порції: 4
Інгредієнти:
– 500 мілілітрів молока 3,2%;
– 4 жовтки яєчних;
– 60 грамів цукру;
– 10 грамів цукру ванільного;
– дрібка солі;
– 40 грамів масла вершкового 82%;
– 250 грамів листкового тіста;
– 30 грамів кукурудзяного крохмалю;
– цукрова пудра – для посипання.
Приготування:
-
Для крему збийте жовтки з цукром, додайте крохмаль і трохи молока, розмішайте до однорідності.
- Влийте решту молока, додайте сіль і варіть на середньому вогні, помішуючи, до загустіння. Після перших бульбашок кипіння варіть ще хвилину.
- Зніміть з вогню, додайте ванільний цукор і масло, перемішайте. Накрийте плівкою в контакт.
-
Для коржів розігрійте духовку до 200 градусів. Тісто наріжте кубиками, випікайте 12 – 15 хвилин до золотистого кольору.
- Тепер на дно стаканчика або креманки покладіть столову ложку крему. Хрустке тісто подрібніть на крихту та викладіть шаром поверх крему. Повторіть шари, поки стакан не заповниться.
- Верхній шар прикрасьте крихтою з тіста і посипте цукровою пудрою.
Готово!
Сподобався рецепт? Тоді приготуйте і ніжний десерт з персиків та згущеного молока.
Поділитися сюжетом
Джерело матеріала