Простішого рецепта яблучного пирога просто не існує. Якщо ви хочете потішити рідних чимось смачненьким, а багато часу та сил немає, то ця опція стане ідеальним вибором. 24 Канал пропонує в цьому переконатися з рецептом порталу "Смачненьке".
Рецепт "лінивого" яблучного пирога
- Час:
- Порцій: 4
Інгредієнти:
– 2 яйця;
– 4 столові ложки цукру;
– дрібка солі;
– 3 столові ложки сметани;
– 2 столові ложки олії;
– 160 грамів борошна;
– 10 грамів розпушувача;
– 400 грамів яблук;
– 10 грамів вершкового масла.
Приготування:
- Яйця збиваємо з цукром та сіллю.
- Додаємо в суміш сметану та олію, добре перемішуємо.
- Борошно з'єднуємо з розпушувачем і просіюємо в суміш, перемішуємо до утворення густого тіста.
- Яблука дрібно нарізаємо та додаємо у тісто.
- Сковорідку змащуємо вершковим маслом.
- На маленькому вогні випікаємо під кришкою 20 – 25 хвилин. Конденсат з кришки протираємо.
- Перевертаємо пиріг за допомогою тарілки і готуємо ще 10 хвилин.
- Перед подачею можна посипати пиріг цукровою пудрою.
Смачного!
Як Ferrero Rocher: оригінальний десерт, який можна легко приготувати вдома.
Поділитися сюжетом
Джерело матеріала