![Корисні "шкідливості": продукти, які даремно вважалися небезпечними для здоров'я](https://thumbor.my.ua/_wlzNEjXQKw3Xl-o2bqukEWJvUQ=/335x225/smart/filters:format(jpeg)/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F9%2Fd33d9a02d2e57f246387380d395d06c1.png)
Корисні "шкідливості": продукти, які даремно вважалися небезпечними для здоров'я
Деякі продукти несправедливо вважалися шкідливими, а вони дивно – надзвичайно корисні для здоров'я та їхнє вживання збагатить організм різними мікроелементами.
Про це розповіли фахівці видання WebMD .
Макаронні вироби
Здорове харчування не дорівнює нудному харчуванню. Важливо не тільки те, що ви їсте, а часто. З насиченими соусами її слід не вживати, а ось із пармезаном – те, що треба. Паста наситить вас надовго і перекус буде не потрібний.
Червоне м'ясо
Таке м'ясо має виглядати правильно – не бути жирним. Правильне, пісне червоне м'ясо насичує організм білком, омега 3, жирними кислотами, вітаміном В12 та цинком. Найкраще смачно воно до овочів. І все одно вживати щодня його не можна, оскільки більшість здорової їжі.
Мед
Антиоксиданти, що містяться в ньому, допоможуть клітинам відновитися і нормально рости і розвиватися. Запалення тих людей, які регулярно вживають мед – проблема досить рідкісна.
Арахісова олія
Хоч воно і жирне, але жири в ньому здебільшого не насичені, що не погано. Люди, які часто їдять горіхи або арахісове масло, рідше хворіють на серцеві хвороби та діабет 2 типу. Також у цьому продукті міститься багато калію. А щоб отримати максимум користі, слід обирати несолоні горіхи.
Кава
Раніше навіть лікарі попереджали про те, що надмірне споживання кави шкодить здоров'ю та підвищує ризик виникнення серцево-судинних захворювань. Тепер все змінилося і навіть вживання кави у великій кількості не може спричинити таких проблем.
Раніше ми повідомляли про 5 місць на тілі, які ви забуваєте мити, і це може вам дорого обійтися.