Чудовий салат на свято і на кожен день
Взимку хочеться додати в раціон більше яскравих барв. Ми розповідали, як приготувати іспанську фрітату. Тепер поділимось рецептом апетитного салату.
Він дуже простий, але смачний. Цю закуску можна готувати як до святкового столу, так і на кожен день. Рецептом "Фірмового" салату поділились у кулінарному блозі katia_cooking_.
Інгредієнти:
- Сир косичка — 1 шт
- Яйце — 1 шт
- Половина солодкого перцю
- Мариновані огірки — 80г
- Кукурудза — 80 г
- Куряче філе — 1 шт
- Грецький йогурт — 2 ст. л.
- Гірчиця — 1ч. л.
- Зелень — до смаку
Спосіб приготування:
- Куряче філе відварюємо до готовності у підсоленій воді. По можливості залишаємо його у бульйоні до вистигання. Нарізаємо його кубиком, перекладаємо у миску.
- Яйце відварюємо та чистимо від шкарлупи. Нарізаємо та перекладаємо до м’яса.
- Сир косичка нарізаємо дрібним кубиком. Огірочки також кришимо. Все додаємо до курки.
- Нарізаємо у миску солодкий перець. З кукурудзи зціджуємо воду, просушуємо зерна і теж додаємо.
- Заправляємо йогуртом, гірчицею. Додаємо подрібнену зелень та ретельно перемішуємо.
Поділитися сюжетом
Джерело матеріала