![Ідеально очистить яйце від шкаралупи: що треба додати у воду під час варіння](https://thumbor.my.ua/e5Tp5y-_QCJy5G0eBdAV8PVzsYs=/335x225/smart/filters:format(jpeg)/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F64%2F208d9ce0c95461eb8e2285b0b085f193.jpg)
Ідеально очистить яйце від шкаралупи: що треба додати у воду під час варіння
Яйця - корисний та поживний продукт, який необхідно додавати до раціону. Найкраще їсти яйця у вареному вигляді, щоб отримати якнайбільше вітамінів.Крім цього, приготувати їх у такий спосіб дуже просто. Але навіть таке завдання можна спростити, пише pixelinform.Досвідчені господині радять додавати у воду харчову соду. Достатньо лише однієї щіпки.Справа в тому, що сипкий продукт містить луг, якого може не вистачати свіжим яйцям. У результаті сода допоможе збільшити кількість лугу в шкаралупі, і такі яйця значно легше очистити. Особливо метод актуальний у разі, якщо треба зафарширувати продукт чи прикрасити страви.Але є й інші засоби, які допоможуть без проблем очистити продукт від шкаралупи. Наприклад, достатньо покласти зварені яйця на 10 хвилин у миску з холодною водою. У результаті шкаралупа легко очиститься від білка.