У кожної господині є улюблені рецепти з гарбузом, однак це завжди випробування, адже гарбуз потрібно чистити. Чи завжди потрібно це робити – розповідає 24 Канал.
Чи треба чистити гарбуз
Шкірка гарбуза тверда та неїстівна, відповідно, у будь-якому її потрібно видалити перед вживанням. Однак не завжди чищення гарбуза повинно бути довгим й марудним. Є простий спосіб, який гарантовано збереже ваші сили та нерви.
Основа багатьох смачних страв / Фото Freepik
Алгоритм дій дуже простий:
- нарізаємо гарбуз на невеликі шматочки;
- запікаємо 30 хвилин при 180 градусах;
- даємо охолонути і легко відділяємо м'якоть від шкірки.
Окрім легкості очищення гарбуз стане м'яким та соковитим, а це ідеальне доповнення до будь-якої страви.
Його тримають в секреті: який інгредієнтзробить смажену рибу божественною.
Поділитися сюжетом
Джерело матеріала