![Апетитний десерт дуже дешево: простий рецепт на кожен день](https://thumbor.my.ua/YQRf2huOuW1O02a2s1avQacO790=/335x225/smart/filters:format(jpeg)/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F45%2F8ac51cb218a2c24ddbac9031d00c3d43.jpg)
Апетитний десерт дуже дешево: простий рецепт на кожен день
Як спекти яблука на десерт
З яблук можна приготувати чимало смакоти. Ми розповідали, якспекти "лінивий" рулет з фруктовою начинкою. Тепер ділимось рецептом ще одного апетитного десерту.
Кулінарна блогерка olya_yurieva розповіла у своєму відео, як смачно запекти яблука під медом. Це буквально найпростіший десерт — вам не доведеться нічого замішувати і формувати.
Інгредієнти:
- яблука
- горіхи
- мед (можна замінити цукром)
- йогурт
Спосіб приготування:⠀
- Відрізаємо верхівку яблука. Обережно вирізаємо серединку разом із насінням та перетинками, так, щоб не пошкодити "дно". Найзручніше це робити невеликим ножем.
- У ямку в яблучці викладаємо подрібнені горіхи та мед. Викладаємо яблука на деко, застелене пергаментом. Якщо у вас не мед, а цукор, накриває "кришечкою" від яблука, щоб вміст не підгорів.
- Ставимо в заздалегідь розігріту духовку. Запікаємо до готовності. В залежності від сорту, це може зайняти до 30 хвилин.
View this post on Instagram
Поділитися сюжетом
Джерело матеріала