![Якщо вдома є яблука, приготуйте "Невидимку": ніжний пиріг до чаю](https://thumbor.my.ua/jwVVi4y4T64fL1ZDsB2k9PZYCns=/335x225/smart/filters:format(jpeg)/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F45%2F8b50905125ec1f2669f1e5f9194ef7e0.jpg)
Якщо вдома є яблука, приготуйте "Невидимку": ніжний пиріг до чаю
Цей пиріг має "невидиме" тісто
Коли хочеться чогось смачненького до чаю, можна приготувати щось швидке і просте. Ми ділилисьрецептом лінивих круасанів. Тепер розповімо, як приготувати чудовий яблучний пиріг "Невидимка".
Ця французька випічка майже повністю складається з яблучної начинки, а тісто, яке огортає шматочки яблук буквально "невидиме", звідси і назва. Рецептом поділились у кулінарному блозі aprilparadise.
Інгредієнти:
- 3 яблука
- 3 яйця
- 30 г топленого масла
- 120 мл молока
- 120 г борошна
- 1 ч. л. розпушувача
- цукрозамінник
- ваніль
- кориця
Спосіб приготування:
- Яблука натираємо тонкими слайсами. Поливаємо їх лимонним соком, щоб не потемніли, і на деякий час відставляємо.
- У великій мисці змішуємо яйця, масло, ваніль, цукрозамінник, молоко та борошно. У вас повинне вийти рідке тісто, як на млинці.
- Перекладаємо яблука просто в тісто і обережно перемішуємо. Наша ціль — щоб тісто огорнуло кожен шматок яблука.
- Яблука разом із тістом перекладаємо в форму, присипаємо корицею та горішками. Ставимо в заздалегідь розігріту до 180 градусів духовку на 40-45 хвилин.
View this post on Instagram
A post shared by Анастасія. Як смачно їсти і худнути (@aprilparadise)
Поділитися сюжетом
Джерело матеріала