/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F131%2F0ea7cfa2cbd539deb506d04fa71b957c.jpg)
Старовинний рецепт із газети СРСР: усі шукають таку закуску на столі
Готуємо закуску на свято. Шикарні печінкові рулетики на для ваших гостей.
Всього 800 гр курячої печінки і захоплені компліменти від ваших близьких забезпечені.
Печінковий рулет із курячої печінки - рецепт із СРСР
Вам потрібно:
Що потрібно для намазки для печінкових рулетів:
Важливо! Готуйте тісто для печінкових млинців у блендері, це скоротить вам час приготування закусочних рулетиків.
Курячу печінку добре промити, злити всю воду і перекласти в блендер.
Далі почистити 1 цибулю, порізати на шматочки та відправити в блендер. Слідом додати 1 яйце, сіль, перець за смаком.
У блендері робимо рідке тісто. Переливаємо в окрему миску, додаємо тепле молоко, борошно, 1 столову ложку олії і добре перемішуємо.
Розігріваємо сковорідку і смажимо печінкові млинці.
Поки млинці смажаться, готуємо начинку і намазку для печінкових рулетиків.
Цибулю і моркву помити, почистити і натерти на крупній тертці. Цибулю дрібно порізати.
Обсмажити цибулю і моркву до золотистої скоринки, перекласти в тарілку.
Додати натерті попередньо плавлені сирки, зубчик часнику за смаком, порізати дрібно зелень і заправити намазку майонезом.
Кожен печінковий млинець рясно змастити намазкою, скрутити і розрізати порційно рулет.
Дивіться відео, як готувати печінковий рулет - рецепт:
Читайте також:
Хто така vistovska_cooking
vistovska_cooking - популярний український кулінарний блогер у соцмережі Instagram. Авторка блогу регулярно публікує ексклюзивні рецепти вишуканих страв. На vistovska_cooking підписані понад 90 тисяч користувачів соцмережі.